Pozdravljene!
Že celo večnost se nisem oglasla.No, tokrat ne bom več anonimna, sej smo pa že tko delč....
Torej, najprej nekaj podatkov za seznamček, stara sem 28 let, NS sem imela 3.6., naslednji pregled 3.7.
No naj vam povem, da sem mela kar nekaj težav na začetku.V maternici imam namreč hematom, iz katerega občasno krvavim.Izgleda grozno.
Poleg tega mi je slabo ceu dan, tudi ponoči, občasno bruham in ker sem preveč shujšala, sem fasala bolniško.Morala bi počivat, pa ta malga ne bi smela nič dvigvat.SPloh zdej ko ga je G vidla, je rekla, da ni šans, da tega 'bumbarčka' še kej nosm okrog, ja sej ma res ene 13kg al pa še več.
Torej, na nuhalni je blo super, sem kar oba moja
vzela sabo, ker nismo meli varstva. Velika je 1,5mm, verjetnost pa 1:14200.Plod je velik 5,9cm.Na prvem pregledu je biu za en teden premajhen, zdaj pa je dobiu vse notri, hvalabogu.No tud o spolu somo se že pogovarjal, pa se mi zdi pa to čist prezgodi, no sej tud G je rekla, da se lahk še use spremeni.
Tud PDP-ja še nimam uradnega, tako d anaj kar ostane zaenkrat 15.12.
Z zaprtostjo niti nimam težav, sam se tud nima kaj dosti izločat, ker tri četrt stvari ne morm jest in pol oblj vegetiram.Nič mesa, gob, sladkih stvari, pijače skoraj nobene, prava katastrofa res.Še najbolj mi paše žemla s sirčkom alpa kislo smetano.Ta pravga kosila nism jedla že celo večnost.
Tako, oblublm da se bom zdje bolj pogosto oglašala.No zdej me 10 dni ne bo, gremo na morčka, pol pa upam da se stanje umiri in bom spet normalno 'dihala'.
Bodite fajn!
Anonimna