Živjo PUNCE!
Ja, kje pa ste...? sej vem, da je blo zelo lepo vreme, pa vendar...
No, tkole je... je že res, da sm vam obljubila rezultate UZ-ja, preden bi šla spat, ampak najin računalnik je napadel virus......
in vam nism mogla sporočit.. Ker pa držim obljubo, sm Grethy sporočila, da vas je obvestila o tej "bolezni" računalnika in da se vam oglasim zvečer...
PUNCE, ZAENKRAT SM FULL VESELA, KER SE JE PIVO IN JAJCE ZELOOOOOOOOOOO OBRESTOVALO....
Pridelala sm tkole:
desna stran: 21,21,20,20
leva stra: 21,20,20, 18
In dans zvečer pade STOPKA JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Zdaj pa srčno upam, da bo tud v TOREK, 22.4.2008, ko imam PUNKCIJO (MISMIS... PLEASE.. THANK YOU!
) VSE OK... in da bodo zelo dobri rezultati... in seveda upanje tudi za naprej....
ŠE ENKRAT - HVALA VSEM DEKLETOM - KER STE ME VZPODBUJALE IN NAJLEPŠA HVALA ZA NASVETE... KAJ BI JST BREZ VAS... RADA VAS MAM
A vam še povem današnjo štorijo?
No, najprej sm prišla tja na UZ... sm bla tretja tam.. in smo full čakale (polna čakalnica kasneje)... pa je prišla DR. in je povedala, da imajo komplikacije v porodni in na kirurški... da gre danes vse narobe, in da bo treba počakat.. tko so začel šele ob pol devetih... kako sm molila, da pr men neb šlo kaj narobe..
No, medtem ko smo čakale, je prišel en par (punco sm videla že v petek, saj so mi v oči padli njeni ZELO LEPI LASJE... RES KOT BI BILI IZ REKLAME.. TKO LEPO NEGOVANI, DOLGI GOSTI IN ZELO LEPO OBLIKOVANA DOLGA PRIČESKA (moj hobi: FRIZIRANJE)... No, pa me njen tip ful gleda, jst pa njemu nazaj tist policijski pogled...
ko sm šla po vodo na avtomat.. ko sm bla pr avtomatu, sm ga videla, da me gleda... takrat pa mi je nasmeh ušel... On mi je rekel; "se poznamo ane?" jst pa: "JA , AMPAK NE VEM A STE BILI Z BMW ALI Z AUDIJEM"... Pa njemu nč jasn... potem pa mu rečem... "JA, ŠTRAFALA SM VAS, ANE" Potem pa se me je spomnil... je bil presenečen, da sm si ga zapomnila in še avto... pa sm mu povedala, da si obraze ZELO DOBRO zapomnim...