Jaz sem tudi včeraj hotela na forum, pa ni nič delalo
. Sem bila kar malo pretresena
.
Pikovit, si že kaj nogice namočila v vodico
? Za četrtek in petek napovedujejo grdo vreme, tako da na morje midva sigurno ne bova šibnila
.
Vijolica, kako si kaj
? Upam, da se je tečka odločila, da obišče kakšno najstnico, ki zdajle trepeta, kdaj jo bo že dobila, tebe pa pusti pri miru
. Ja, da bi midva tokrat le zadela na lotu - mogoče sva včeraj kaj pri ta pravem, moram še preveriti.
WP, ti bodi kar lepo sproščeno, dve pikici si dobila, in bolj, ko boš pozitivna, raje bosta pri tebi ostali
.
Zvezdica, saj jaz sem tudi iz okolice LJ, ampak takrat sem direktno od ata Reša v MB letela. In je bilo joka, pa Kreslina sem si dala gor, se prav spomnim. Potem so pa foliklčki čisto lepo zrastli, in me je ata za brez zveze strašil. Tako da bodo tvoji tudi sigurno. Ti jih kar pridno s pivom zalij, pa čimveč proteinov jej. Aja, punce, se moram pohvaliti, da že od novembra naprej ob nedeljah meso jem
. Zdaj pa mora uspeti
. Drugače pa, Zvezdica, celice so v foliklih. Četudi imaš npr. pet foliklov, to ne pomeni, da bo tudi celic pet. Folikel je lahko tudi prazen ali pa celice niso zrele. Tako da je kup če-jev, ki jih moramo premostiti. Ampak, ker smo močne punce, jaz vem, da jih bomo
.
Mismis, hvala, ker si me dala med kandidatke v postopku
. Komaj čakam, da bom spet na ta zgornji listi
. Kakšne priprave imaš pa ti kaj? In zakaj te ni med kandidatkami az postopek? Pri meni lahko še dopišeš 35 let
in ICSI (saj verjetno, da bo, ker celic spet ne bo ogromno).
Ja, ubogi, Mijavček. Upam, da slabosti hitro minejo
. Ampak za naše pikice bomo vse preživele
.
Pija, pa si imela enako stimulacijo kot v prejšnjem postopku? Bodo pa jajčka tokrat kvalitetnejša, če jih bo že malo manj
. A Tomaževič te kar tika
? To mi je full smešno, se sploh, ko se spomnim, kako momlja
. Ampak so pa trije foliklčki takšni velikani, da si kar oddahni. In kaj češ boljšega kot z Abro na kupu biti
. Kako je bilo pri tašči na kavi
?
Pika, tebi bodo pa vsak čas foliklčke ven pobrali in danes se boš že vsa olajšana lahko sončila
.
Ledenka, pa saj me vse upamo na loto
. Te naše nepojasnjene neplodnosti so prava igra na srečo
. Čeprav jaz pri igrah na srečo nimam prav velike sreče
. Si dobila včeraj čevapčiče kljub pozni uri?
Uf, Dajamaja, 7 jajčk je meni ogromno
. Si se odločila za službo ali ne? Bosta samo enega vzela ali dva? Glede loto listka sva pa sedajle navadnega kupila (z mojimi jajcevodi namreč vse štima in bi menda lahko tudi po naravni poti uspelo), maja bova pa sistemskega
. In ima, da uspe
. To mi je pa prav žalostno, da Reško ni več za hece
. Ravno to se mi je v Dravljah toliko boljše zdelo kot na GK. No, upam, da med prazniki ozdravi
. Ti pa zdaj k frizerju, ko imaš v sredo ET
. Te je punkcija bolela?
Rožica, ti je uspelo stopko dati? Foliklčki so lepo veliki, tako da ti samo sproščeno naprej
.
Sayuri, slikice so fantastične
. Komaj čakam, da ti bom podobna
.
Jadrnica, tokrat pa bo
.
Zvezdica kavo ponuja, jaz pa čokolešnik, če kateri diši
.
Dejzika moja, sem prav vesela, da bova čisto skupaj
. Smo se v tistem mojem prvem postopku zares precej narežale tu gor
. Takšne kot jih ti pokaš, mene kar k lulanju spravijo
. Zadnjič je ena vic o štroklji napisala, sem ga mojemu povedala, ampak, ker nisem ravno dobra govornica vicev, se ni preveč smejal. Jaz sem se pa precej narežala
. Mu ga bom kar po mailu poslala, da si ga bo sam prebral
. Reško me pa nič več ne j.be
. Ne vem, kaj sem se mu zamerila
. Veš, koliko časa sem ugibala, kaj je zandrek in potem le prišla do za en drek
. Nisi za en drek, prava faca si
.
Zvezdica, fotostimulacija znajo biti našim puncam steklenice in kozarci piva
, slikice Marka Miliča
, no, včasih pa tudi slikice blastocist
.
Abra, kako ti je stopka uspela
? Si danes doma ali pridno delaš? Jaz sem ceeel teden frej
.
Zdaj pa šibam na sončka
. Moj ravnokar klical, da bo v petek in soboto full lepo vreme - zdaj mi ni pa nič več jasno
.
Uživajte, bambine moje - se moram malo privajat, da bom znala kakšno besedo s tisto Italijanko na Fernetičih reči
.
< Sporočilo je popravil arneja -- 28.4.2008 8:19:24 >