Dobro jutro drage majčice,
spet smo en dan bližje maju. Ste že pile kavico? Lahko vam jo skuham, jaz pa je ne smem, ker moram bit tešč v laboratoriju, kar je zame velik podvig. Zakaj? Zato, ker:
- moram zjutraj na tešče vzet zdravila za ščitnico
- si moram pred zajtrkom izmerit KS
- si moram vbrizgat inzulin
- v pol ure po tem zajtrkovati
- ker so vrednosti sladkorja zjutraj nizke in ker začne laboratorij delat relativno pozno se lahko zgodi, da mi bo sladkor padel pod dovoljeno mejo in pol mam problem.
Tole vam pišem bolj zato, da se ne izneverim, da bi bil moj post prekratek.
****, vajeti imajo verjetno v vsaki bolje založeni štacuni za otroke. Jaz jih imam, ampak ne vem od koga so, mogoče sestrine? Za čas ko boš v SLO ti jih lahko posodim.
Tole si spregledala,ne?
Ja, saj vem, da me bo na vsake tolk še prijel ta živec, ker me je že nekajkrat - sicer ne tako hudo. Če ne bo hujega, pol bomo tud to pržeivel.
Glede CR je pa zdaj malo problem, ker imam zdaj drugo zdravnico v P, ki nima nobene kartoteke od prej (sicer je tudi moja izbrana G nima, ker sem jo menjala kakšno leto pred to zanositvijo). No, ta zdravnica mi je sicer simpatična, ampak ni človek čustev, temveč človek trde realnosti. Že njena izjava, da strah ni razlog za deložacijo ti pove, da zanjo pač ne obstaja medicinska indikacija, kljub katastrofalnim posledicam (ki se upam ne bodo nikoli zgodile) , ki bi jih lahko imela njena izjava. Zato dvomim, da ji je kaj do tega, da bi mamici omogočila izpolniti njene želje, če niso isto v skladu z njeno doktrino.
pelin@, tudi jaz imam zapisano v kartotekah tole alergijo, da bi imela pa nekje blizu zdravstvene kartice pa nimam.
Anitka, Upam, da boste do konca tedna končali z zidarsko/pleskarskimi deli in da bo lahko potem uživala na porodniški. Obvezno si jo privošči, ker rabiš počitek.
GoYi želim vso srečo pri porodu dveh malčkov, ter hitro okrevanje.
< Sporočilo je popravil Katina -- 23.4.2008 6:09:14 >