writing-img

RE: Junijčice 2008- 3 del!

clock-img

15.05.2008, 10:05

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

mislim,da jo bom morala prej za P

Meni je prav,...user posted image

clock-img

15.05.2008, 10:06

clock-img

tweetek

pencil-img

750

aja, vrtec - jooooj joj, saj pravim kriza. Pri nas so mi rekli naj dam vlogo koj ko rodim - jaz bi ga dala v vrtec naslednji oktober, se pravi oktobra 2009.... Da bom šla lahko kaj na faks... A mislite da bo še premajčken?

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

5000 post tukaj goruser posted image user posted image

Zdej pa častiš benko user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

AS ti pa 12 do 1000- kar čvekaj šeuser posted image

clock-img

15.05.2008, 10:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

5000 post tukaj goruser posted image user posted image

Zdej pa častiš benko user posted image

pravuser posted image

clock-img

15.05.2008, 10:07

clock-img

tweetek

pencil-img

750

uuuuu, ninnny sorry, zgrešila: user posted image user posted image user posted image user posted image za 5000 postov. Bentiš, jaz jih mam pa šele 500... 

clock-img

15.05.2008, 10:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

aja, vrtec - jooooj joj, saj pravim kriza. Pri nas so mi rekli naj dam vlogo koj ko rodim - jaz bi ga dala v vrtec naslednji oktober, se pravi oktobra 2009.... Da bom šla lahko kaj na faks... A mislite da bo še premajčken?

po moje da ne, eni ga še prej dajejo v jasli tam okol 11 meseca al pa enega leta, ko porodniška poteče. Tvoj bo pa takrat že večji. Jaz ta veliko bom dala jeseni v vrtec, user posted image bo pa doma, če bo šlo ene dve leti potem pa gre tudi v vrtec.

clock-img

15.05.2008, 10:08

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

joj tweetek, nočem te strašit, ampak enkrat so pri meni dva meseca pričakovali dobavo... user posted image

tistega lila imam pa tudi jaz ogledanega... ampak sem že zdaj na D in se bojim, da bo največja številka še vedno premajhna... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

15.05.2008, 10:09

clock-img

Anonimen

uuuuu, ninnny sorry, zgrešila: user posted image user posted image user posted image user posted image za 5000 postov. Bentiš, jaz jih mam pa šele 500... 

ne, nimaš jih ampak 537user posted image

clock-img

15.05.2008, 10:10

clock-img

Anonimen

Sicer mam dva starejša brata, ampak ima eden psa namesto bejbija, en je pa samski. Tko da vsi kar malo norijo... Pri mojemu je pa on najstarejši in bo to tud prvi vnuk za njegove.

Jst tud dva starejša brata - en poročen, veliki otroci (21 in 17), drugi samski, moj najstarejši, pa prvi vnuk/inja, ampak kot sm že enkrat rekla - pr men doma se začenja evforija, pr njemu pa so čist hladni.

Tistega ta čipkastega in unega lila si bom pa naročila po porodu ko bom točno vedla kako velikost.... Da ne bojo premajhn

Pametno punca - tud jst tko nardila

clock-img

15.05.2008, 10:10

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

AS ti pa 12 do 1000- kar čvekaj še

bom. Zvečer. Če ne boste vse šle spat.user posted image
moram RES it....Tweetek user posted image za modrčke

clock-img

15.05.2008, 10:11

clock-img

tweetek

pencil-img

750

user posted image user posted image daisy a res? Pol je pa najbrž boljše da kako rezervo kupim...

Ninny, saj to je pa res, da ene morajo dat koj ko grejo nazaj delat, naš bo imel pa takrat okrog 15 mesecev... Saj jaz bi ga imela tud dalj časa doma, samo bi rada faks dokončala, tašča je pa še v službi, mami pa daleč....

clock-img

15.05.2008, 10:11

clock-img

Anonimen

ninny - user posted image user posted image user posted image za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2008, 10:12

clock-img

Anonimen

aleksandra - sm ti poslala zs

clock-img

15.05.2008, 10:13

clock-img

Anonimen

No pa sem spet slabe volje! Debata o modrcih! Jest še kar brez modrca pod oblekcami okol skačem. Upira se mi nakup tega mamastega modela pa fertik user posted image  
Sej sem gledala tam v Neckermannu (sej se tko napiše ane) ampak niti enkrat še nisem naročala stvari takole pa mi je vse skup mal sumljivo - velikosti in to.

clock-img

15.05.2008, 10:14

clock-img

tweetek

pencil-img

750

hvala, mi že dolg ni noben reku da sem pametnauser posted image user posted image user posted image .... Daisy, saj imajo kar velike številke, pa nazaj lahko pošlješ če ti ni prav. siJaz drugače nosim C košarco, tle sem pa B naročila...

clock-img

15.05.2008, 10:14

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

lunca14-enej mi je ful lepo ime,pa me zanima,po katerem svetniku ima god????

Žal nima svetnika,sem spraševala župnika,pa ga ni našel.

clock-img

15.05.2008, 10:16

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

user posted image user posted image daisy a res? Pol je pa najbrž boljše da kako rezervo kupim...

počakaj... saj müllerja še vedno lahko kdo skoči, ko boš šla v rim... kaj boš potem s 10imi modrci za dojenje?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

15.05.2008, 10:16

clock-img

tweetek

pencil-img

750

anja, jaz sem bla kar zadovoljna do zdaj z njimi... Sem ta prvič vse preveliko naročila pa so mi zamenjal brez problemov... Drugače maš pa navodila kako se merit na njihovi strani in v katalogih... Je pa res da včasih malo traja preden dobiš, samo jaz sem čakala najdalj en mesec (ko sem menjala številke)

clock-img

15.05.2008, 10:17

clock-img

Anonimen

Zdle sm pa dobila obisk -pridm čez kakšno urco nazaj - papa bejbe, pa fajn čvekajte.

clock-img

15.05.2008, 10:18

clock-img

tajči27

pencil-img

205

ej kolk ste ve hitre pa pridne...mal sem porihtala po stanovanju,mal potelefonirala pa zdaj pogledam pa kr ene 4 nove strani...bravo punceuser posted image user posted image ...vidim da se je čvek odprluser posted image

17.6.-dan D

clock-img

15.05.2008, 10:18

clock-img

tweetek

pencil-img

750

točno, daisy, to imaš pa prav... Saj moj dragi zna spodnje perilo kupovat  - sicer on kupuje bolj take seksi stvari s trakci in čipkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ... Bo moral čut za estetiko doma pustituser posted image

clock-img

15.05.2008, 10:19

clock-img

tweetek

pencil-img

750

nya, lepo se imej! Saj jaz moram pa delat it.... Ne gre da bi cel dan tkole zabila. Bo treba kaj prevest pa se malo učit....

clock-img

15.05.2008, 10:21

clock-img

aleksandra silvija

pencil-img

3437

Bo moral čut za estetiko doma pustit

Pa saj konec koncev se lahko nosijo tudi navadni modrčki. Samo potegneš gor.

edino pomembno je, da se lahko perejo na enih 60 st--zaradi flekcev mleka, zato običajno ni čipk, pa svile.

Ampak tudi za pranje na 60 se dobijo lepi innič alastaramama modrčki!

clock-img

15.05.2008, 10:25

clock-img

tweetek

pencil-img

750

uuu, vidiš as na to pa sploh nisem pomislna - da bi se dalo gor potegnit....user posted image Pol se pa ne bom preveč obremenjevala sploh...

aja, še eno vprašanje: a moram prevleko od lupinice oprat preden dam bejbija noter? Kaj pa torbo za dojenčka, blazino za dojit? pa igračke? A boste to ve oprale, al ne? Ker men se zdi da igračke že še opereš, ker jih v usta nosi, ampak lupinico pa ne vem.... V torbo podložiš tetra pleničko tko al tko... blazino za dojit pa tud nisem zihr...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem