IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Shuka hvala ti na odgovoru.
Mi lahko kaj več poveš o tem MM? Mogoče ti lahko jaz kaj pomagam, moja seka je skoraj vsak vikend na tistem koncu, no ja manjka še kakih 30 km, pa bi mogoče lahko pomagala?!
Ja tudi jaz pijem limono, ki jo zvečer narežeš in preliješ s vročo vodo, to pa na tešče spiješ in naj bi to pomagalo odvajati strupe iz telesa. Tudi moj sokovnik kar skoz laufa, no ja vsaj 3x tedensko, pa si taj naredim dobre pol litra soka. Sem pa brala, da če mešaš z rdečo peso, da daj potem samo pomaranče, ker ostalo sadje nekako ubije učinke rdeče pese. No ja saj tudi baje ni pametno mešat 10 vrst sadja ko si pripravljaš sok.
Ojla
kajsica,
prejšnjič sem kupila MM pri čebelarstvu Pislak iz Apač, naj bi bili največji pridelovalci medu v Sloveniji, lahko pa da se motim, a kar se MM tiče, je bil še najcenejši v Sloveniji. Imela sem neko vezo, ki mi jo je dostavila do Ljubljane, žal pa te veze ne bo še kake pol leta tako, da mi je kar odročno. Lahko bi šla na kak izlet, samo kaj, ko ob vikendih ne delajo ali pa so ob sobotah odprti samo do 12h, bi blo potrebno preveriti. No ker vemo, da je MM zelo težko pridobiti jih tudi zelo malo prideluje to dragoceno zdravilo, zato je tudi tako drag, sploh zdaj ko so čebelice nekam pobegnile

.
Kar pa se tiče naravnega soka pa moram priznati, da nisem vedela da razen pomaranče uniček rdeče pese drugo sadje izničuje

. Hvala za opozorilo, bom naslednjič to upoštevala, ko si bom sok delala.