Ojla decemberke!
*Nina*,ja jaz sem bila tista z izcedki,ki je pristala ponoči na urgenci.Ne meni ni nič rekla zdravnica,ki me je sprejela zakaj je do tega prišlo,samo je rekla,da se vidi plod,rumenjakov mehurček in seveda utrip+,in da je
velika 4,5mm.Sem pa takrat bila v 7tednu in je
bila velika za 6.tednov.Torej je možnost da sem zanosila kasneje,nimam pa pojma kdaj je bila ovulacija kajti zanosila sem 5.tednov po lapari operaciji.Glej jaz nisme v bolniški oziroma ne hodim v službo.Delam vse bolj takole na izi,sprehajam se počasi,ne dvigujem težkih stvari,...če bi pa hodila v službo pa bi do tega pregleda ki ga imam v torek imela bolniško kajti takole piše na odpustnici.Imam pač terapijo dabratson in spasmex 3x1na dan.Meni se je izcedek ustavil takoj ko sem slišala zdravnico,da srček bije hi,hi kot bi odrezalo.Mislim,da sem takrat bila ravno v času ko naj bi dobila M,ali pa je možno da je bila kri od katerega notranjega šiva nimam pojma...Ja,ja sedaj pa nestrpno čakam torek,da mi pove da je vse ok in potem bom končno zadihala svobodno in končno začela uživati.Čeprav se tega pregleda bojim kot ne vem kaj vendar slutim,da bo tokrat vse ok,kajti prvič ko sem imela ss se izcedek niti ni več ustavil po tej terapiji kot jo imam sedaj sem pa takrat imela noter polno zarastlin ki jih sedaj več po operaciji nimam.
Takole decemberke moje želim vam lepo nedeljo in božajte bušije in pazite na svoje
.
Za punco,ki je izgubila svojo
mi je iskreno
.
Ja pa še to mami se je sanjalo,da sem rodila fantka in to je moja močna želja.
LP Mojca
9t3d