writing-img

RE: Junijčice 2008- 3 del!

clock-img

13.05.2008, 08:02

clock-img

Anonimen

Evo, zdaj imam vsaj nasmešek,ker se je user posted image  zbudil v trebuhu.user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:03

clock-img

Anonimen

Pa pozabila sem napisat: danes je moj prvi dan porodniške.user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:07

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

ker se je zbudil v trebuhu

user posted image

danes je moj prvi dan porodniške.user posted image
user posted image user posted image

Didlinaa, tudi če rodiš, je tvoj user posted image  že kar dovolj velik.
O.K. če bi počakala še 1 teden, pa tudi tako,... brez skrbi.

Držim pesti zate in tvojega user posted image .

Veš, se mi zdi, da smo vse pod vtisi včerajšnjih dogodkov. Vsaj v podzavesti.

Pa javi nam, kako si, velja?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:10

clock-img

Anonimen

Seveda. user posted image  Sva se z mojim zmenila,da bova videla kolko bo te sluzi oz. izcedka tekom dneva na vložku, potem pa kar v porodnišnico se pokazat. Klicala sem že kolegico, ki tam dela in bo vse hip hop.user posted image

Včerajšnji dogodki so res delno pripeljali do tega, da sem se ustrašila, toliko bolj, ker se poznamo.
Optimistično poskušat naprej.user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:12

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Optimistično poskušat naprej.

user posted image

Ampak Didlinaa, a ni L.Daisy pred tabo?user posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:14

clock-img

Anonimen

Ja, je pred mano.user posted image  Sej bo itak prej.user posted image  

Moram zdej na wc. Odkar pijem tist železov sirup, je tudi moje sranje u sranju.user posted image  Kakšen recept?user posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:15

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Kakšen recept?

Ti, meni pomaga samo liter donata na dan + po potrebi še kakšna namočena sliva,...

clock-img

13.05.2008, 08:19

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Pa pozabila sem napisat: danes je moj prvi dan porodniške.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:21

clock-img

Anonimen

Didlinaa da ne boš res ti ta prvauser posted image

clock-img

13.05.2008, 08:35

clock-img

Anonimen

Jaz upam, da zdržimo do vsaj 5 junija. user posted image  To je moja res velikaaaaa želja.user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:36

clock-img

Anonimen

Ti zdrži vsaj do 1.6. da boš rodila na moj rojstni danuser posted image

clock-img

13.05.2008, 08:38

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Pa tvoj?

147/86 pulz 90..........da bi mela spodnjega čez 90,bi že letela k ginekologinji,bom si ga spremljala čez dan,samo mislim,da bom ,ma kaj pa vem..........user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:38

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image  5 ima pa tast. Nekako smo ciljali, da v primeru, da bi bil načrtovan CR, bi 5. Lepo darilo zanj za rojstni dan. Ker je tudi njegov prvi vnuk.user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:39

clock-img

Anonimen

Ja, bi pa res dobil lepo darilo

clock-img

13.05.2008, 08:40

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Pa tvoj?

147/86 pulz 90..........da bi mela spodnjega čez 90,bi že letela k ginekologinji,bom si ga spremljala čez dan,samo mislim,da bom ,ma kaj pa vem..........user posted image

Ko pride spodnji do 100, takoj do G. Poskusi kakšen čaj popit, najbolje zeleni. Ta uravnava pritisk. Pa brez cukra.

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

dobro jutro princeskeuser posted image !

Sem šla brat majčice in se kar ne morem ustavit user posted image user posted image user posted image . Me je čist dotolklo....user posted image . ampak stran črne misli, mislimo pozitivno in kar bo bo. Usoda svoje nardi......

Spet en lep dan. Vćeraj sem se mal sončkala, pa bušija sem sončku nastavljala in puža je tudi vse ven tiščala- ji je verjetno pasalouser posted image

Zdej me čaka likanje od včeraj. Mi je user posted image  prinesel likalno desko kar gor. Se mi ne da v pralnici likat- tu je vsaj TVuser posted image user posted image - bo šlo hitrejeuser posted image

Lačna, laaaaačna......

clock-img

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

147/86 pulz 90

Lunca, vsaj pokliči. Vem, rečejo: Pridite se pokazat.
Pa nič zato.
Le daj.user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:41

clock-img

tweetek

pencil-img

750

Dobro jutro!

didlinaaa, nič prehitevat! Je pa res da tud če danes pride na svet tvoj user posted image ne bi blo nič hudga....

Ja, tale sirup kar poslabša st (r)anjeuser posted image . Pa še nagravžen je....
as, meni se zdi pa ful fino da bi tvoja otroka poimenovala bratca/sestrico (se mi ne ljubi na seznam gledat kaj imateuser posted image ), še posebej če vidva še nista odločena in so vama njuna imena sprejemljiva. Po moje bosta ful ful ponosnauser posted image

daisy - dobro opravi na pregledu, nya tebi pa user posted image za pritisk...
jaz sem imela pa včeraj moj prvi CTG..In je bil fajn, mali je odlično, pa še malo sem se spočila, ko sem tam ležala.. Sem se pa ful uštimala tam spodaj ker sem bla prepričana da bom imela vaginalni pregled (da pogleda če se že kaj odpiram in to), pa ni blo nič - a to lahko tudi na UZ vidi, al kako? Ker mene ni pregledala od 12. tedna naprej, UZ mi je delala pa še vsakičuser posted image

clock-img

13.05.2008, 08:42

clock-img

alea01

pencil-img

2902

didlinaa- drži se in po moje ne boš majčica. Boš videla. Mogoče bo pa res na ninny-in RDuser posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:42

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

147/86 pulz 90

Lunca, vsaj pokliči. Vem, rečejo: Pridite se pokazat.
Pa nič zato.
Le daj.user posted image user posted image user posted image

Ja, klic nič ne košta. user posted image  Upam, da bovse ok.

Nič babure, zdej pa grem ven, ker me kar vleče ven na sonce.user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:43

clock-img

lonapo

pencil-img

907

Dobro jutro!

Didlinaa- vso srečo, počakaj še malo z nami.

Za Tamarouser posted image user posted image user posted image user posted image - moje sožalje- vse je odvisno od unga tm gor - proti usodi ne moremo nič.

Grem z mulcem na Bled, se beremo popoldan!

clock-img

clock-img

tweetek

pencil-img

750

potem pa uživaj na sončku.... Jaz tud razmišljam če bi šla...

clock-img

clock-img

tweetek

pencil-img

750

lonapo ti pa uživaj ob jezeru user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:44

clock-img

alea01

pencil-img

2902

saj zato imam težave s sranjem. Zaradi železovih tablet....user posted image user posted image . Zato pa kak dan izpustim in tisti dan pač serjemuser posted image user posted image

clock-img

13.05.2008, 08:44

clock-img

Anonimen

Didlinaa uživaj na sončku

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem