writing-img

RE: Mamice po 35.letu-3.del

clock-img

20.04.2008, 19:12

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

še bomo kofetkale user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 19:27

clock-img

viator

pencil-img

1176

Album naložen, geslo isto.

clock-img

20.04.2008, 19:30

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

še bomo kofetkale user posted image user posted image user posted image

absolutno!user posted image

clock-img

20.04.2008, 19:32

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Hej-sem zdaj pol urce zadremala ker me nekaj glava boliuser posted image no zdaj malo lažje gledamuser posted image user posted image

Samo da je boljše - glavobol je res ena nadležna zadevauser posted image

clock-img

20.04.2008, 19:51

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...ohhhhhhhh,kako lepe slike...user posted image user posted image user posted image

Pa ste se res mele lepo,fajn,da vas še na slikag vidim,če mi že drgač ni ratalo,pa toplo je tud blo...tisto kar se tiče vicov...ko se naslednjič vidimo user posted image user posted image in bo moj zraven...samo malo časa nuca,da neha zardevat...pol pa pride v formo....

ma sem res vesela,da sta tako uživale user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

20.04.2008, 19:53

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

men je bilo fajn..moj pa tud rabi,da se sprosti pol je pa kul!je pa reku neli,da jest ne smem preveč dojenčkov vohat user posted image

clock-img

20.04.2008, 20:37

clock-img

julci

pencil-img

3398

punce vsaki posebejuser posted image user posted image in to velik.sem bla čist solzna ko sem vas vidlauser posted image vse ste prekrasne.
jaz sem pa danes zvedla da mogoče pridemo 10.5 v vrhniko,ko ma vojska dan odprtih vrat.

Hana boma mogle midve piknik skup spravit.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

20.04.2008, 20:38

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

jaz sem pa danes zvedla da mogoče pridemo 10.5 v vrhniko,ko ma vojska dan odprtih vrat.

in boš šla še 100m naprej k meni na kavo!!!!!!JASNO??

clock-img

20.04.2008, 20:40

clock-img

julci

pencil-img

3398

in boš šla še 100m naprej k meni na kavo!!!!!!JASNO??

absolutno.komaj čakam

clock-img

20.04.2008, 20:41

clock-img

julci

pencil-img

3398

Nataša Hana je pa izrezana mamica

clock-img

20.04.2008, 20:46

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

IZVIRNO SPOROČILO: julci

pametna je po atiju user posted image

clock-img

20.04.2008, 20:47

clock-img

viator

pencil-img

1176

Natasa - če bi hotela imet fotke od Hane na toboganu - ti jih pošljem, samo mail mi daj na ZS. Tele v albumu so bolj boge videt....moram jih pomanjšat, da jih lahko naložim, zato so bolj user posted image

clock-img

20.04.2008, 20:47

clock-img

viator

pencil-img

1176

To pa res!!!user posted image

clock-img

20.04.2008, 20:49

clock-img

KT

pencil-img

2747

Bravo user posted image user posted image user posted image  - kakšne lepe slikice user posted image user posted image user posted image - hudo, hudo mi je žal, da se vam nismo uspeli pridružit, naslednjič pa pridemo, pa tudi če prekle padajo.

clock-img

20.04.2008, 20:51

clock-img

julci

pencil-img

3398

Jaz sem dans cel dan mislila na vas kako se mate lepo v zoo-ju,če bimela letalo bi v sekundi bla pri vas.

clock-img

20.04.2008, 20:53

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

sej bo še kdaj prilka-vsaj upam..user posted image  zdej pa moram it otroke poštimat .nočko

clock-img

20.04.2008, 21:04

clock-img

julci

pencil-img

3398

sej bo še kdaj prilka-vsaj upam..user posted image  zdej pa moram it otroke poštimat .nočko

more bit ni druge

clock-img

20.04.2008, 21:05

clock-img

viator

pencil-img

1176

Jaz sem dans cel dan mislila na vas kako se mate lepo v zoo-ju,če bimela letalo bi v sekundi bla pri vas.

user posted image user posted image user posted image - škoda da se tokrat ni izšlo. Ampak se bomo dobili, ni vrag!

clock-img

20.04.2008, 21:10

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

punce vsaki posebejuser posted image user posted image in to velik.sem bla čist solzna ko sem vas vidlauser posted image vse ste prekrasne.
jaz sem pa danes zvedla da mogoče pridemo 10.5 v vrhniko,ko ma vojska dan odprtih vrat....sem mislila,da se hočeš v vojsko prepisat,pol mi je šele kapnilo,da je tvoj bret v vojski user posted image

Hana boma mogle midve piknik skup spravit.....hehe.....user posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:13

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

..tud jes,user posted image user posted image user posted image .pa še nečakinja se je z družino napovedala,da pride na obisk,pol je pa ni blo,jes sem jo pa skor do 4 čakala doma...user posted image ...ma on bolj take čudne nazore...pa ni še tako star,no user posted image ...mož,mislim.user posted image ....

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 20.4.2008 21:15:11 >

clock-img

20.04.2008, 21:13

clock-img

majrim

pencil-img

3991

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjaleuser posted image  vse naenkrat..

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

20.04.2008, 21:16

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

..tud jes,user posted image user posted image user posted image .pa še nečakinja se je z družino napovedala,da pride na obisk,pol je pa ni blo,jes sem jo pa skor do 4 čakala doma...user posted image ...ma on bolj take čudne nazore...pa ni še tako star,no user posted image ...mož,mislim.user posted image ....

Na šit, pa tak lep dan je bil. Škodauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:16

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: viator

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Na šit, pa tak lep dan je bil, ti pa doma. Škodauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:17

clock-img

viator

pencil-img

1176

Kva ga pa jaz biksam, pa sem čist trezna tlele pred zaslonomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

clock-img

20.04.2008, 21:18

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Kva ga pa jaz biksam, pa sem čist trezna tlele pred zaslonomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem