Ojla, jaz mam en zaj...internet, ki je počasen tako, da me res spravlja ob živce. Ob 6h sem vam napisala cel roman, pa ga je lepo skenslal.
Mi smo 3-je, skupaj z možem pa 4-je. 4 mulce bodo pa probali v zmrzovalnik pospravit. Sam transfer je bil OK, čez 10 min so me pa eni krči napadli, Vogler je rekel, da me je verjetno z unim katetrom mal po stemi maternice popraskal in se je tako odzvala na to. No, po dobri uri je tudi to minilo in sem šla domov, mal spala, skuhala kosilo....in sedaj sem tu.
Tejek: bravo za rezultat, držim pesti za naprej.
Gloria: upam, da je AC uspešno za tabo, sedaj pa 3 dni res leži in upam da ti ti trije tedni do rezultatov minejo čimhitreje.
Vijolica: jaz ti težko kaj pomagam, ker sem ravno 1 dan za tabo in 1.v postopku. Mene itak marsikaj boli in trebuh imam še vedno tak, da ga v nobene zatahmašne hlače ne spravim.
Pikovit: ti si pa kot stražar na tej temi, stalno kukaš in modruješ. Po moje tipkaš zelo hitro, da lahko toliko napišeš. A maš kaj treme pred poroko? Mi2 sva se poročila 2 meseca nazaj, na nedeljo sva se odločila, na sredo popoldne šla prijavit in čez 14 dni na sredo popoldne poročila. Vedeli sta samo priči, napili smo se ga pa takooooo, da me še sedaj glava boli. To je bila poroka brez prstanov in sprememb priimka, gola preračunljivost (iz tujine ne moreš posvojiti otroka, če ne predložiš poročnega lista).
Grethy, še malo pa bo stopka, potrpi, pa kak pirček spi, ker ga pol nekaj časa ne boš.
Policajka je pa najbrž v službi, ker se nič ne oglaša. Tista z uniformo brez gat odspodi mi je pa skoraj razpočila trebuh od smeha. Tale ga pa res biksa na zelo prijeten način.
Hedvika dobrodošla! A šele 34 si? Joj, si še mlada.