Dober večer!!
Evo, princeska v postelji, možek na rekreaciji, jaz pa pod tuš in večerja, potem pa moj najljubši večer pred TV....
Sem pa kar precej utrujena danes, itak me še noga boli, pa mladič nekaj uganja da me vse tišči, na trenutke imam v nožnici (se mi zdi) da kot mini krče, malo pekoče al kako naj rečem
kr neki - ne vem ali naj se grem h G pokazat, naj pokličem, kaj naj.. malo še kolebam, bom videla kako bo jutri. Danes sem uspela le pečico počistit, mi pa pride v ponedeljek mami pomagat kuhinjo generalno počistit. Tako da bo še delovno tudi pri nas...
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka
Tako da grem v ponedeljek v akcijo
.
Midva z dragim pa jutri napadeva mueller in pikapolonico, da nakupiva vse s seznama, saj bo moj naslednjih 14 dni na terenu in ne bo imel časa, jutri si je pa malo frej vzel prav zato, da bo potem mir. V soboto dobim še omarico in lahko potem sama pospravim, zlagam, perem.. juhuuu

no, seveda odvisno od mojega počutja jutri oz obiska pri G, če bo potrebno...
Otika, dojenček še ima prostor se obračat, naj te ne skrbi!!
Sanja, to te ne razumem, kako da stiskaš dojenčka? a so ti malo panike naredili? ma ne, lej, dojenček je na varnem, telo mamice se prilagodi dojenčku, ti se uleži tako da ti bo pasalo, na trebuhu ti itak ne paše več ne?
Jaz pa imam
napotnico za rešilca, tudi prvič sem jo imela... čisto tako, če bi bila res nujna vožnja...
kaj pa je to
baby sleep? prvič slišim
lep večer še naprej, uživajte!!