writing-img

ZASKRBLJENA

clock-img

15.04.2008, 19:00

clock-img

punčkica

pencil-img

87

Pozdravljene!

tri dni mi je zamujalauser posted image  in sem naredila CB test ker sem imela znake nosečnosti in test je pokazal PLUS user posted image  me pa malo tu pa tam zašravfa kot pri menstruaciji mogoče malo manj. Kaj je lahko to kakšna nevarnost ali je to normalno. Strah me je. Je imela katera tudi kaj podobnega?

še vedno čakamo na pikico.....

clock-img

15.04.2008, 19:03

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: punčkica

Pozdravljene!

tri dni mi je zamujalauser posted image  in sem naredila CB test ker sem imela znake nosečnosti in test je pokazal PLUS user posted image  me pa malo tu pa tam zašravfa kot pri menstruaciji mogoče malo manj. Kaj je lahko to kakšna nevarnost ali je to normalno. Strah me je. Je imela katera tudi kaj podobnega?

jeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image čessstiiitaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image mislim,da to ni nič nevarnega,ampak da se telo pripravlja na nosečnost,na spremembe,pa hormončki....

ta mesec je pa res uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.04.2008, 19:08

clock-img

Barbk

pencil-img

1549

Se strinjam s Spps. Vse to zraven user posted image  paše. In iskrene čestitke in brezskrbno, čudovito nosečnost ti želim in zdravega bebija. user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

clock-img

15.04.2008, 19:14

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

tudi mene je kak teden ali dva najprej šraufalo, sedaj pa sem že 27 tednov user posted image
držim pesti zate!

clock-img

15.04.2008, 19:22

clock-img

_ancica_

pencil-img

3014

tudi mene se vedno sraufa...sem nekje v 6. oz 7. tednu (se nisem imela prvega pregleda)...zgleda, da je to nekaj normalnega, je pa zoprno user posted image

clock-img

15.04.2008, 20:46

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

Bravo punčkica.

si ponovila test in vidim, da je spet +. Sej sem ti rekla, da če je še tak šibka črtica in da se vidi, da si user posted image

Želim vama vse naj naj. čim manj zapletov. kdaj imaš rok ? kdaj si naročena pri gonekologinji ?user posted image

clock-img

15.04.2008, 20:48

clock-img

punčkica

pencil-img

87

jutri bom poklicala ginekologa in se naročila. Rok pa naj bibil okoli 21.12.2008

clock-img

15.04.2008, 20:55

clock-img

tejci01

pencil-img

629

Čestitke punčkica! user posted image user posted image user posted image
to so znaki za user posted image  zato ne se sekirat. Imamo skoraj vse take problemčke

clock-img

15.04.2008, 20:59

clock-img

punčkica

pencil-img

87

ste me kar potolažile user posted image

clock-img

15.04.2008, 21:01

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: punčkica

ste me kar potolažile user posted image

za to smo tuuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

15.04.2008, 21:39

clock-img

vesel

pencil-img

770

Punčkica Bravooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Veselo,zdravo in brezskrbno nosečnost ti želim!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

druzina je zame vse!!

clock-img

15.04.2008, 21:56

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Čestitke!

Take predmenstrualne bolečine so lahko prisotne kakšen mesec, potem pa minejo.

clock-img

16.04.2008, 14:36

clock-img

Madre

pencil-img

72

oj,

evo mene že cel dan matra to vprašanje. Mene tudi šarufa, slabo spim pa še te blage boločeine podobne menstrualnim. Priznam, da me je malo panika zagrabila ker  imam za sabo že en ss in sem zdaj malce prestrašena. No če tudi ostale imate iste probleme pol to najbrž mora tako biti. Mene je včeraj ponoči zbudila bolečina in sem bila čisto out pa sem šla na wc prečekirat, če je kakšna krvavitev pa je hvala Bogu ni bilo. Ko enkrat to daš skozi pol se vsega bojiš... No še dobro da sem prebrala vaša mnenja pa me manj skrbi, saj želim uživati v občutku, ki je res enkraten, saj bo to najin prvi otrok in si ga oba močno želiva...

evo, darage moje še moje poročilo o tej zadevi...no si bomo sproti tipkale kaj in kako. je lažje ko imaš koga za vprašati..pozdrav vsem..

Keep it optimistic!

clock-img

16.04.2008, 15:05

clock-img

mojca345

pencil-img

1384

madre, prosim POZITIVNO razmišljaj. Spontani splavi so dokaj pogosti, koker tukaj spremljam. skoraj vsaka, ki je tukaj zanosila ima izkušnjo z tem, pa je bilo potem vse ok.

daj, pojdi ven v trgovino in se veseli otročka, še posebej pa vseh tistih oblekic in posteljic.   men se vedno vrti ko grem jih gledat.

včasih gremo z našim vrtecm mal v trgovine pogledat in seveda otroc takoj na igrače navalijo. seveda jih samo gledamo, nič dotikamouser posted image . men se pa milo stori in se z pomočnico pogovarjava, katero posteljico mi bo kupila za mojega user posted image , ko seveda bo. ( seveda vse to v šali, da ne bo kira kej narobe razumela )

še enkrat čestitke. pa še dragi te naj mal stisne k SEBI.

clock-img

16.04.2008, 15:23

clock-img

Madre

pencil-img

72

Mojca 345,

ma razmišljam jaz pozitivno to so momenti ko ti vse šibne skozi glavo. Sicer pa sem vedno optimistična in nasmejana. Mi je bilo lažje ko se videla da je še pri drugih tako...in mi ni treba skrbeti. Vem kaj lahko psiha naredi zato jo redno kristaliziram user posted image user posted image user posted image user posted image .

Hvala za tvoje besede in uživaj tudi ti v nosečnosti...

Keep it optimistic!

clock-img

16.04.2008, 15:27

clock-img

Madre

pencil-img

72

še to ...user posted image user posted image user posted image se še privajam na vse te znake....pa nisem še nobenemu povedala za nosečnost in se moram vsaj tukaj malce sklepetati in podebatirati vse z vami, ki dajete vse to skozi podobno kot jaz...user posted image

Keep it optimistic!

clock-img

16.04.2008, 15:30

clock-img

punčkica

pencil-img

87

Tudi jaz imam za seboj že en ss in me je ob taki bolečini takoj panika zagrabila zato te razumem kako ti je bilo in hodiš na wc non stop gledat če je kaj user posted image  pa valda da ni nič in tudi nič ne bo. To je za nami in samo z dobrimi mislimi naprejuser posted image . Lepo user posted image  vsem!!!!!

clock-img

16.04.2008, 16:05

clock-img

Raguel

pencil-img

338

punčkica-user posted image user posted image user posted image želim ti,da prineseš na svet enga luštnega dojenčkauser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

clock-img

16.04.2008, 18:15

clock-img

punčkica

pencil-img

87

HVALA!!!!!

clock-img

16.04.2008, 18:42

clock-img

*nina*

pencil-img

686

čestitam punčkicauser posted image user posted image user posted image user posted image
kakšne znake si pa vse imela???

clock-img

16.04.2008, 18:42

clock-img

*nina*

pencil-img

686

se mi zdi da to zdaj vprašam vsako,ker se meni tudi nekaj dogaja!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 18:43

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

Naj te ne skrbi. Jaz sem tudi šele na začetku nosečnosti in kr navadi se na šraufanjeuser posted image
Lepo nosečnost ti želim, pa pridi med decemberke, da še tam malo poklepetamouser posted image

clock-img

16.04.2008, 18:45

clock-img

_sanja_*

pencil-img

1444

IZVIRNO SPOROČILO: *nina*

se mi zdi da to zdaj vprašam vsako,ker se meni tudi nekaj dogaja!!!user posted image user posted image user posted image

držim pestiuser posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 19:54

clock-img

punčkica

pencil-img

87

zgleda da imamo vse nosečke to neprijetno šraufanje. Znaki? Prvi znak utrujenost, napete boleče prsi, vrtoglavica, vetrovi to je zaenkrat druga pa nič.

clock-img

16.04.2008, 20:01

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

punčkica,
jaz sem bila tudi malo panična in sem takoj naslednji dan po testu poklicaka ginekologinjo, ker me je šraufalo in njena obrazložitev je bila približno taka:
(PO DOMAČE)
Krčenje maternice naj bi bilo normalno, ker v telesu še nimaš dovolj hormonov, da bi le-to vedelo, da si noseča... zato se krči, kot bi se pred menstruacijo... ampak se to hitro popravi...
na šraufanje boš hitro pozabila, saj se bo začelo bruhanje... user posted image

PA SREČNO!!!!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem