Dobro jutro
!
Kako je kaj z našo majciko... Zelo stiskam pesti, samo da bo vse tako kot mora biti.
In tudi za vse druge, ki greste danes na pregled. Upam, da vse zagledate
!
Pike, glede sanosan pa tako... Jaz sem jo uporabljala 3 dni, poem pa sem dobila izpuščaje po trebuhu. Zdaj, ko se ne mažem več so izginili, tako, da možno, da je to res od te kreme. Sem postavila vprašanje na RR (na forumu Nosečnost- Čvekanje v pričakovanju - si lahko prebereš odg.), pa mi je ena punca odgovorila, da je imela po tej kremi veliko izpuščajev zaradi vseh teh kemikalij, tako da najbrž je pri meni isto. Ti se pa ne obremenjuj s tem. Veliko je punc, ki jim ta krema odgovarja, meni pač ni. Na srečo stane samo 3€, tako da ni panike. Sicer jo bom pa vseeno porabila za stegna in ritko, za trebušček pa si bom kupila kaj drugega, sigurno olje, verjetno mandljevo ali pa kakšno drugo. Krem je 100 vrst in verjamem, da nam ne bo lahko najti tiste, ki nam bo odgovarjala. Sicer pa, če so nam strije usojene, nas nobena krema ne reši. Ampak nič zato, samo da dobimo to čudovito malo bitje
Važno je, da se mažemo z nečem, čeprav nas mogoče ne bo rešilo pred strijami in predvsem, da nimamo kakšnih izpuščajev po kremi. Jaz si bom zdaj kupila olje, ker je baje boljše od krem. Bomo videli
Drugače sem pa super. Učim se ja, učim, da spravim izpite stran
Imen še mi2 tudi nisma zbrala, čeprav nekako čutima, da bo punčka. Mi je pa popolnoma vseeno kaj dobima, samo da bo vse ok
Lep dan!