Dobro jutro nosečke!
Vidim, da večino že mineva slabost, ali ni to super?
Počakamo še na NS (določene srečke so jo že dale čez
), potem bomo pa malce lažje zadihale.
No jaz se super počutim
Malo imam slabo vest, ker moja diplomska kar počiva, ampak ne po moji krivdi - sploh ne dobim gradiva
, ves čas je izposojeno
IZVIRNO SPOROČILO: ninica04
Drugače pa se mi že kar fajn pozna. Sem komaj v 8 tednu, pa imam že kar velik trebuh. Sicer ne jem veliko, ker mi je cel dan slabo, pa vseeno!!! Je že kriza pri hlačah. Ali že katera nosi nosečniške hlače? Jih imam še nekaj od prejšnje nosečnosti pa razmišljam da bi jih že počasi oblekla?
Prosim za vaša mnenja.
Nina, kako si ti komaj v 8. tednu, če imama enak PDP (24.12. oz. moj je 24. ali 25.12.-se še G ni odločila

), pa sem jaz noseča 9t in 6d ?
Kar se tiče trebuha, se meni že dolgo kar pozna, sedaj pa ga resnično ne morem več skrit. Kar se tiče hlač imam srečo, da sem doma in lahko večinoma nosim trenirke (dolge ali krajše-zdaj ko je vroče), za ven pa oblečem legice ali pa katere od hlač z nizkim pasom, niso mi vse več prav, določene pa so mi.
Če te ostale hlače tiščijo, nosi nosečniške, seveda, zakaj pa ne. Bolje, kot pa da se stiskaš v navadnih
IZVIRNO SPOROČILO: m a j c i k a
Aja pa še nekaj sem vas hotla vprašat, predvsem tiste, ki že imate otročka, kateri konec hrvaške obale priporočate, senčka, mivka, pa ne predaleč????????????
Maja, jaz sicer nimam otrok, je pa baje zelo lepa mivka na Rabu. Nizka voda in sama mivka - idealno za male otroke. Ne vem, a ti je to predaleč in kakšno mnenje imaš zaradi nosečnosti (ker se gre s trajektom). Se pa gotovo kje v Umagu, Poreču oz. okolici najde kakšna lepa peščena plaža, pa še sence je dovolj tam. Na plan s predlogi!