Punce, jaz sem pa danes z avtoceste Postojno gledala in se zavedla, da bodo moji otročički prav v tem mestecu spočeti
. Sem pa seveda optimistka, tako da sem hkrati razmišljala, da bom injekcije morala po forumu prodajati, ker nam bo mogoče pa ta mesec po naravni poti uspelo
.
Kaj je bilo pa zjutraj s šumniki in sičniki
?
Dajamaja, ti pa že kar punkcijo v nedeljo? Pa Pika in Pija verjetno tudi? Bravo, punce
. Nekaj časa nisi na forumu, pa ve že postopek skoraj do konca pripeljete
. Abra, ti pa tudi ne boš prav veliko za njimi, ne?
Sayuri, saj imajo Menogon in Suprefact vedno na zalogi in mi ni treba prej klicati tja? Koliko celic si pa pri Puregonu pridelala? Si imela pri Menogonu kaj slabosti? Upam, da ne, ker jaz imam v službi še kup dela in slabosti zares ne potrebujem. Daj spet kakšno slikico prilimaj
. Že kaj o imenih razmišljate
?
Kajsica, jaz sem se odklopila, mi je prav pasalo. Ne da vas ne maram
, samo ne maram ves čas samo o postopkih študirati. Rešu je pa zgleda zdaj preveč pacient naenkrat začelo dihati za vrat in ne zmore več vsega popedenati. Kakor se bo razvedelo, da daje spet na samoplačniške postopke, bo pa gneča verjetno takoj precej manjša. Ali pa je mogoče samo meni rekel, naj si injekcije kupim, ker sta mi pač punkcija in transfer ostala v dobrem
. Ne vem. Grem pa jutri kar po drogo. Tiste limone se pa zanimivo slišijo. Bom začela prakticirati, samo da mi uspe do trgovine priti. Cele 4 dcl moraš zjutraj spiti na tešče? Ti je že uspelo kakšno kilco dol vreči?
Dejzi, ja, Reško sploh nima občutka, koliko sfolga. Tokrat se je očitno precenil. Je res včeraj obupno izgledal, je komaj govoril, tako hripav je bil. Pri meni si ni nič zapisal, kakšna bo naslednja terapija, je rekel, naj moj najprej k sebi pride, pa se bomo potem menili. Če si je pri tebi Gonal zapisal, verjamem, da te bo na koncesijo vzel
. Tokrat boš imela prvič Gonal, ne?
Dajamaja, ja, za Reška si res ne bi mislili, da lahko kdaj zboli
. Skorajda nadčloveško deluje
. Mi je bilo prav smešno, ker me je bilo v čakalnici spet strah
. Avtoriteto pa ima, ta naš ata
. Koliko foliklčkov imaš pa ti?
Abra, izgleda, da je spet samoplačništvo uvedel, ker nas je preveč
. Kaj če bi res on totalno zbolel? Kdo bi nas prevzel
? Tisti njegov sodelavec v Postojni, nekaj na M?
Mijavček, ti pa kar dve pikici nosiš
?
Kje se pa Pikovitek skriva
?