writing-img

RE: INTIMNA FRIZURA V NOSEČNOSTI

clock-img

16.04.2008, 16:32

clock-img

Anonimen

Drugače pa v Slo porodnic več ne brijejo.

mene so pred pol leta tut pobril... pa sem mela tut zlo mal narastka.

med nosečnostjo pa sem si tudi jaz pomagala z ogledalcem...

clock-img

16.04.2008, 16:56

clock-img

moyca

pencil-img

240

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

IZVIRNO SPOROČILO: tancy
Drugače pa mišni, me zanima od kdaj so na medicini sprejemni izpiti?

Včasih so, včasih niso, odvisno predvsem od stragije države in števila prijavljenih študentov.

na medicini ni sprejemnihuser posted image šteje samo matura.
in na njej nikakor ni vprašanja: Kakšna je funkcija sramnih dlak?user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 16:58

clock-img

Anonimen

O marija no.....pa kaj vas gane kakšne frčafele majo druge.....sej jin ne rabte ve gledatuser posted image

clock-img

16.04.2008, 16:59

clock-img

sandra123

pencil-img

1621

user posted image , se pridružim ostalim...pred nos., med nos. pa tudi po nos. si in si bom urejala frizurco, ko ne bo šlo, bo pa najdražji priskočil na pomoč...

Lp, Sandra

clock-img

16.04.2008, 18:51

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna

pa kaj vam je punce?

v slo ne brijejo več?... no nevem če bo to ravno držalo sem rodila pred5.meseci in so me obrili,kar je bilo še potrebno,...

Aha, potem je pa to res očitno odvisno od porodnišnice do porodnišnice. Jaz sem rodila lani v Ce in me niso pobrili, pa se ni še nikamor mudilo user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

clock-img

16.04.2008, 19:30

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Pred, med in po user posted image  vedno urejena user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

16.04.2008, 19:32

clock-img

Anonimen

A se pred vsakim pregledom pri gin. uredite ali greste a la bušman?

Vaginalni pregled je bil samo prvi, na vseh ostalih pa UZ. Busman pa po trebuhu nisem user posted image user posted image

clock-img

16.04.2008, 20:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Kakor kdaj. Nisem se ravno zarad G brila, ampak ker mi je tako pasalo (in mi še). Če sem bila pa mal zaraščena, se pa nisem sekirala.

V P so me pa prvič vseeno obrili, čeprav je bilo ful malo narastka. Drugič pa ne, čeprav je bilo veliko narastka.user posted image

clock-img

16.04.2008, 20:48

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

Vaginalni pregled je bil samo prvi, na vseh ostalih pa UZ

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

??? jaz imam vsakič še vag.pregled-sicer ne z UZ(samo prvič),me pa pregleda če je maternični vrat zaprt.

clock-img

16.04.2008, 21:12

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja in kaj, če imaš vsakič vaginalni pregled?user posted image

clock-img

16.04.2008, 21:30

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

ja kaj bi pa blo?! očitno imamo G ki različno vodijo user posted image . to je bil moj point.

clock-img

16.04.2008, 21:43

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja prav.user posted image Ne vem sicer, zakaj se razburjaš, pa dobro. da vsak G dela drugače, je itak jasno.

clock-img

16.04.2008, 21:50

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

se sploh ne razburjam. ampak mič ima vsakič samo UZ, jaz pa moram vsakič na tisti grozni stol.
a ni to ful razlika?

clock-img

16.04.2008, 23:07

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Čeprav na medicini res že nekaj časa ni sprejemnih, pa Mišni v obrambo vseeno lahko povem nekaj o funkciji sramnih dlak. Tako kot dlake pod pazduho naj bi tudi dlake po spolovilu nekako zmanjšale trenje ob gibanju/hoji ter tako zmanjšale obremenitev kože in nagnjenost k vnetju.
Preživet se da pa tako ali drugače... user posted image

clock-img

16.04.2008, 23:09

clock-img

Pia77

pencil-img

612

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

se sploh ne razburjam. ampak mič ima vsakič samo UZ, jaz pa moram vsakič na tisti grozni stol.
a ni to ful razlika?

Imaš verjetno G starejše generacije...?
Pa saj mu imaš pravico rečt, da se ti vaginalni pregled ne zdi potreben oz. celo škodljiv.

clock-img

17.04.2008, 07:07

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

a ni to ful razlika?

ja in?

clock-img

17.04.2008, 07:51

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Tema je malo počiščena. Prosim, da se držite teme. V nasprotnem primeru jo bom zaklenila.

Smešna vprašanja gor ali dol, tukaj smo, da pomagamo.user posted image

clock-img

17.04.2008, 10:57

clock-img

Anonimen

Pa sej to je možno samo pri (nas) ženskah... da se greste kregat za take neumnosti!! Dejte rajši uživat v nosečnosti.

clock-img

17.04.2008, 14:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

17.04.2008, 15:36

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

pri nas to bodoči ati ureja, saj se več ne vidimo dol. z ogledalcem pa se ne matram, če se že ati ponudi... user posted image

clock-img

17.04.2008, 19:27

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ma ste dosadne s tem fizuram, res. Tole je direkt za na gluposti.

Zakaj so dlake po telesu, smo se pa v osnovni šoli učili. Imajo pa to tudi na sprejemnih na medicini.

Ampak res no. Kamor grem, povsod te frizure od spodaj.

No, zakaj pa naj bi bile dlake tako kužne oz. ne razumem, ko nekatere tako kritizirate, če se neka žensak ne obrije. Ja majko milo. Najbolje, da si še trepalnice pa obrvi odrežemo-te, tiste, ki vas te dlake tako motijo. Ne vem no, stara mama še ne vem, če je bila pri G, pa stavim, da se ni brila, okužena pa ni bila nikoli z ničemer, če pa primerjam sedaj, ko je vse golo-je pa dosti okužb, predvidevam. Zdaj pa res ne vem zakajuser posted image .

clock-img

17.04.2008, 22:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.04.2008, 07:16

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja saj, samo nekatere se pa potem zgražajo, da so pač ostale, ki niso popipane, neurejene. To mi gre na jetra. Jaz se tudi zase, ne za druge.

clock-img

18.04.2008, 09:45

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Jaz vem, jaz vem, jaz vemmmmm.......: Poraščenost tamale vas nedvomno ščiti pred oralnim seksomuser posted image

Drugače pa ja, tudi med nosečnostjo sem bila lepo obrita in sem se do konca brila sama. Zavzameš nekaj smešnih pozic, pa ravno tako vse pobriješuser posted image

clock-img

18.04.2008, 10:44

clock-img

srki

pencil-img

9222

IZVIRNO SPOROČILO: Čupka

Jaz vem, jaz vem, jaz vemmmmm.......: Poraščenost tamale vas nedvomno ščiti pred oralnim seksomuser posted image

user posted image user posted image user posted image

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem