Krtekxx, BRAVO za dve pikici, lepo ju grej
*NiNa*, tebi pa sploh čestitke, JUPI JUPI JUPI to je pa res lepa novička.
Mateja.goljev, naj te ne bo strah punkcije, še vse smo jo preživele, sem kar 100% da jo boš ti tudi. Zdaj pa malo črnega humorja. A veš, kaj je dobra stvar te punkcije....Da se že v bolnici, če bi že šlo karkoli - KAR NE BO, narobe.
To se je meni zgodilo, ko sem šla po novo napotnico za prenos zamrznjenčkov. V leonišču ful gužva, slab zrak, potem mi je pa uspelo skupaj zlest, pa sem bila prec na vrsti.
Mala81, s seznamčkom samo nadaljujem delo, ki ga je začela naša Sayuri, vsa čast in čestitke grejo samo njej
Sayuri, ko te že ravno obiral, kako si ti in tvoj trebušček. Še kar raste?
Mijavček, ti barjanski muc, kako pa je tvoj buši?
Pija76 in Pika74, 2P, kako sta vidve. A že vidim, Pika ma probleme kako spraviti Gonal v Prištino. Tukaj pa ti žal res ne morem pomagati
Pikovit, Sponži se mi je danes javila na mejl, za informacijo ti lahko povem, da ob prvi
štarta s postopkom, tako da bomo junija vse držale pestke tudi zanjo
Gloria, upam in močno stiskam pestke, da je vse OK s tvojo pikico in teboj?
Kje pa je kaj naša Goldfish, zdaj je pa že nekaj časa nisem zasledila tu? Goldie, ali sta že povedala malemu folkloristu, da bo dobil lepo darilo?
Vijolica30, mogoče imaš krče, ker se telo šele privaja. Moraš upoštevati, da imaš še vedno napihnjene jajčnike od stimulacije. Tudi mene je prve 3 dni po Et vse "krčalo".
No kje ste pa ostale, Lara, Dajamaja, Daisy, Mlinčka, pa Lejle ni bilo že milijon let na naši temi, Špelka12 sigurno počiva (GLEJ da res počivaš), Arneja (a je
prišla), Kajsica (kdaj ti štartaš) in še vse ostale, ki jih nisem navedla po imenu. Prosim ne mi zameriti, res nas je veliko...