Kaaaakšen sonček je zunaj
. Sem zdajle na hitro preletela, pa upam, da sem si čimveč zapomnila.
Dajamaja, punkcija je že za tabo, zdaj te čaka samo še prijeten del postopka
.
Abra, nehaj jajčka jest in pivo pit, si foliklčke preveč nafutrala
. A je ata Reš ozdravel? Je pa priden, ko misli na nas še takrat, ko nas ne vidi več
.
WP, upam, da že greješ dve pikici.
Vijolica, držim pesti, da je CB danes plusek pokazal
.
Pija, kdaj bomo tvojo dogodivščino slišali?
Pika, si imela ti kakšne posebne priprave v postopku? Upam, da punkcija jutri čimprijetneje mine
.
Zvezdica, jaz sem imela tudi precej majhne folikle, se mi zdi, da le 8 mm na 8. dan. Pa so potem čisto lepo zrastli. In sem bila prav jezna na Reša, ker me je čisto negativno nastrojil, da je rezultat kao porazen. Se prav spomnim, kako sem se celo pot do MB v avtu drla kot nora
. Čeprav jaz imam slabe celice, tako, da na koncu ni bilo uspeha, ti pa, če že imaš enega otročička, verjamem, da bo postopek uspešen
.
Kajsica, meni se nič ne dogaja. Zdaj sem na srečo doma, ker je bil tale teden v službi ubijalski. Sem čisto crknjena samo še spat hodila domov. Imam pa kao ovulacijo (no, neka raztegljiva sluz se že kaže), pa smo malo potelovadili, pa zdaj upamo, da na lotu zadanemo
. Me boš prehitela, ker jaz bom začela z injekcijami, če M pride po planu, šele okoli 11. maja. Potem bom pa že imela kakšno zabavno prigodo
. Tebi bo pa tokrat uspelo, zares verjamem v to. Zadnjič ti je že skoraj čisto, zdaj ti bo pa čisto, prav
?
Zdaj pa pod tuš in na sončka.