Ufff ko tkole berem ugotavljam da smo mi totalno neorganizirani. OK jemo ob približno istih urah ampak spi pa po občutku, ko je siten in zmatran gre spat, ga zaenkrat nič ne navajam na kake ure.
Sej vem da sem rekla da ne primerjam, samo vseeno vidim da naš ni tako napreden kot nekateri.
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
ampak spi pa po občutku, ko je siten in zmatran gre spat, ga zaenkrat nič ne navajam na kake ure.
Naš tudi čez dan, vsakič drugače. Pač ne moreš otroka silit spat, če se mu ne spi... že on ve kdaj je čas. Pa tudi zvečer zaspi včasih ob 22.00, včasih že ob 19.00, čeprav večinoma okoli 21.00... no čisto odvisno od njega..

Ma se ne sikiram.
Naš tudi čez dan, vsakič drugače. Pač ne moreš otroka silit spat, če se mu ne spi... že on ve kdaj je čas. Pa tudi zvečer zaspi včasih ob 22.00, včasih že ob 19.00, čeprav večinoma okoli 21.00... no čisto odvisno od njega..
Ma se ne sikiram.
Jaz mu vsak dan sproti prilagajam urnik. Oziroma se urnik prilagaja njemu.
Emm, lepe slikice v albumu. Sem ti že zadnjič napisala.
Kaj pa, če bi mu dala kakšno žličko Calpola pred spanjem, če ga zobki tako zelo bolijo? Tako bi bla vsaj noč ok. Sicer pa bravo za napredek!
Naš vstane okoli 8h, je slabo uro pokonci in gre spat do 11h, potem je pokonci nekje do 14-15h in spi do 16h, potem pa čisto odvisno a gre še kej spat al pa povlečemo do 21h in takrat ga probava uspavat. To je idealen urnik, drugače se mu pa prilagajava.
Emm: Verjam, da je hudo, ko mali jamra in ne more spat.
Kakor si že napisala, provaj mu dat Calpol pred spanjem, saj deluje protibolečinsko, mogoče bo pa res boljše spal. Drugega pa nevem, če praviš da ti tisti geli za dlesni ne pomagajo.
Otroci pa so si res različna. Se spomnim, kako je bil Žan eden zadnjih, ki so se obrnili na hrbet oz. trebuh. Zdaj pa je kar eksplodiral.
Emm....Žan je zdaj po 2 mesecih začel malo bolj jest GH. Oziroma sadje in mlečni izdelki že prej niso bili problem, ampak kosilo je bilo pa vedno minimalno. Zdaj se je to porihtalo, ampak lahko rečem, da je bil le čas potreben.
moj tudi še ne plazi niti hodi, bo že ko bo njemu pasal, itak bo pa morau pol ceu žiuljenje hodit
je pa tut samo sadje z jogurtom ali pa skuto
še par besed preden grem gledat BB
.
Žan je že v postelji. Pri nas je bil red nujno potreben, saj če se spomnite cc. 3 mesece nazaj, nismo skoraj nič spali oz. bedeli od 23.00 pa do 2.00 zjutraj. Ja, skrata naučiti sva ga morala kdaj se gre spat in kdaj je buden. Ravno zaradi tega je potreboval neko rutino. No, zdaj nam cc. 2 meseca vse skupaj super uspeva...če že ne spimo celo noč, vsaj bedimo ne več pozno v noč, ker to me je ubijalo.
Je, pa res, da komaj ga sva navadila na nek ritem, pa bo potreboval novega, ker gre septembra v varstvo in tam npr. ni spanja pred 11.30, pa ob 6.00 bo treba vstat
. Joj, sploh ne smem mislit na to
.
surya..vidim, da si online...kako služba?
tianna...a si čeveljčke že dobila?
Še jaz po dolgem času. Tudi jaz vas berem, ampak komaj najdem čas za pisanje...študiram; oba sta doma, ker je Miha še na antibiotiku..kar pestro.
Nič posebno novega. Maje je povsod dovolj. Ima 8 zobkov. Težka je 10,5 do 11 kilogramov. Bi bilo fino, če bi dala bratcu ene dve kilci

ki ima pri dveh letih in pol 13,5 kilogramov, noge pa kot zobotrebce. Toliko o tem, kako hitro pridobivajo kilograme po prvem letu starosti. Je pa še zrasel in ima že 105 cm in ful je začel govorit, tako da se neha šele, ko zaspi
Grem BB gledat
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!