writing-img

Zapestnice,verižice,...pri enem letu??

clock-img

11.02.2005, 09:11

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

anajmad - to pa ne da bi vse ovešeni bili. to sem pa tudi jaz proti. ampak luknjice bo prej ali slej hotela imet - saj jo ne mislim silit.
sam praim, da je najbrž pri 3 letih čist dovolj velika, da ve zakaj je to itd. je pa seveda od otroka do otroka različno. če ne bo marala, ji seveda ne bom dala ušesk luknjat. saj je ne mislim mučit... če bo pa hotela - jih bo pa dobila...
triletni otroci že grozno dosti vejo, tudi o sebi odločat. moj bratec je bil grozno brihten - sem ga takrat doma pazila leto dni, glih v tej starosti, pa je recimo v trogivni vse kapiral, zakaj treba dinarčke prodajalki dat itd...9nebesa

clock-img

11.02.2005, 10:09

clock-img

Anonimen

3 letniki, predvsem 3-letnice že marsikaj vedo o oblačenju, pa modi in uhanih....No zadnjič kolega pripoveduje, da ima full probleme s "ta veliko" (3,5 leta), ker je kao v vrtcu s samimi otroci, katerih starši so neki direktorji in šefi in hodijo punčke v vrtec vedno "zrihtane" po zadnji modi in zadnjič pride mala domov iz vrtca, da niti pod razno ne gre več v vrtec v trenirki, ker so ji prijateljčice v vrtcu rekle: "Si pa tko pametna, ja glej kaksna pa si!" No in potem čez teden izjavi, da bo treba k frizerju, "kel labim mal splemembe!":)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem