writing-img

Ločeno pranje dojenčkovih oblačil

clock-img

16.04.2008, 17:49

clock-img

Mayag

pencil-img

73

Živjo,
kdaj začeti skupaj prati otroško perilo z našim?

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 16.4.2008 21:24:39 >

clock-img

16.04.2008, 18:10

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

preden se otrok rodi.......

user posted image

clock-img

16.04.2008, 18:17

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

user posted image

enakouser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

16.04.2008, 18:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mayag

Živjo,

user posted image  OMG, neumnost res ne pozna meja

clock-img

16.04.2008, 18:26

clock-img

Mayag

pencil-img

73

Hvala, sploh pa tebi Nivess. To sprašujem zato, ker  veliko ljudi, ki jih poznam, pravi da vsaj do 1 leta ločeno peremo.
Ampak popolna Nivess zgleda vse obvlada,a ne?

clock-img

16.04.2008, 18:27

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Jaz ko sem prvic prala dojenckove oblekice sem jih prala posebaj!Ampak to res samo prvic drugace jih perem pa kar zraven nasih

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

16.04.2008, 18:29

clock-img

ursalara

pencil-img

2232

Hvala, sploh pa tebi Nivess. To sprašujem zato, ker  veliko ljudi, ki jih poznam, pravi da vsaj do 1 leta ločeno peremo.
Ampak popolna Nivess zgleda vse obvlada,a ne?

Ne oziraj se na take komentaje skoda casa ti si zastavila vprasanje in dobila bos pametne nasvete take pa prezi!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

clock-img

16.04.2008, 18:30

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

če te to res tako skrbi, potem uporabi brskalnik... je bilo o tem že dosti napisano.......

clock-img

16.04.2008, 18:32

clock-img

Anonimen

Od vedno.
Svojih oblek ne umazem toliko, da se ne bi mogle prati skupaj z otrokovimi.

clock-img

16.04.2008, 18:34

clock-img

Mayag

pencil-img

73

Hvala,punce za odgovor. Sej se ne sekiram zaradi takih odgovorov, sam dons ni glih moj dan.

clock-img

16.04.2008, 18:37

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Star je 7m in še vedno perem ločeno, ker se mi itk nabere toliko da je poln stroj. Pa tudi ker za tamalega ne uporabljam mehčalca.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

16.04.2008, 18:44

clock-img

sonchek

pencil-img

3445

če te to res tako skrbi, potem uporabi brskalnik... je bilo o tem že dosti napisano.......

sej je čist lepo vprašala....drugače pa men brskalnik še vedno ne delaaaaaaaaaaaaaa...

Jaz sem prala do tretjega meseca ločeno, ker sem še široko povijala in sem imela dosti cunj da sem jih lako prala ločeno....potem pa ko sem to nehala sem prala in perem vse skupaj...

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Živjo,

user posted image  OMG, neumnost res ne pozna meja

tole pa res spreglej, k očitno so med nami ti RR-jevke ki vseeeeeeeee obvladajo....
..joj me taki komentarji pogrejejouser posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

clock-img

16.04.2008, 18:46

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Star je 7m in še vedno perem ločeno, ker se mi itk nabere toliko da je poln stroj. Pa tudi ker za tamalega ne uporabljam mehčalca.

Pri nas je bilo tudi tako. Smo posebej prali kar dolgo, sploh, ker je imel neke nedefinirane izpuščaje po nogah in res ni bilo priporočljivo prati z mehčalcem.

clock-img

16.04.2008, 18:54

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Prvo rundo sem oprala posebej (ker je pač bilo dovolj cotik), pol sem pa začela kr vse skup prat.

clock-img

16.04.2008, 19:07

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Prvo rundo sem oprala posebej (ker je pač bilo dovolj cotik), pol sem pa začela kr vse skup prat.

Mi tudi.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

16.04.2008, 19:11

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Naš user posted image  v enem tednu nabere en stroj umazanih stavri, tako da perem ločeno. Ko perem njegove stvari uporabljam meščalec, ki je namenjen user posted image . Drugače uporabljam navaden meščalec.
LP

lana38

clock-img

16.04.2008, 19:23

clock-img

kaja26

pencil-img

320

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image

enakouser posted image

clock-img

16.04.2008, 21:08

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Vsaj prve mesece, ker sem rabila manj praška, nič mehčalca.
To priporočajo tudi v MS, potem mora imeti nek smisel. Saj eni otroci tudi pri 4 mesecih glodajo žemljo, pa jim nič ni, a neuser posted image

clock-img

16.04.2008, 21:25

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Samo prvič sem vse oprala ločeno, potem pa skupaj. mehčalca pa itak ne uporabljam.

clock-img

16.04.2008, 21:27

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Naš user posted image  v enem tednu nabere en stroj umazanih stavri, tako da perem ločeno. Ko perem njegove stvari uporabljam meščalec, ki je namenjen user posted image . Drugače uporabljam navaden meščalec.
LP

Enako. Oziroma tako sem počela nekje do 6. meseca, potem pa skupaj. Njenih cot je pa še vedno za cel stroj, tko da ponavadi samo par svojih vmes dam. Aja, pa prašek zdaj tud isti za vse uporabljam.

clock-img

16.04.2008, 21:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

LP

Enako. Oziroma tako sem počela nekje do 6. meseca, potem pa skupaj. Njenih cot je pa še vedno za cel stroj, tko da ponavadi samo par svojih vmes dam. Aja, pa prašek zdaj tud isti za vse uporabljam.

Enako. user posted image

clock-img

16.04.2008, 22:40

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Jaz perem že od začetka vse skupaj, ampak ne uporabljam mehčalca, če je vsaj 1 njegova cotica zravn. Pa ga niti ne pogrešamuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

16.04.2008, 23:34

clock-img

ELMA

pencil-img

2029

Ločeno ....in od samega začetka uporabljam isti prašek in isti mehčalec ne menjamo pralna srestva zaradi ispušćajev .Tko nam je svetovala pedijatrinja in nimamo nobenih težav ...

clock-img

16.04.2008, 23:47

clock-img

barika

pencil-img

6448

Ločeno ....in od samega začetka uporabljam isti prašek in isti mehčalec ne menjamo pralna srestva zaradi ispušćajev .Tko nam je svetovala pedijatrinja in nimamo nobenih težav ...

hm, moj tud nima izpuščajev, pa nisem še ene njegove cote ločeno oprala... če ne probaš itaq ne veš...

a potem tiste, ki ločeno perete, za otroke uporabljate drug prašek al kok?user posted image
(samo moje mnenje)

clock-img

17.04.2008, 07:54

clock-img

sonja_ez

pencil-img

56

Moja je stara 4 leta, pa perem njeno spodnje perilo skupaj z brisačami, nikoli z najinim. Od tamalga pa sploh ločeno. Mehčalca pa ne rabim, ker sušim v sušilcu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem