Kajsica,najprej to, da ne pozabim ... za HRM si preberi buklo od Lipičnika - Ravnanje z ljudmi pri delu. V njej govori o motivaciji, o tipih ljudi, sej veš tisti PAEI model, dokaj zanimivo čtivo. Jaz sem ga pri nas na faksu vzela za izbirni predmet in mi ni žal. Žal mi je, da ti niso podaljšali delovnega razmerja, ampak saj veš, vsaka stvar je za nekaj dobra, mogoče ti pa ta prinese +.
Womanpolice, no pa si se javila. Ne skrbi in ne sekiraj se za rast foliklov. Enim pač rastejo hitreje, drugim pa počasneje, mogoče je celo bolje, da rastejo počasneje. Glede na velikost, ki si jo napisala, sem pa skoraj %, da bo v petek padla stopka.
Pikovit, a je prišel 1,80 cm dojenček domov?
Jadrnica, jutri pa po otroce. Imaš že novo frizuro?
Pija76, počasi bo potrebno tale urnik malo umiriti, kaj pa ko bodo otroce?
Grethy, upam, da danes zvečer pade stopka
Krtekxx, upam da nisi resno vzela, da sem jezna nate. Pa smo se samo hecali, drugače mi je bilo smešno, kako je meni ratalo izumiti 31.04. Pa nikar ne glej tako črnogledo glede pikic. Ma da rata in to je to.
Vijolica30, ali je danes kaj bolje s krči??
Pika74, jest ne dvomim, da se boš ti znašla s torbico za avion. Drugače so pa včasih tudi prodajali take mini zamrzovalne torbice, v katere je šel 6x 330 ml pira. Mislim, da ti bo ta torbica bolj všeč, kot una s coca-colo. Kdaj bo torej fešta za nas?
Goldfish, me veseli da si v redu, ampak malo pa le ustavi tale tok gospodinjskih delavnosti. Kaj boš pa sedaj naredila z bolniško? Upam, da se ti vse najbolje izteče.
Daisy, a moram res Uniona prilepiti tukaj gor, da te izbezam iz ilegale. Pa Mlinčka, tebi pa Miliča? Vidve bi pa tudi že lahko počasi štartali s postopkom
Sonček33, kako si ti fiksarka?
Lara, Sapi, Goldy, pa še kakšna, a bomo skupaj v postopu kaj, to bo gužva na seznamu trepetalk
Ledenka in Bambi , kako pa kaj vajino počutje, počasi se nam približuje vajin dan
Hati, Mala81 in Hedviga, kako gre. Lep dan zunaj kajne, Izkoristite ga
Evo zdaj sem se pa razpisala, upam da nisem kakšno spustila in če sem jo, mi prosim ne zameriti. Sploh pa ne, ker bom sedaj popizdila, ker nam je glihkar omrežje dol padlo, in mi bo tale celoten roman zbrisalo ##%&547#$%##$