writing-img

RE: Mamice po 35.letu-3.del

clock-img

08.05.2008, 22:13

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Kaj vse spite -jaz grem tudi- noč

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

08.05.2008, 22:30

clock-img

julci

pencil-img

3398

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Kaj vse spite -jaz grem tudi- noč

jaz pa čakam da se bo kera prikazala

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

09.05.2008, 05:56

clock-img

julci

pencil-img

3398

Lepo jutro in še lepši dan želim vsem skupaj,pa dobro kavico-mjam jaz jo že pijemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

clock-img

09.05.2008, 08:29

clock-img

Duškica

pencil-img

559

Dobro jutro!

Vse ste presahnile kot Cerkniško jezero. Se vidi, da je lepo vreme in smo vsi zunaj. Kaj bo šele ko bodo počitnice. Takrat smo mi od jutra do večera pri moji mami, ker ima bazen. Bom morala laptop poknit v torbo in nest zraven...

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

clock-img

09.05.2008, 09:08

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Dobro jutro-Julci zgleda da Hana nima časa in nebo nič z piknikomuser posted image
Lepo je zunaj zato nimamo več časa tukaj bituser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

09.05.2008, 09:11

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

hojla, makala, zdaj sva pa isti čas goruser posted image user posted image
včeraj sem bila potem cel dan zdoma in se mi sploh ni dalo pisat.
Sem pa zelo vesela, da sem spoznala takšno simpatično konzervico, kot si tiuser posted image . Verjamem, da bova še vozičkale, morava izkoristiti čas, zdaj, dokler si še doma. Lana pa je taka lepotička, tiste modre okice, jih kar ne morem pozabit. Hej, pa še slikat sva se pozabile, mi je potem kapnilo... Pa drugič...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

clock-img

09.05.2008, 09:13

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

Miha pošilja poljubček svoji novi prijateljici Laniuser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2008, 09:14

clock-img

dašabina

pencil-img

1608

čestitke novi mamici user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2008, 09:14

clock-img

makala

pencil-img

348

Hojla Dašabina.
A veš da sem mela fotoaparat v avtu, pa sem ga šele doma zagledala. Če je blu pa tku lušnu, da sem na slikanje kar pozabila. Ja, pa drugič.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

clock-img

09.05.2008, 09:17

clock-img

makala

pencil-img

348

Tud Lana pošilja Mihatu veliiiikega slinastega lupčka.user posted image user posted image user posted image

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

clock-img

09.05.2008, 09:29

clock-img

viator

pencil-img

1176

Dobro jutro,

zgleda da je lepo vreme res strup za forum. Danes sem vstala šele ob 8.30 - me je Lara" častila"user posted image . Zdjele sva pojedli, pa se ven spravljava.

Julci - ideja za piknik je super - jaz sem za. Lepo bi bilo ta konec Slovenije spoznat..user posted image user posted image user posted image .

Vikend bo pri nas športen - jutri tečeta starejši tek trojk - v sklopu prireditve Pohod ob žici - so ju v šoli prijavili - na 3 km. Po teku ima starejša karate tekmo v Postojni...hmm, bo akcija.

clock-img

09.05.2008, 11:49

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Vikend bo pri nas športen - jutri tečeta starejši tek trojk - v sklopu prireditve Pohod ob žici - so ju v šoli prijavili - na 3 km.

kul user posted image mi bomo pa probal mal na pohod z vozičkom - da dobi inara svoj prvi štempelj user posted image začnemo na bajerju mal pred deveto, ki nam je najbližji. samo bomo vidli kako nam bo šlo, ker inara neki štrajka bit v vozičku predolg časa.. drugač pa juhu za PST pohod user posted image

clock-img

09.05.2008, 12:58

clock-img

viator

pencil-img

1176

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Vikend bo pri nas športen - jutri tečeta starejši tek trojk - v sklopu prireditve Pohod ob žici - so ju v šoli prijavili - na 3 km.

kul user posted image mi bomo pa probal mal na pohod z vozičkom - da dobi inara svoj prvi štempelj user posted image začnemo na bajerju mal pred deveto, ki nam je najbližji. samo bomo vidli kako nam bo šlo, ker inara neki štrajka bit v vozičku predolg časa.. drugač pa juhu za PST pohod user posted image

Ej, Mateyka, pol pa sva midve blizu doma - jaz se velikokrat po PST sprehajam, začnem tudi pri bajerju, pa do Viča, do Biotehniške, potem pa po klolesarski nazaj - mimo Zoo-ja.

Sem bila danes v Kosezah, je že ful pohodnikov - v glavnem šolski otroci.

Upam, da bo Inari luštno jutri...in da bo zdržala v vozičku.

clock-img

09.05.2008, 17:35

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Ej, Mateyka, pol pa sva midve blizu doma - jaz se velikokrat po PST sprehajam, začnem tudi pri bajerju, pa do Viča, do Biotehniške, potem pa po klolesarski nazaj - mimo Zoo-ja.

oho user posted image mi smo zaenkrat doma pri kino šiška, kje pa vi? hmm, zoo - to bi blo pa fino enkrat kmal obiskat; po moje je tamalim to uuuaaauuu user posted image

clock-img

09.05.2008, 17:54

clock-img

viator

pencil-img

1176

Ej, sej sva skoraj sosedi,user posted image user posted image user posted image user posted image , ta je pa dobra. Jaz stanujem malo naprej, po Derčevi - zraven vrtca. 
Zoo je super, med vikendi zna biti gužva, med tednom je bolj mirno. 

clock-img

09.05.2008, 18:01

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Mateyka-Viator-no pol pa hitro na spoznavno kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

09.05.2008, 19:03

clock-img

viator

pencil-img

1176

Mateyka-Viator-no pol pa hitro na spoznavno kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja to pa res.user posted image
Natasaom - poslalasem pomanjšane slike - končnouser posted image

clock-img

09.05.2008, 20:30

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Ja kaj HANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SI SE NAM ODPOVEDALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
KJE STE VSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

09.05.2008, 21:04

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Ja to pa res.user posted image

ja, v Bobi bar kak popoldan na kofi user posted image

clock-img

09.05.2008, 21:23

clock-img

KT

pencil-img

2747

IZVIRNO SPOROČILO: viator

Ej, sej sva skoraj sosedi,user posted image user posted image user posted image user posted image , ta je pa dobra. Jaz stanujem malo naprej, po Derčevi - zraven vrtca. 
Zoo je super, med vikendi zna biti gužva, med tednom je bolj mirno. 

A vzameta sabo v ZOO še eno iz sicer drugega konca Ljubljane (Trnovo) a tudi še kar blizu ZOO user posted image

< Sporočilo je popravil KT -- 9.5.2008 21:24:09 >

clock-img

09.05.2008, 21:41

clock-img

natasaom

pencil-img

2231

Natasaom - poslalasem pomanjšane slike - končno

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hvala ti!

jest sem tolk zmatrana,da grem sam spat..jutr gremo na razgledni stolp in nas ne bo cel dan doma.
mal sva urejala okolico..sosedje se nama pa v glavo režijo..pa pankrt ovitke od bonbonov po tleh meče..aj,jajaj sem tečnauser posted image

no,punce dobr čvekejte,jest grem res kar spat.nočkouser posted image

clock-img

09.05.2008, 22:14

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

clock-img

09.05.2008, 22:15

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

aha,to pa je prjelo,baraba zagamana od računalnika-sem pozabla kopirat user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.05.2008, 22:17

clock-img

Duškica

pencil-img

559

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Štrajkaš, ali se jeziš??

Obogatimo svoje življenje.
Ne s stvarmi, ki imajo vrednost,
ampak s stvarmi, ki so vrednote.

clock-img

09.05.2008, 22:17

clock-img

hanna1

pencil-img

2728

Pa zakaj se mi to vedno sam takrat nardi,ko po dolgem času pozabim.......buuuuuu,sem jezna,pa vse sem zdiktirala,kaj sem počela..na kratko...lovimo sonček,vrt vabi,Hana mi jih špila,kakor se okrog obrnem,je ziher kaj narobe,....v glavnem..pomlad je tuuuuuu user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem