IZVIRNO SPOROČILO: CIPRESA
Otika ti si iz Domžal? Jaz pa iz Kamnika, sva potem sosedi
Ja sem frišna Domžalčanka ... prej sem bila pa tudi jaz Kamničanka ... Lahko se nam pridružiš kdaj na kafetu ... z ljubljančankami smo se zdaj že enkrat dobile v City Parku na tortici.
IZVIRNO SPOROČILO: nadya
Otika jaz sem iz Iga. Sej na obvoznico znam pridt naprej bo pa bolj kriza. Majčkeno že še vem, ker sem se dve leti nazaj poročila in sem v Domžalah kupila poročno obleko.
Če mi lahko razložiš kam potem ko prideš iz obvoznice, bi ti bila full hvaležna.... .
Madonca, si se pa daleč naročila na UZ

... glej ni problema. Greš proiti Ljubljani in na severni Ljubljanski obvoznici (rondo Tomačevo) zaviješ proti Trzinu. In se pelješ par kilometrov skos naravnost po štiripasovnici (mimo Trzinske industrijske cone) proti Domžalam. Malo pred Domžalami se štiripasovnica zoža v dvopasovnico. Takoj za tablo Domžale in pred Petrolom, zaviješ na desno in se držiš glavne ceste, dokler ne prideš do prvega večjega semaforiziranega križišča, kjer zaviješ levo in na to prvo možno ulico na desno. Pelješ senajprej mimo Tuš centra, potem je eno parkirišče in takoj nato je pa zdravstveni dom. Ginekološke ambulante so v 1. nadstropju.
Druga možnost je pa še, da greš pa po štajarski avtocesti do izvoza za Domžale. Na prvem semaforiziranem križišču zaviješ levo in potem se držiš tabel za center (na dsni imaš Mercator center, pa potem ene novejše visoke bloke, pa mislim da je Mana tudi tam, pa kitajska restavracija) ... no in prvo semaforizirano križišče za kitajsko restavracijo zaviješ desno in potem spet prvo možno ulico desno mimo Tuš centra in parkirišča in si spet pri ZD.
Upam, da sem ti dovolj jasno napisala in da se boš lahko znašla ... če ne si pa z neta sprintaj kako karto, če ti to kaj pomaga

.
No, drugače sem pa iz pregleda za kri ... imam tako gosto kot mora bit, tako da sem sedaj spet malo boljše volje.
Pa moj je danes nesel obrazce za CSD svoji računovodkinji, da mu jih izpolni, da bova potem lahko naprej na CSDju urejala še priznanje očetovstva in naprej za paket in to ... pa zadnjič sem tam zvedela, da ni starševski dodatek samo 181€ na mesec, ampak pazite to ... je celo nekaj centov več kot 188€ na mesec ...

... sam joj kolk vsak € prav pride ... nama se ornk pozna, ko zdaj zadnjih nekaj mesecev sprva zaradi nosečniških težav, potem pa zaradi izpita in težav s kolenom nisem mogla nič delat ... dobivam pa sam eno mizerno štipendijo, pa še pri tej mi čez poletje niso vožnje nakazovali, ker so bile počitnice ... in pol sem šla enkrat v trgovino, pa tankat avto in si spremenit stalno prebivališče in priimek, pa je štipendije zmanjkalo ... živim naj pa od lufta ... ajoj ... upam, da bodo vsaj otroški dokladi kaj boljši za to ... ma sem prav slabe volje ko razmišljam o financah ... res!!!