Dober večer! Moje dete je zaspalo in ker verjetno ne bo dolgo, se na hitro javljam.
Pri nas smo imeli pa včeraj pestro. Popoldan je 3x bruhal, pa še pozno zvečer 1x. Ubožček mali. To je sedaj drugič, da je sploh bruhal, prej nikoli. Vročine ni imel, je pa spet začel malo kašljat in smrkat. Se je pa vročina pojavila danes, ampak zaenkrat zelo nizka - 37,2. Bom ponoči spremljala, če bo kaj naraščala. Je pa hudo, ker mali noče nič jesti, tokrat se še dojiti ne želi
. Poizkušam mu dajati za piti kar se da pogosto, a večkrat sploh noče ust odpret.
Baje je na pohodu neka viroza z bruhanjem in drisko
. Se pa spet nekaj vleče za ušeska, upam, da ni že spet vnetje. Če bo jutri še bolj slab, se bova šla v dežurno pokazat.
Prvo leto se je zelo slabo začelo...
Laubica - luštna sta s tvojim fantom! Pa pridna, da hodiš z njim. Pri nas nahrbtnik zaenkrat še čaka na boljše čase... Sem pa gledala ono sliko, ko dete spi. Ima neko dobro lego. Klemnu je pa glavo kar premetavalo sem in tja, ko je zadnjič zaspal med hojo.
IZVIRNO SPOROČILO: neli99
in klemen ... sem misila nate stefany cel ta teden in podoživljala kako je ko tvoj prvi otrok dopolni eno leto. ko se spomniš kako je bilo leto prej ... in kako se potem res začne popolnoma novo življenje ... klemen je res prisrčen na uni slikci
Neli, se tudi jaz večkrat spomnim nate in na tvoja malčka, sploh kadar razmišljam o prihodnjem letu in tem, da bomo šli še po enega zamrznjenčka, pa kako bom potem zmogla z dvema (če bo seveda ratalo).
Majrim - čudovite in nepozabne prve počitnice v troje vam želim!