IZVIRNO SPOROČILO: ninica04
Povejte mi še nekaj: ali ste tudi ve zadnje čase ful utrujene? Sem v 24 t. mogla bi bit ful na višku vsega, pa me vse boli. Sicer sem na bolniški, nič kaj ne delam, ampak kr neki. Grem samo do trgovine, me ful dol tišči vse skupaj, po stopnicah piham ko ena stara mamika, če mal kej preveč delam doma (pa niti ne ne vem kaj) me že v trebuhu boli in otrdeva... kr neki... Kako ste pa kaj ve?

Drži. V drugem trimestru bi se naj počutile odlično, pa se mi zdi, da še zdaleč ni tako
Trenutno sicer še nekako gre, 2 tedna nazaj je bila pa kriza. Nikakor nisem mogla spat, prestavljala sem se ko kit, vse me je bolelo zjutraj, ko sem se zbudila - še slabše kot zvečer. Sem mislila, da me bo pobralo od utrujenosti.
Zadnje čase veliko počivam, mogoče je zato mal boljše? Sem pa vsekakor hitro utrujena, stopala me tak bolijo, da si jih ne folgam masirat, sopiham pa tud jaz tak ko ena stara mamka

Trebuh še vedno otrdeva. Čeprav se mi zdi, da mogoče zadnje čase manj oz. vsaj hitro mine - ne vem, a zato ker počivam več, ali pa zaradi magnezija. Sem pa mogla dans ob 4h zjutri magnezij pit, tolk me je zagrabl
Ne vem, kje je tist višek energije
Vrtnica, če boš popravljala seznam... Pregled imam 9.10.