Pinki2, čestitke za plusek
Abra, bolje počasi, kot sploh ne...s tem mislim na folikle
Sayuri, jutri pa le objavi nove slikice, Pa lepa imena si izbrala Lovro in Zara, Lovro mi je sploh všeč, samo kaj ko imamo že tri leta starega nečaka Lovrija doma.
Dajamaja, midva z mojim
sva v redu. Ravno ta teden sva zaključila z malo šolo, naju je inšturktor zelo pohvalil, da kako lepo dela za to ovčarsko pasmo, in kako lepo mi sledi, sploh sem bila pa važna, ker naju je postavil za zgled še kraševcu in sestra od mojega
. kar se tiče sprehodov, so meni rekli, da je uro in pol sprehod za tako majhnega psa predolg. Pa ne da ne bi zmogel, ampak je nevarnost za hitro obrabo kosti in s tem displazije kolkov. Sicer moja pasma ni negnjena k temu, ampak se nikole ne ve. Od takrat hodiva midva najdlje na sprehod za 1 uro, nato pa se igrava na dvroišču z žogico ali s krpo, kot so naju naučili v mali šoli. No da skrajšam, kot so rekli v mali šoli je za mladiča je primerna dolžina sprehoda 20 minut + meseci starosti, torej v vašem primeru 23 minut.
Da se vrnem pe k tebi, zelo lepo napreduješ v postopku, zate bo pa hitro konec.
Pija in Pika, čveke čvekaste, ni čudno da je bil včeraj dež
Grethy, veliko sreče danes, ko boš šla po otroce
Mateja, mogoče je res najbolje, da pokličeš doktorja in ga vprašaš
Sapi , še slaba dva tedna pa bo 06.05. kaj ne, jaz pa en teden za tabo
Pikovit, kje si mi ti? A me ne maraš več
Tudi vsem ostalim, WP, Ledenka, Vijloca30, hedviga, Mijavček, Konina, joj zihr sem katero pozabila želim prav lep dan