dobro jutro
takoj se pozna, da sva bila včeraj le 1 urco zunaj (spal je od 21h30-4h in pol še do 8h) js pa bi še spalaaaaa
IZVIRNO SPOROČILO: ana b
Če pa bo vreme bomo pa čez 2 tedna postavili bazen
. Lani smo se maja že kopali.
kako vreme pa imate? mi imamo še vedno meglo in dež
jst js sem ga naročila prek soncek.si in je cena nekaj čez 32€. meni je res super igrača-Enej se fulll zamoti z njo, ker ob vsakem dotiku spusti kak zvok

glihkar tolče po njej, sicer pa tut js menim da ne bo dolgo zdržala igrača, glede na to, kako tolče po njej
rožica si pomislila, da mogoče sploh ni povezana vročina z aftami. lahko ima pač afte (ki vem da se pojaviju, če dajaš kej umazanega v usta, ješ neoprano sadje,...) pa ima še vročino. in kaj če ima 5. ali 6. otroško bolezen? koliko dni ima vročino, a tudi kašlja? glede svečk (1/dan, pa ne sirupa) zato js menim, da je mogoče boljše sirup, ker mu lahko daješ na 4 ure (tako kot sem mu mogla js, ko je imel 6.otroško bolezen in skozi vročino)
lemavrica menim, da je ta igrača taman za Jako (sodeč po uni sliki)

pa hvala za kavico-res sem jo potrebna, pa še to vreme
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦