dorotea
bravo za hiško-pa lepo porihtajte
škoda da te ne bo na srečanje
nena80
vrjamem, da si bila zmedena zarad "karambola" nisi slaba mamica zaradi tega!!!!!!!!!!vrjemi pa, da ni to zadnji padec in buška
pa hvala za pomoč-sva glih zdaj z dragim 3 ure sestavljala vabilo in nama je le uspelo. problem je bil samo v tem, da nisva imela nobenega pametnega programa za to naredit.
IZVIRNO SPOROČILO: uska
Sandra, pa si le imela prav. Ti to tko na daljavo diagnosticiraš?

samo da je mimo

zdaj pa uživajte
NaILa škoda za parcelo. upam da najdeta v kratkem kej lepega in ugodnega seveda
guppy upam, da si kej bolje!!!

kaj pa pravi kej vaša P za M&M
helena lep avatar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naty prababica vas je bila sigurno ful vesela uni trenutek, če pa je že pozabila, pa jo le razveselte večkrat
tianna ja se vidi, da je dragi doma
enej se je danes dojil samo ponoči, 1x čisto malo pozno popoldan in ob 19h30 pred spanjem. sem imela cel dan tak pritisk v prsih...tako da je bila danes kr čez cel dan GH na jedilniku in mu tako kr paše, čeprav ima še vedno rad mleko (zizo)
kar pa je pri nas novo je to, da se je začel pred parimi dnevi
"sprehajat" po stajici-seveda tako, da se drži in počasi dela korake...
je pa tudi začel
sam dajat hrano v usta in to tako lepo z pincetnim prijemom, da je prav lepo gledat
in
začel je hodit tako da ga js držim za rokice zdaj pa se grem še malo pocartat, itak ni nobene več gor...
lepo in mirno noč vam želim
aja še nekaj:
če ste opazile, da sem kero septembrko izbrisala in še bom izbrisala iz seznamčka, je bila to njihova želja
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦