Jaz pa čisto priznam, da se motoristov na cesti kar bojim. stalno gledam v ogledalo, ker sem že imela neprijetno izkušnjo, ko me je motorist izsilil, in bi bil kmalu karambol. k sreči nisem odreagirala panično, tako da se je stvar izšla. Moti me to, da se nekateri dobesedno nalimajo na avto, pa bi lahko vozil po pločniku, pa ne bi bilo nič drugače. zakaj še za motoriste ne veljajo prometna pravila o dovoljeni hitrosti. Dobro na AC grem tudi jaz do 160, več pa ne, pa še to takrat, ko je cesta bolj prazna, ker je tudi med vozniki veliko BUDAL, ki sploh ne pogledajo, če kdo prehiteva, samo zapeljejo predte, potem pa rešuje situacijo. Kot drugo, zakaj se je treba dokazovat v neseljih. Naj se izživljajo tam, kjer je cesta prazna, ne pa po ulicah, kjer je veliko otrok, starejših, invalidov in tudi vseh ostalih na dveh in štirih nogah.
Dobro bodi motorist, ampak spoštuj pravila, ki naj bi veljala za vse. Še nikjer nisem zasledila, da je za motoriste dovoljena hitrost nad 180 na uro, pa verjemite, da gre malokateri manj.
Kot drugo me pa zelo motijo frajerji z BMW, ti so pa sploh brezobzirni - še veliko bolj kot motoristi. Mislijo, da če imajo svoj ali v večini fotrov avto, potem pa so carji in lahko delajo kar hočejo. Naša policija pa kaznuje tistega, ki je mogoče naredil vsega skupaj 5 prekrškov v celi vozni dobi. Tistih z BMW in njim podobnih pa ne kaznujejo, ker so očitno njihovi starši prepomembni in bi se kazen tako ali tako stornirala. Uh sem jezna na to našo policijo in na vse objestneže na cesti, pa naj bodo to motoristi ali pa vozniki. Saj ne rečem, da se sama brez napak. Tudi sama včasih naredim kakšen kiks, tudi sama sem enkrat izsilila enega voznika se je k sreči izšlo brez praske - OBA sva hitro odreagirala), od takrat vedno spremljam promet na vseh treh ogledalih, sploh pri prehitevanju.
Apeliram na voznike, naj bodo bodo previdni, saj je v igri njihovo življenje, prav tako pa tudi na motoriste, naj ne izsiljujejo, ne prehitevajo, če res niso sigurni, da se bo izšlo in upoštevajo na cesti tudi nas voznike avtomobilov. Ali se vam ne zdi škoda vašega življenja. Vsakemu motoristu, bi dala na ogled film o nesrečah in njihovih posledicah, že v času ko delajo izpit, mogoče bi zaleglo.
Punce motoristke, to leti na vse motoriste, ne napadam vas, ker vas ne poznam, prav tako ne poznam načina vaše vožnje - govorim na splošno, da ne bo kakšne zamere. Vsi na cesti bi morali biti bolj strpni drug do drugega, pa naj bodo to eni ali drugi. Vem pa, da je to lažjo govoriti kot pa storiti.
Srečno vsem na cesti, da bi bilo čim manj nesreč.
Lp