Dobro jutro
joj punce, držte se, vse ki se vam tole dogaja, mene je kar pretreslo, sploh ker mi je še včeraj kolegica poslala slikice nedonošenčka, rojenega v 30t.. in ko berem kaj se vam dogaja, pa tiste slikice, pa moj skrajšan MV - sem se le zjokala včeraj, malo hormoni, malo strah, vse pa v upanju da zdržim vsaj do 20.novembra. Ne vem, res, prov pretreslo me je vse skupaj...
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Sprehodi: Jaz imam skrajšan MV, a je še vedno na solidnih 20 mm, tako da popoldne hodim s punčko na sprehode. To pri nas zgleda tako, da v eni uri narediva kakšen kilometer
. Dopoldne in zvečer pa skušam čim več počivati. Bomo videli, ali bo to dovolj počitka, jutri imam pregled.
Mi sicer uspemo s princesko malo daljši sprehod narediti, ampak le če je ati z nama, če sva sami se najraje pokneva ob peskovnik, da lahko tudi jaz počivam. Imam pa jaz tudi jutri pregled, navsezgodaj...
Otrdevanje: jaz opažam da mi otrdi ko se najem, ko zmanjka kože za še tisti mali raztezek

pa proti večeru imam kdaj čisto trdega, ko/če sem preveč aktivna čez dan.
Kaj pa kuhamo danes? jaz bom naredila puranje zrezke v setanovi omaki pa pire, ker je pa do kosila še doooolga sem se zdajle najedla paštete in sirčka, pa še ogromno šalico kakava imam pred sabo
lep dan punce in enega

za srečo vsem!!