writing-img

RE: Mamice po 35.letu-3.del

clock-img

20.04.2008, 21:20

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

...a za jutr je pa baje spet slabo vreme napovedano...a se vam kaj sanja,zakaj....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

20.04.2008, 21:22

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Lepo-vidim,da ste uživaliuser posted image user posted image user posted image
Mis smo se tudi imeli lepo,lepo in še enkrat lepo-kajti dobili smo obisk,ki sem ga bila zelooooooooooooo vesela IN SEM GA KOMAJ ČAKALA...prišla je k meni ena soforumovka z mame s svojo družino in imeli smo se fenomenalno...žal mi je edino,da se nismo tudi me spoznale...tako bomo pa šli naslednjič sami v ZOO....

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

20.04.2008, 21:30

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...a za jutr je pa baje spet slabo vreme napovedano...a se vam kaj sanja,zakaj....user posted image user posted image user posted image user posted image ....

ste preveč reglaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hana boma mogle midve piknik skup spravit.....hehe..

ti se smejiš-sam jaz pa čist resno mislim

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

20.04.2008, 21:31

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne pojma nimam...user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:32

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: majrim

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjaleuser posted image  vse naenkrat..

Majrim se boste na malo daljši izlet pripeljali na Koroško,bomo regale pa kvakale hujš ko žabice v kaki mlaki.user posted image user posted image user posted image user posted image če ne pa 10.5 pri Nataši-saj je povablauser posted image user posted image user posted image user posted image na piknik

< Sporočilo je popravil julci -- 20.4.2008 21:33:07 >

clock-img

20.04.2008, 21:32

clock-img

viator

pencil-img

1176

Dodiuser posted image user posted image user posted image - da ste se lepo imeli.

Natasa, poslala sem ti slike na mail - upam, da ti ga nisem čist zabasala.

clock-img

20.04.2008, 21:35

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: julci

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,so lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image
julci,KT, hanna1.....sej se bomo še dobile...ampak takrat pa se moramo kje na enem placu,ker tako bi se težko pogovarjaleuser posted image  vse naenkrat..

Majrim se boste na malo daljši izlet pripeljali na Koroško,bomo regale pa kvakale hujš ko žabice v kaki mlaki.user posted image user posted image user posted image user posted image če ne pa 10.5 pri Nataši-saj je povablauser posted image user posted image user posted image user posted image na piknik

Ja, jaz bom mojemu soprogu vrgla mamac...npr. da spotoma osvojimo še Uršljo goro, pol ga pa sploh ne bo za ustavit. user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:43

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Ja, jaz bom mojemu soprogu vrgla mamac...npr. da spotoma osvojimo še Uršljo goro, pol ga pa sploh ne bo za ustavit. user posted image

Viator to bi blo pa super.Pa še naše konce bi vidle.je pa res lepo pod našo uršlo.Al pa na Uršli.Pač kje je ker raduser posted image

clock-img

20.04.2008, 21:44

clock-img

neli99

pencil-img

964

viator jst bi tut geslo na zs al sms kar je prej ... sem tok firbčna user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:44

clock-img

julci

pencil-img

3398

Ja nč bo treba počasih v pančevo-jutr je služba.user posted image zakaj vikend tk hitro mine.še 5 dni pol bom pa teden dni doma.

Ja nč lepo se mejte,vas šezjutr pozdravim ob kavici.

clock-img

20.04.2008, 21:48

clock-img

majrim

pencil-img

3991

evo,sem dala dva albuma...user posted image user posted image user posted image ...punce,pišem blog zdej,kaj lahko dam kako sliko gor???...moramvprašat,da ne bo katera kej jeznauser posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

clock-img

20.04.2008, 21:54

clock-img

majrim

pencil-img

3991

jaz bi tudi slike viator...ko boš imela čas..user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:56

clock-img

dodi

pencil-img

1176

A lahko dobim geslouser posted image ,če ga zaupate...če pa ne...pa neuser posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

20.04.2008, 21:58

clock-img

KT

pencil-img

2747

Ti, a veš, da sem tudi sama že pomislila na to - na nek način je dobro, da nismo danes bile vse tam, saj bi znale vse živali v zagrebški al pa dunajski živalski vrt migrirat user posted image

clock-img

20.04.2008, 22:01

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: KT

Ti, a veš, da sem tudi sama že pomislila na to - na nek način je dobro, da nismo danes bile vse tam, saj bi znale vse živali v zagrebški al pa dunajski živalski vrt migrirat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 22:01

clock-img

KT

pencil-img

2747

evo,sem dala dva albuma...user posted image user posted image user posted image ...punce,pišem blog zdej,kaj lahko dam kako sliko gor???...moramvprašat,da ne bo katera kej jeznauser posted image user posted image

majrim prosim, prosim geslo user posted image  - firbčna ko ta huj vaška babnca.

clock-img

20.04.2008, 22:02

clock-img

majrim

pencil-img

3991

user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam...je pa res,da tako težko klepetaš z vsemi..če pa še hočeš kej videt pol pa sploh ne greuser posted image

clock-img

20.04.2008, 22:03

clock-img

julci

pencil-img

3398

majrim prosim, prosim geslo user posted image  - firbčna ko ta huj vaška babnca.

jaz tud,ker drugačnem mogla spat ituser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 22:06

clock-img

neli99

pencil-img

964

julči majrim na pomoooooč ... viator mi je ušla spat ... jst pa ne morem spat k sem tok firčbčna . a je kera tok fest da mi pove geslo na zs ... pa majrim tut ... prosim prosim prosim ...user posted image

clock-img

20.04.2008, 22:07

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

jaz tud,ker drugačnem mogla spat ituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image meni tudi,prosim user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

20.04.2008, 22:08

clock-img

majrim

pencil-img

3991

sem ti poslalauser posted image user posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 22:10

clock-img

julci

pencil-img

3398

sem ti poslalauser posted image user posted image user posted image

jaz tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

Majrimslikce so lepe,najlepša pa tista pod katero piše-družinskauser posted image
A Neža pa kr brez nogavičk

clock-img

20.04.2008, 22:11

clock-img

neli99

pencil-img

964

hvala hvala user posted image ... zdej grem pa gledat user posted image

clock-img

20.04.2008, 22:12

clock-img

majrim

pencil-img

3991

pa če je blo toplouser posted image ...pa itak je bolj tople naraveuser posted image ...sem jo tako navadla že od rojstvauser posted image

clock-img

20.04.2008, 22:13

clock-img

majrim

pencil-img

3991

zdej grem spat počasi...
ajja...dej povejte,če lahko objavim kako sliko na blogu????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem