writing-img

RE: septembrke 3. krog

clock-img

03.06.2008, 15:22

clock-img

zvezda71

pencil-img

342

Rožicauser posted image user posted image user posted image da bi se vse čimprej dobro izteklo

clock-img

03.06.2008, 15:30

clock-img

123a

pencil-img

466

guppy-hvala ti...res si se potrudila.Hvalauser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

clock-img

03.06.2008, 16:08

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

js pa se danes tako čudno počutimuser posted image glava me boli, slabo mi je, zaspana sem skozi, nič se mi ne da....user posted image user posted image user posted image
Enej spančka (pred spanjem je bilo spet dretje pol ure-pa tako je bil zaspan, da je zraven zehal pa mencal učke, zaspat pa ni hoteluser posted image ) pričakujem, da se bo čez 20 minut zbudil, saj je točen kot ura (točno 1,5 ure spi) zaspal pa je točno ob 15h

guppy, ti bom poslala slike pol zvečer

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

03.06.2008, 16:13

clock-img

NalLa

pencil-img

861

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

js pa se danes tako čudno počutimuser posted image glava me boli, slabo mi je, zaspana sem skozi, nič se mi ne da....user posted image user posted image user posted image

Sandra da nisi v blaženem stanjuuser posted image ?

clock-img

03.06.2008, 16:21

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Spet ful dol tišči. Jaz se tudi čudno počutim, Jaka je bil tudi tečo, ni in ni hotel zaspat, šele po kosilu je zaspal. Potem mram it pa s stricom po njegoo potrdilo da je primeren za botra, user posted image  kolk ti župniki komplicirajo.
Ponoči sem mislila da me bo kar pobralo od zaspanost ko sem ga hranila, se mi je zdelo da je 1h skupaj jedel.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

03.06.2008, 16:44

clock-img

andreja32

pencil-img

543

Ma danes je meni tudi en smotan, smotan dan!!!najrajši bi šla spat, pa je to čist znanstvena fantastika,...uh sem tečnauser posted image

clock-img

03.06.2008, 16:48

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Kaj te je pa tolk razkurlo?

clock-img

03.06.2008, 16:49

clock-img

guppy

pencil-img

1968

JAZ SEM TUD TEČNA user posted image user posted image
Mala 2 sta pa danes angelčka... ahhh, hvala jima

A lahko kdo tole nepoučeno septembrko pouči, kaj je z Rožico :( Rožica oprosti, zgleda sem spregledala user posted image . Res vse naj naj user posted image user posted image

123a,  RES malenkost!!!! Sem vsaj imela čas danes ker sta mala sončkasto razpoložena.

clock-img

03.06.2008, 16:50

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Guppy jaz tudi ne vem kaj je z Rožico. kaj je pa tebe v sl.voljo spravilo?

clock-img

03.06.2008, 17:00

clock-img

NalLa

pencil-img

861

Rožica je danes postala teta, pa ima dojenček neke zdravstvene težave. Ni pa pisala točno kaj se dogaja. Držimo pesti za malega.

clock-img

03.06.2008, 17:08

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Nič me ni spravilo v slabo voljo, samo zoprna sem, ker me boli ta modrostni zob... in posledično mi gre vse na jok. Ko pride mož se nažgem z rakijo (da razkužim, ne da spijem user posted image ) in grem spat. Zdaj se šetam gor-dol po vrtu. Marko je zaspal, Maja pa poje z mano "aj aj aj aj aj" na Over the Rainbow

Saj veš, da sem jaz težko slabe volje user posted image

clock-img

03.06.2008, 17:08

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Guppy user posted image

clock-img

03.06.2008, 17:16

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Voila,
otroci spijo, mami gre v deželo rakije user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 18:16

clock-img

zvezda71

pencil-img

342

Srečno Guppy
upam, da kdo iz kakega csd ja ne bereuser posted image . Jaz pa v deželo statistike.

clock-img

03.06.2008, 18:29

clock-img

sonce78

pencil-img

582

aljab... imaš kaj novic, zakaj so nas sprejeli v Luno?

pikica pokica ... v kateri vrtec so Zojo sprejeli?

Čudovito je biti mama!

clock-img

03.06.2008, 18:30

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Mah sej se hecam, samo razkužim zob z rakijo, takoj me neha bolet. Tablet mi ne prime user posted image
Grem v Leclerc - tianna, če bereš in želiš da skočim še v BC zraven po prevleko zate, me pokliči. Na ZS ti pustim svojo telefonsko.

Hugs.

clock-img

03.06.2008, 18:40

clock-img

Anonimen

Guppy! Sem bla danes v BC in je prodajalka klicala gor v Lj in ni niti 1 prevleke. Nikjer! Čakajo pošiljko. user posted image  Hvala vseeno. Ampak lahko vseeno še vprašaš. Bom hvaležna. user posted image  Saj veš kakšen avtosedež imamo?

Zdaj pa grem brati za nazaj.

clock-img

03.06.2008, 18:47

clock-img

Anonimen

NaILa: glede stekleničk nimam pojma.

Rožica*: Seveda se spomnim nate! Sem prav pogrešala tvoje poste. Najprej čestitke, ker si postala teta. In user posted image user posted image user posted image , ker vas je doletela ta nesreča. Držim pesti, da bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image  Septembrke smo v mislih s tabo! Drži se.

Glede vozička: A samo spodaj ga zapneš? Kam pa daš tiste pasove, ki naj bi prišli čez ramena? Ne razumem. user posted image

Guppy: A si še tu?

clock-img

03.06.2008, 18:49

clock-img

Anonimen

Še neki sem pozabla napisati. Mišek je že zaspal, a ob 20:30h smo dogovorjeni z župnikom, da se KONČNO dogovorimo za krst. In ga bom morala zbuditi. user posted image  

Dreamz, paket je na poti! user posted image

clock-img

03.06.2008, 18:56

clock-img

Anonimen

GUPPY????? Ni te več. user posted image  Upam, da si prebrala moj post. Ne morem ti poslati sms, ker trenutno nimam telefona pri sebi. Ga imam v avtu in avta ni doma. user posted image Šele okrog 20h pride.

clock-img

03.06.2008, 19:14

clock-img

aljab

pencil-img

329

Sonce ja sem šla v Kajuha vprašat, pa so naredili listo glede na točke...jaz mam 22, če pa so te lani zavrnili ali imaš še enega otroka v vrtcu maš več...tko da je lista. Mislim, da so te dali tja tud če si napisal, da si vpisal v še en vrtec.... No zdaj majo listo in če se kdo spiše bodo javili....

Meni ma Luna sicer lepši, večji vrt, pa 3 oddelki tamalih bodo, ampak nimajo popoldanskega....user posted image

clock-img

03.06.2008, 20:05

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

moderatorka mi je dala nekaj slikic v album-iz volčjega potoka...geslo veste kje je
tianna, tebi pa sem poslala  geslo na ZS, ker vem da se ti ne da gesla iskatuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

03.06.2008, 20:07

clock-img

Naty 76

pencil-img

313

Čeeer še z naše strani. Skoraj nič nismo doma in ni bilo časa za RR.

Sem pogledala slikce srečanja v VP. Super ste ve in vaši septemberčki. Tianna ti pa tudi.

Mi vsak trenutek ko je sonček izkoristimo za vozičkanje in potepanje. Maladva sta postala prava navihanca.
Žana zanima vse od A do Ž. Očke šibajo sem in tja 100 na uro. Tia pa ima obdobje božanja, cukanja in če ji rečeš NE, ali pa AUAAA še bolj uživa. Smeji se tako na glas, da ji skoraj sašpe zmanjka.
No, pri nas pa ne gre brez antibiotikov. Jan ima vročino. Ko sva šla iz vrtca je bil čisto o.k., potem pa se je ulegel, hotel odejo, tako da sem takoj vedela koliko je ura. Res upam, da bo septembra ko mu odstranijo mandlje potem bolje.
Kaj sem še prebrala. Guppy user posted image za zob. Joj, ti modrostni so pravi user posted image . Boli ko rastejo in še potem.

Helenav kako dieta?

Rožica user posted image  zate in tvojo družino.

Nadaljujem kasneje. Grem še malo Jana pocartat.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

clock-img

03.06.2008, 20:07

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Še neki sem pozabla napisati. Mišek je že zaspal, a ob 20:30h smo dogovorjeni z župnikom, da se KONČNO dogovorimo za krst. In ga bom morala zbuditi. user posted image  

nej gre samo 1 od vaju-js ga sigurno nebi budila zarad tega!!! župnik bo ja razumel, a? al neuser posted image

clock-img

03.06.2008, 20:25

clock-img

guppy

pencil-img

1968

tianna, ne, nisem bila tu - RR pustim odprt tudi po branju sporočil in potem še nekaj časa kaže, da sem online, čeprav nisem za računalnikom. Šla sem kar pogledat in imajo par prevler Romer King TS plus, nekaj Romer KID whatever in ENO PREVLEKO Romer King quickfix. A je to za tvoj sedež? Stane 31€

Če je to to, gre moj mož lahko zjutraj kupit.

Kje ste zdaj odkrile, da se da dobit fredov obroč? Mi bi rabili 2 za "bogsigavedi kdaj".

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem