03.05.2008, 11:33
2670
Veliko je sprehajalnih v poti (skozi gozd in ob vodi), klopc in ogromno igral, mini vlakec na tirih in velik, ki dela kroge po parku in greš lahko gor z vozičkom. Zdaj je tudi razstava orhidej in ogromnih metuljev, ki prosto letajo po rastlinjaku. Če imaš piknik odejico, se lahko usedeš v pokošeno travico in izležavaš. Nam je super in gremo večkrat tja, ker imamo kot lokalci popust pri letni karti. Aja..pa še razstava Minimundusa je aktualna.
LUŠTNI, mamice fantastično izgledajo.
.
. Prvič se je zbudil ob 1.30h, nato ob 3:30h in ob 5:30h mu je bilo dovolj. Bil je popolnoma naspan. JOJ, kakšne je zganjal po postelji. Ob 6h ga je pobralo in mene seveda tudi, do 8h. In zdaj že spančka prvo rundo. Sem že pripravila voziček, da greva ven, ker je že tako lepo vreme, ma ga je na joški pobralo in sem ga kar pustila na postelji. No, pa bova šla potem.
Postavna, vedno zrihtana.
Že danes? No, pa lepo se imejte!
. Gremo že 6.6. in takrat bo Zoja stara ravno 9 mesecev. JOJ, kako beži čas.
. Revica se je danes do 2h zjutraj zbujala na 20 min in jokala. No, pravzaprav je jokala kar v spanju. Potem sem ji dala pol žličke calpola in je zaspala do jutra. Upam, da že končno pokuka ven ta zobek.
Pa še eno vprašanje. Še imate otroke vedno v jajčkah ali ste že prešaltali na večje avtosedeže? Zoja še čisto komot paše v jajčko ( ima 7,4 kg), zato bi jo rada imela vsaj še do morja v njej, ampak me včasih kdo že prav čudno pogleda in vpraša, kako to, da jo še vedno v jajčki vozim in nosim.
Ja blagor vam. Jaz pa sem obsojena na računalnik al pa tv... Spet!