writing-img

RE: Rožle

clock-img

15.04.2008, 15:31

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

mogoče pa živkini otroci tudi paštete ne smejo jest user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.04.2008, 15:40

clock-img

tul

pencil-img

34

Men sta pa oba imena full všeč. Tudi jst bi imela Rožleta pa nisem uspela fanta prepričat, tak da naš bo Ožbej.

clock-img

15.04.2008, 16:14

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Ime kot ime. Pa kaj, če ga je imel en lik v filmu. Saj je v marikaterm filmu junak, ki ima ime, pa je tudi včasih kakšen tak, kot je bil Rožle v Kekcu. Pa jih ima veliko takšno ime.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

15.04.2008, 20:57

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Meni Rožle ni..pa ne zaradi filma..
Lenart mi je pa všeč!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

16.04.2008, 11:49

clock-img

izgubljena_ovcka

pencil-img

438

No, če smo že pri filmih je bil pa Lenart eden izmed "Pastircev"! Tako da če bi se na vsako tako ozirali... Meni je pa Rožle všeč!

clock-img

16.04.2008, 11:57

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

Meni je Lenart všeč.

Ne vem kaj misli tvoj mož. Če je zelo proti najbrž ni lepo da daš otroku tako ime. Rožle namreč.
pa zberita kaj tretjega.

clock-img

16.04.2008, 20:14

clock-img

Tejcha

pencil-img

840

Meni sta obe imeni všeč - luškani in nagajivi. Pa sem imela pri user posted image tudi js probleme s prepričevanjem, z obema verzijama. Rožle je bil problematičen zaradi Kekca, Lenart pa zaradi kraja pri Mariboru.

Me pa prav zanima, kako je ime otrokom punc, ki so tako proti... In ja, mlajše generacije Kekca v glavnem ne poznajo in tudi, če ga bodo v vrtcu ali pa v šoli gledali nekajkrat, se bo to, da je tam pač en Rožle, ob Ninja želvah, Cvetličnikih, Power rangersih... , ne ravno pozabilo, ampak ne bo imelo takšnega pomena kot pred 20imi leti, ko ni bilo toliko različne izbire - o kvaliteti pa tukaj ne bi.

Ker sedaj pričakujemo punčko, se je debata o imenih za fantka končala (kompromis je bil sklenjen pri Maticu). Imeli bomo Ajšo, kar pa gre tudi nekaterim v nos... Nama je všeč, ne glede na zgodovinski pomen in izvor in ne vem na kaj še vse bi bilo potrebno gledat...

In še nekaj...
Otroci, ki zafrkavajo in zezajo druge zaradi imena, barve las, postave..., se tega nekje naučijo...  Se je malo za zamislit, a?

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

clock-img

17.04.2008, 21:05

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Rožle user posted image user posted image user posted image
Lenartuser posted image

clock-img

18.04.2008, 13:26

clock-img

lex

pencil-img

6532

Ampak obstajajo tudi knjige o Kekcu in Rožletu.

Jaz ga svojemu otroku ne bi dala, nimam pa nekega mnenja a mi je ali mi ni všeč. Osebno mi je Lenart boljše. 

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

18.04.2008, 18:37

clock-img

lana777

pencil-img

755

Rožle - zaka pa ne? Lučka pa mi je res lepouser posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

clock-img

18.04.2008, 21:49

clock-img

Anonimen

Ni mi všeč.

clock-img

19.04.2008, 14:41

clock-img

jakoLUlana

pencil-img

268

DAJ MU KEKEC IME

clock-img

19.04.2008, 17:22

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Rožle mi ni všeč, Lenart je stokrat lepše.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem