Dobro jutro!
Včeraj mi je, ko sem peljala otroka k telovadbi padlo v uho eno ime punčke, ki telovadi z mojim in je tako lušna in navihana. Ko sem slišala njeno ime pa mi je stalno pelo v glavi "Metka se ne more več žogat.........." danes se nadaljuje
Pridem domov, povem mojemu, kaj mi je stopilo v glavo in on potegne listek njegovih predlogov, med katerimi je tudi Metka. Tako, da mogoče pa bo
res Metka.
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Men gre zadnje cajte čist neki druzga po glavi.Skoz mi grejo ena in ista vprašanja po glavi:a se sploh še spodob seksat ko si enkrat mama,a lahko še kdaj zažuraš celo noč,da ne bi zgledalo kot da ti ni mar za otroke?Take krepostne fore mi grejo po glavi k sm si mislila da se mi ne bojo nikol porajale.A se to še kateri dogaja?A se kljub otroku še počutiš privlačna in ženska ne da bi o seb razmišljala da se to ne spodob al kolkr kol že?
Spodobi? Ne razmišljaj v tej smeri ali se spodobi normalno živet naprej, ko si enkrat mama.
Spodobi se sexat s tvojim ljubim še naprej kot do zdaj, ne spodobi se pa ne seksat, ker to pripelje do slabih odnosov med partnerjema.
Seveda lahko zažuraš celo noč, tudi če imaš otroke, ..... ne gre vsak vikend, ampak občasno pa prav paše malo zabave. Otroke pustiš v varstvu, ti pa greš z možgani na off, drugi dan pa si kot prerojena...paše tudi otrokom, da sta mama in očka sproščena - se spodobi. Ne spodobi se pa, da se mama zapusti, da se ne zna sprostit.... saj ni treba, da je to celonočno žuranje...mislim na kakršnokoli sproščanje...lahko tudi le pijačka s prijateljicami.
Na začetku to ne paše najbolj. Mene je že prvi mesec po prvem porodu tašča nagnala na en koncert za par urc, ampak nisem nič uživala, vmes sem klicarila, če je vse ok...ona pa le "vse ok, ti uživaj"... počasi sem se navadila
Danes gremo na obisk k trojčkom (kupila sem vsakemu eno malo knjigico in majčko s kratkimi za poleti), na poti domov pa bosta otroka ostala pri moji mami do petka... pa mislim, da se spodobi., ker zelo rada gresta, pa še mami sta za malo družbe. No, jaz lih ne bom šla žurat, bom pa šla na en izlet do Ankarana v četrtek in morda do kolegice v petek...... In zaradi tega se ne počutim prav nič slabša mamica od ostalih, ki se vsemu odpovejo na račun otroka.

za Goyo
antika, koliko imajo lušne stvari v Okaidi...sem zadnjič v LJ kupila kopalke za mojadva, pa še ful poceni so se mi zdele...male cunce pa sem le preletela.
hijenca, mozart, Soncnica Sandra ***, CatJa, Sky dobro opravite na pregledu
Katina,
za tvojega
, da je vse zlikal... res pohvalno. No, zdaj pa si me prehitela. Jaz grem danes do kolegice po pajacke za prve mesece, ker če bom čakala, da mi jih vrne...bom prej rodila. Pa tudi za zibelko moram še vse pripravit.