ursy ti kar prido 10.5 na srečanje, zmerja si dobrodošla
Jaz sem tudi pri bolj sramežljivih ampak med septemberkami se pa ful dobro počutim.
Še malo mene, da me ne brišete
...
Mere za 7 mesecev: 8890 in 71 cm - uradno izmerjene, ker sva danes nesle izvide od alergologinje in 1. je bila cepljena. Zaenkrat je vse ok in upam, da ne bo kakšne reakcije.
Drugače so s kožo še kar težave, čeprav sem na jajčni dieti, pa tudi pri mleku zelo pazim, ker je na meji.
Gh nama gre, en mesec je, kar sva začele in sedaj imava dva obroka: sadno malico (po 10. uri) in kosilo (med 14.30 in 15. uro). Še vedno ne merim, koliko poje, ampak vem, da ima dovolj.
Tiste, katerih otroci so manj ješči, bodite potrpežljive, ker nekateri pač
potrebujejo več časa, da sprejmejo gh. Tudi pri Ani pride kakšen dan, ko ji ni preveč in potem to tudi upoštevam. Prvih 14 dni je pojedla le par žličk na obrok, potem pa vedno več. Pa dolgo sem ji dajala samo dve različni zelenjavi ali sadje, da se je okusa res dobro navadila. Ampak lahko rečem, da je šele po enem mescu začela prav odpirati usta, ko zagleda žličko, prej sem ji morala čisto blizu ustec, preden jih je odprla
.
Doji se še pa kar veliko, 5-6x čez dan in 2x ponoči.
Je pa dobrovoljka, da je kaj, smeh od smeha
Pozdravljene vse, ki ste na novo in lp vsem ostalim.
< Sporočilo je popravil PBJ -- 8.4.2008 17:00:32 >
Tudi pri nas je danes neki štrajk s hrano. Včeraj ni hotel zvečer mleka po flaši, pa je potem pojedel rižolino na žlico. Danes pa je GH full manj pojedel. Bučko+krompir+mesek, ki je včeraj kar požiral, je danes nehal že pri 140g. Ob 16 uri je mleko sicer popil, s tem, da sem mu pela zraven (razvajenko), bomo vidli kaj bo zvečer.
punce kaj na tej temi..moram dati podatke od
??
ja ja ni casa kajprevec
ce ne bi z veseljem vec debatirala
Živjo!
Pozdravček vsem novim!
Annela moraš, je taka prisilna beseda. Če želiš
Imamo seznamček naših septemberčkov in tam si pišemo kako napredujejo,....
Torej če želiš, če ne pa si vseeno dobrodošla. kaj ne?
Sandra85 ti sporočam še naše mere za nazaj...
porod 3340g in 50cm
1.mesec 4740g in 54,5cm
3.mesec 7040g in 61,5cm
4,5 meseca 7530g in 67cm
6,5 meseca 8110g in 70 cm
tak imamo mi posvetovalnice, nimamo vsak mesec, naslednjo imamo še le 9.6.08...
kaj mi katera lahko pove kaj moram storiti da obstanem v tej temi??prosim,hvala!
annela v bistvu moraš samo kaj napisat
nič drugega. Imamo tudi seznam z merami naših
ampak ni obvezno da jih poveš.
Pa dobrodošla in vse ostale ki ste na novo tudi.
se pravi kilaza in velikost!in da kaj zanimivega napišeš
nas sonček SVEN:
PO ROJSTVU:4110g,54cm
3.mesecev:6210g,64cm
6.mesecev:9270g,71cm
IZVIRNO SPOROČILO: _annela_
nas sonček SVEN:
PO ROJSTVU:4110g,54cm
3.mesecev:6210g,64cm
6.mesecev:9270g,71cm
hvala za mere
če želiš, nam zaupaj še PDP-predvideni datum poroda, kraj bivanja in še če ima kak zobek in kdaj ga je dobil
rugače pa nam mal napiši:kako ste kej, kako vam gre uvajanje GH, kaj ste že papali, kako spite,......
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦
Tianna, jaz sem puzzle kar v pralni stroj dala in nato posušila na tleh v kurilnici.
Sandra, hvala, da tako skrbiš za naš seznam
Babyrok, če boš in ko boš dala Roka fotkat, prosim javi, če si bila zadovoljna. Če ne boš, te bom pa naslednjem srečanju zaslišala
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!