writing-img

RE: Ime Tian!

clock-img

17.04.2008, 12:55

clock-img

valentina2006

pencil-img

2353

Tian user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

clock-img

17.04.2008, 14:57

clock-img

andie

pencil-img

427

.......kaj bodo ti otroci rekli svojim staršem kje hudiča so jih našli(imena)??'

Generacija naših otrok bo mela taka imena, da se bojo otroci nam čudli, kak čudna imena mamo miuser posted image user posted image user posted image

clock-img

17.04.2008, 15:52

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

pri imenih andreja in boris.....ga biksate z nekimi tiani !!!!!!!  

Oprosti, ampak kak smisel je melo pa tole user posted image .... a pol pomeni, da mormo gledat svoja imena, da bomo otroke poimenoval?

Tko kot Mijavček pravi, men se tud zdi, da izvira iz vietnamskega imena Thian.

Men je ime ful všeč user posted image ! Midva kmalu pričakujeva fantka in je to ena od opcij.

Sicer pa ženske, dejte se navadit, da bojo imele naslednje generacije pač modernejša imena. Ravno tko, kot smo šli iz Jožetov, Mick, Franckov na Kaje, Klemne in Nine, bojo pač te generacije Tiani, Iani, Lare in Maji.

Mal s časom naprej no....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

17.04.2008, 16:32

clock-img

goa

pencil-img

225

Zelo všeč user posted image  tudi mi ga bomo mogoče nekoč imeli user posted image

Vedno lahko dosežeš vse kar si želiš, samo vztrajati je treba.

clock-img

17.04.2008, 17:30

clock-img

glugluglu

pencil-img

3730

Tianuser posted image . Tian paše k Lanu. Mi se pa ne moremo odločit ali bi bil Lan ali Tianuser posted image . No na seznamu jih je še nekaj, ampak tadva sta na vrhu.

Lan in Tian - sta usklajeni imeni.

clock-img

17.04.2008, 21:20

clock-img

Kaliope

pencil-img

488

ni mi všeč, pa sploh se mi ne zdi, da "paše" k Lanu (saj ne, da bi moglo, no...)

aja, kako se pa izgovori? Ti-an ali Tjan?

clock-img

17.04.2008, 22:36

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Jaz izgovarjam Ti-an.

Tjan pa tud men ne bi blo všeč.

clock-img

18.04.2008, 17:55

clock-img

kaycha

pencil-img

402

Tian in Tjan sta za moje pojme popolnoma razlicni imeni. obe pa se izgovorita tako, kot se napiseta
mi je pa lepo ime, Tjan tudi in pase k Lanuuser posted image

clock-img

04.05.2010, 12:42

clock-img

piraneze

pencil-img

1

user posted image Tian je staro slovansko ime in izhaja iz imena Tihomir(tih-mir)

Mislim da je res zelo lepo ime,namreč tudi nama z mojo drago se je rodil sinček in sva mu dala ime Tian.

clock-img

04.05.2010, 14:09

clock-img

eternety

pencil-img

309

Poznam enga luškanega fantka s tem imenom, ime mi je všečuser posted image .

clock-img

04.05.2010, 15:12

clock-img

kakadoo

pencil-img

226

Hmmm.... js si pa sploh ne predstavlam kako bo to zgledal ko tej otroci odrastejo.
A si predstavlate enga 50. letnika z imenom Lan???
Js si definitivno ne...

< Sporočilo je popravil kakadoo -- 4.5.2010 15:13:04 >

clock-img

04.05.2010, 15:38

clock-img

egleria

pencil-img

1336

IZVIRNO SPOROČILO: kakadoo

Hmmm.... js si pa sploh ne predstavlam kako bo to zgledal ko tej otroci odrastejo.
A si predstavlate enga 50. letnika z imenom Lan???
Js si definitivno ne...

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.05.2010, 20:26

clock-img

kesi

pencil-img

124

Mi imamo tudi Tiana. Obema z možem je to ime zelo všeč, če bi še enkrat izbirala, bi isto izbrala. Ne vem zakaj bo čudno zvenelo, ko bo 50 star in bo Tian. Saj to so zdaj generacije Lanov, Majev, Nikov, Tianov, Svitov,....in ne bo nič čudno zvenelo, saj bodo imeli večina takšna imena. Se mi zdi, da bi bil ravno kot otrok tarča zbadljivk, če bi bil zdaj naprimer Lojzek, Joško,...

KESI

clock-img

01.06.2010, 11:14

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Se podpišem pod kesi... user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

02.06.2010, 21:38

clock-img

scarlett_

pencil-img

427

kesi user posted image user posted image user posted image
moj ima recimo ful staro ime, pa je že nesrečen .. kaj bo šele čez 50 let, če bomo otrokom dajal starodavna imena .. :D
in tian mi je zelooo lepo ime, jst bi ga tudi dala, če bi bil user posted image user posted image

clock-img

29.06.2010, 17:35

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

niso mi všeč ta novodobna imena, ampak še vseeno raje Tian kot pa Svit user posted image (50-letnika s tem imenom si pa res ne znam predstavljat user posted image )

ne vem kako se bo en odrasel Svit predstavil v npr. Angliji user posted image malo za razmislit no :S

< Sporočilo je popravil Zamima -- 29.6.2010 17:36:36 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

clock-img

06.08.2010, 23:18

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

niso mi všeč ta novodobna imena, ampak še vseeno raje Tian kot pa Svit user posted image (50-letnika s tem imenom si pa res ne znam predstavljat user posted image )

ne vem kako se bo en odrasel Svit predstavil v npr. Angliji user posted image malo za razmislit no :S

Kakšne ga pa ti sekaš,le kako se bo predstavil,kaj mislišuser posted image najbrž kot Lojzek?Če si imela v mislih asociacijo na Sweet,je za mene to zelo lepa asociacija.

clock-img

11.08.2010, 17:26

clock-img

čipka

pencil-img

1652

IZVIRNO SPOROČILO: krtek 1

IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Kakšne ga pa ti sekaš,le kako se bo predstavil,kaj mislišuser posted image najbrž kot Lojzek?Če si imela v mislih asociacijo na Sweet,je za mene to zelo lepa asociacija.

Amen.user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

clock-img

11.08.2010, 17:35

clock-img

Tincy90

pencil-img

2038

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Si predstavljate dedca z imenom Tian. Ma kaj vem, nekak na pol dedc bi se mi zdel user posted image  Sorry.

Kera bedna izjava...po imenu sodiš kdo je na pol dec al pa na pol baba? Si pa res neki posebnga.

Men je tud všeč ime Tian, ma kolegica sinčka Tiana in je ful luškan fantek, nč punčkast, lol.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem