writing-img

RE: Junijčice 2008- 3 del!

clock-img

16.04.2008, 21:45

clock-img

Anonimen

Pa ko pomislim, da so naše mame, pa pramame hodile k potokih sredi zime in plenice ribale na ribenžen user posted image , ker ni bilo vodovoda, ni bilo pip v bajti...

Nehajte jamrat babe.user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 21:46

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Posrane tetra plenice pa moraš itak dat najprej na predpranje.user posted image

Čeprav včasih so jih prali na roke. user posted image user posted image user posted image  Fak kaj so garale včasih naše mame.user posted image

ja ma kam jih daš preden se ti nabere za en stroj? Al daješ vsake dve uri eno prat? To je vprašanje Didlinaa user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

16.04.2008, 21:47

clock-img

Anonimen

Še zase bom mogla naredit zalogo.user posted image  Če bi jo še za vas, potem ne bom smela nikamor, ker moram imeti razlog, od kje porabimo tolk plenic. In kaj bom rekla??? Da imamo celo leto drisko doma?user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 21:47

clock-img

RMRM

pencil-img

3412

Mi pa bomo uporabljali kar pamperske, lionstar...karkoli, vse bo zastonj.user posted image
Do  otrokovega 1 leta starosti časti plenice (s priloženim računom) firma od user posted image . Še so dobri delodajalci.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa sem dobre volje. user posted image user posted image user posted image

[/quote]

To je pa res super user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ali boste nabavile ležalnik za user posted image ? Nekaj časa nazaj ste imele debato o dudkah, vendar teh postov ne najdem. Katere dude boste nabavile?

clock-img

16.04.2008, 21:48

clock-img

Anonimen

Ja, baje da so neke od mullerja biorazgradljive rjave ok.

Mene pa zanima, če še katero boli trtica? Mene za popiuser posted image . Še dobr, da mi ni treba velik sedet, ker to je kr kriza.

clock-img

16.04.2008, 21:49

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Posrane tetra plenice pa moraš itak dat najprej na predpranje.user posted image

Čeprav včasih so jih prali na roke. user posted image user posted image user posted image  Fak kaj so garale včasih naše mame.user posted image

ja ma kam jih daš preden se ti nabere za en stroj? Al daješ vsake dve uri eno prat? To je vprašanje Didlinaa user posted image user posted image user posted image

Na spiranje, bejba.user posted image  Potem pa v lavor in čakaš novo in spet novo, pa spet novo....user posted image

clock-img

16.04.2008, 21:49

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Didlinaa kaj je zdaj s temi posranimi tetr plenicami? user posted image user posted image

RMRM jaz sem kupila 2 dudki od aventa (0-3m), pa dve flaši, eno manjšo eno večjo

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

16.04.2008, 21:50

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

mojca, je rekla patronažna, da je dosti slišala o tem, da lahko dva naenkrat dojiš, ampak da v praksi tega še ni videla... user posted image

didlinaa, kje pa dela tvoj, da pogledam hitro, če zaposlijo koga.... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

clock-img

16.04.2008, 21:50

clock-img

Anonimen

Ja kaj je zdej? Zalogo si naredi na veliko s tetra.user posted image

clock-img

16.04.2008, 21:51

clock-img

Anonimen

RMRM - jaz sem pa kupila flaške tommee tippee in dudice bom tud

clock-img

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

nya: kupi si šlauf za na morje za otroke in probaj gor sedet...baje pomaga

Didlinaa aha, zdaj mi je vse jasno. Ampak vseeno...jaz sem še vedo za pamperske user posted image user posted image Naše mame pa so bile rs legende če so to nons top prale. Moja je rekla da so bile pamperske svinjsko drage...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

jaz imam eno dudo od aventa- sem jo dobila. Pol sem pa še eno malo flaško kupila- tudi od aventa. Ostalo pa po potrebi. Kaj pa vem, kaj je boljše,....

clock-img

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nya

RMRM - jaz sem pa kupila flaške tommee tippee in dudice bom tud

Jaz tudi. user posted image user posted image user posted image  No, to bo za mojega user posted image , da ne bo pomote.user posted image

clock-img

16.04.2008, 21:52

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

mojca, sranje dol spravt, pa v wc, plenice na predpranje in potem še na pranje... in na dvojno izpiranje...  bog ne daj dat vse v paketu v stroj user posted image ... 

clock-img

16.04.2008, 21:53

clock-img

Anonimen

RMRM jaz bom kupila flaške od Aventa, dude pa Nukove

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

I.daisy, moja kolegica je dojila obe dvojčici hkrati in ni ji bil to noben problem

clock-img

clock-img

Anonimen

Ne me narobe razumet, da zagovarjam zdaj tetra. user posted image  Itak, da sem za papmerske. Kdo pa bo pral tetra?user posted image  Jaz sigurno ne.

clock-img

16.04.2008, 21:54

clock-img

l.daisy

pencil-img

1702

za to kombinacijo sem tudi jaz slišala, da je najboljša... flaške avent, dude nuk (lateks, ne silikon)...

ampak... a lahko spet malo zakompliciram, ninny? user posted image
cuclja valda nista enaka pri nuku in aventu... če upoštevamo še joško, a potem sploh hoče vlečt dudo? user posted image

clock-img

16.04.2008, 21:55

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Hvala punce, vse mi je jasno. Bom vsaj zaspala brez globokoh razmišljanj.

Nič, neki mi je začel štrajkat net, pa še ura je pozna, tako da vas zapuščam.

Lepo spite in kaj lepega sanjajte user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

16.04.2008, 21:56

clock-img

Anonimen

Ja, vem da nista enaka samo pri prvi sem tako uporabljala, ker mi ni hotela aventovih dud tako, da bom sedaj nukovo kupila. Pa saj ni rečen, da ta user posted image bo pa nukovo, ker je čisto odvisno do dojenčka.

clock-img

clock-img

Anonimen

Še najraje potem vleče kar prst na roki. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsaj jaz sem ga. Do 12 leta. user posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

Moje dete pa na desni strani cca 12 cm od popka ven rine. Kaj bi bla to lahko rita al kaj drugega?

clock-img

16.04.2008, 21:57

clock-img

Anonimen

ja, pravijo da je potem res boljša duda kot prstuser posted image

clock-img

clock-img

Anonimen

No, jaz tudi grem. See ja do jutri zjutraj.

Ima da je kava pred 8 že na RR.user posted image

clock-img

clock-img

alea01

pencil-img

2902

mojca lahko noč. Jaz grem tudi v ležečki.....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem