writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

17.06.2008, 21:02

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Punca, jaz grem k možeku... Drži se, boš videla da vaju jutri čaka en lep, kaj lep.. prečudovit danuser posted image user posted image user posted image user posted image Mislim na vaju... 

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

clock-img

17.06.2008, 21:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

zdej boste vsaj za jest imeli

ja sej to je tud res... sem mu rekla, ce mu kej ni vsec, da bi jo poklicu.. pa je reku, da bo tej uri pa res ne.. pa sem mu rekla, ce mu kej ni ql, nej jo pa jutr prej poklice - predno pridemo.. pa je reku da bo.. user posted image user posted image user posted image  men je kr nerodn res.. zdej bo on njo klicu predno pridemo tja!! jao...

clock-img

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Hvala flaska!!

clock-img

clock-img

bt08

pencil-img

1793

baguska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne bit žalostna.sej se bo vse dober steklo.Zato sva pa midva vse take stvari prej delala,ker če mi ne bi blo cool,da bi se lahko dalo popravt.Ja za dece je pa res hiter vse ok in cool.Bejba jutri je tvoj dan,ne se sekirat,sej bo.

No sej jaz nisem nič bolj,ker se mi cufa,nimam nič časa,skoz letam sem in tja,kr dovolj mam že vsega.A veste kdaj mam v soboto frizerja ob 5.30.Hudo a ne?ne vem kako bom cel dan zdržala,sem rekla da si bom kr red bulle nabavla da me bodo mal pokonc držal.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

17.06.2008, 21:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

frizerja ob 5.30

Omg!?user posted image user posted image user posted image

Jst jo mam jutr sele ob 11ih.. no, strihala me je pa ze dons.. pa tuhtam ce bi jutr sploh sla, ker mi je tok dol padlo vse..

Je reku moj dragi, da bo kar smergl papir vzel v roko in si sam zbrusu prstan... user posted image user posted image

clock-img

17.06.2008, 21:18

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Ja boga sta res,in kaj sta rekla zlatarju,da je ok al kako?

Ja tak ozgodej morem vstat,ker mava s pričo obe spenjanje,pa make up.No saj čas bom mela okrasit še mal doma,preden pride fotografinja.Me je kr mal strah kako se bo mdržala kej čez dan.V nedeljo pa noge  v luft pa vse 4 od sebe.Jaz sem bla dans na barvanju.

Ti kr pejd tja,boš vidla da se bo vse spedenalo.

clock-img

17.06.2008, 21:18

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Zato sva pa midva vse take stvari prej delala,ker če mi ne bi blo cool,da bi se lahko dalo popravt.

Ja fora je v tem, da jst mojga nikakor ne spravim v stacuno... bognedej da bi su on sam!! In je odlasu cist do konca... jst sm hotla it potem sama prejsnji teden, pa mi je potem se avto crknu pa menjala sem. Tko da pred petkom sploh nisem mogla. Pa se to sem slucajno pol najdla eno, k mi je sla tok na roko, da mi ga je do dons nardila. Ampak zal ni ok.. :(( Sej ni druge, kot da ga jutr zjutri nesem nazaj naj mi ga vsaj mal bl na fino zbrusjo.. ker takle je res podn od podna. Ne vem kaj je mislu... zgleda tko, kot da bi blescice mel po celi rinki user posted image user posted image user posted image  In to nej bi bil moski prstan.. jao.

clock-img

17.06.2008, 21:20

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ne itak da sem takoj skurcala prstan.. ampak zal je tko, da ga jutr ze rabva. Bom pac ob 7ih vstala, da ga grem popravit, ce se bo sploh dalo.. user posted image

clock-img

17.06.2008, 21:21

clock-img

bt08

pencil-img

1793

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Ja fora je v tem, da jst mojga nikakor ne spravim v stacuno... bognedej da bi su on sam!! In je odlasu cist do konca... jst sm hotla it potem sama prejsnji teden, pa mi je potem se avto crknu pa menjala sem. Tko da pred petkom sploh nisem mogla. Pa se to sem slucajno pol najdla eno, k mi je sla tok na roko, da mi ga je do dons nardila. Ampak zal ni ok.. :(( Sej ni druge, kot da ga jutr zjutri nesem nazaj naj mi ga vsaj mal bl na fino zbrusjo.. ker takle je res podn od podna. Ne vem kaj je mislu... zgleda tko, kot da bi blescice mel po celi rinki user posted image user posted image user posted image  In to nej bi bil moski prstan.. jao.

Ja sej eni majo res deci babje prsrtane,sam če pa ma močne prste bi pa ful smešno zgledal če bi se mu ne vem kako svetl ovse na prstu.
Res ne vem kako bi ti pomagala,poznam nobenga da bi tko hiter naredu.A pa sta rekla da vama ni všeč?
Jaz se z mojim kr skregam,pa na šibam, že tk onaju sedaj cajt baše da ne veva sama kaj in kako.

clock-img

17.06.2008, 21:35

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Baguska bom držala pesti in mislia na vaju da se bo vse spedenalo,jutri pa uživej in pozabi na vse tegobe ki te pestij odanes.Jutri boš postala gospa,žena!Tako da bodi vesela,nasmejana!user posted image user posted image user posted image user posted image Bo pak ak kapljica dežja,da bosta mela velik eurčkov v žepu!user posted image

Jaz pa šibam v mižule!

clock-img

17.06.2008, 23:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Jutri boš postala gospa,žena!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdele ga itak ne maram... vpras me jutr..

nocko!

clock-img

17.06.2008, 23:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja pa hvala.user posted image

clock-img

17.06.2008, 23:41

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Punce. Evo, jaz sem vse spakirala. Vse mam v kufrih za naslednjih 10 dni. Jaz mislim. Sem hotla mojmu tud istocasno spokat, pa me je nadrl da bo sam.. user posted image  Kot hoce.. dons ocitno nisva na isti valovni. Upam da bova vsaj jutr hehe..

Jaz se bom kej spomnla na vas, pridne bodte, pa fajn se nacvekejte.. user posted image

Pa pa, do 30.6.

clock-img

18.06.2008, 07:23

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

baguska jst te že pogrešammmmm user posted image user posted image user posted image user posted image

ne sekiraj se zaradi včerajšnjega dne, ker so bili predporočni živčki.....user posted image

danes mislim nate cel dan....in resnično ti želim, da se imaš prečudovito....user posted image

glede prstana; po poroki ga naj zamenja...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

18.06.2008, 07:24

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ne sekiraj se zaradi včerajšnjega dne, ker so bili predporočni živčki.....

ja sej ni dons se nc drgac.. user posted image

clock-img

18.06.2008, 07:25

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

glede prstana; po poroki ga naj zamenja...

ma ja.. sej ga bo.. itak! sam vseen - dons bo mogu tega gor dat..

sej grem zdele tja, da ga vseen mal popravjo.. ker takle res ni za nikamor..

clock-img

18.06.2008, 07:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

danes mislim nate cel dan....in resnično ti želim, da se imaš prečudovito....

a pa mislis da je to se mozno!!??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2008, 07:29

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

jutro

danes je pa baguskin dan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image - uživajta user posted image  in upam da boš tole s prstanom uredila user posted image user posted image user posted image  saj zlatar bo le malo bolj lepo natančno pobrusil in bo to to, boš vidla

barbara upam da se ti je tempo umiril in boš začela uživat v zadnjih dneh user posted image  user posted image

clock-img

18.06.2008, 07:30

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

a pa mislis da je to se mozno!!??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

baguska no user posted image user posted image user posted image user posted image živci vaju dajejo... bo vse ok

clock-img

18.06.2008, 07:30

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

uživajta

a ves da nimam glih tega obcutka da bom uzivala..

najraj bi zaspala zdele.. pa se jutr zjutri zbudila..

a nebi blo to fino!?

clock-img

18.06.2008, 07:31

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

jaaaaaaaaa.......user posted image user posted image user posted image

kakor si ga bosta naredila takšen dan bosta imela.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2008, 07:32

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

uživajta

a ves da nimam glih tega obcutka da bom uzivala..

najraj bi zaspala zdele.. pa se jutr zjutri zbudila..

a nebi blo to fino!?

neeeeeeeeeeeeee........user posted image

v rit se brcni pa si eno zapoj pa začni živeti svoj poročni dan...user posted image

če se ne boš sama brcnila te bom jaz prišla...user posted image

clock-img

18.06.2008, 07:33

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

živci vaju dajejo...

ja mene je moj zivcno naredu.. no, najprej prstan, ampak ok.. bl me jezi on.. ze tko ni naredu NIC, razen to, da mi je pred 4imi mesci prstan kupu, pol me pa vceri ma se jajca qurcat, da se nisem dobr zmenila... user posted image  da bi sam kej naredu - to pa neeeee....

clock-img

18.06.2008, 07:33

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

živci vaju dajejo...

ja mene je moj zivcno naredu.. no, najprej prstan, ampak ok.. bl me jezi on.. ze tko ni naredu NIC, razen to, da mi je pred 4imi mesci prstan kupu, pol me pa vceri ma se jajca qurcat, da se nisem dobr zmenila... user posted image  da bi sam kej naredu - to pa neeeee....

sej so vsi isti....to so moški.....user posted image

clock-img

18.06.2008, 07:34

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

začni živeti svoj poročni dan...

o kriza... a mi je blo treba tega...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem