writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

23.07.2008, 14:40

clock-img

maya2

pencil-img

1957

IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

jaz pa zahvale delam... namest bi likala, pa pokalauser posted image user posted image

Itak da je to bolj zanimiv,bo možek zapokal,ko pride,a mam prav?user posted image

hmmmmmm bi znal bit, sam na kupčke moram pa jest dat...user posted image (je bolj varno)
eno leto v bistvu prvo leto k sva hodila, sva šla na Rab, se je hvalu kok on to brez težav vse spakira v petih minutah..... ni spakiral niti enih spodnjih hlačuser posted image user posted image user posted image user posted image .... no ja sej jih niti ni rabuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 14:51

clock-img

maya2

pencil-img

1957

punce: album user posted image

clock-img

23.07.2008, 14:56

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Maya hmmmm zakaj album...?

Lepe slikice so,veš kera mi je tok luštna una z drevesom,tok mi je lepa,res.Al pa una ko je že mrak ko sta slikana,ko maš za zahvalo,ne!Lepe slikice so!user posted image user posted image

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

clock-img

23.07.2008, 14:56

clock-img

fragola

pencil-img

3082

lep, lepiuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

23.07.2008, 14:57

clock-img

bt08

pencil-img

1793

..... ni spakiral niti enih spodnjih hlačuser posted image user posted image user posted image user posted image .... no ja sej jih niti ni rabuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja itak Maya zakaj mu pa bojo?user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 14:59

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Fragola kako si kej?user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:02

clock-img

maya2

pencil-img

1957

Al pa una ko je že mrak ko sta slikana,ko maš za zahvalo,ne!Lepe slikice so!user posted image user posted image

hmmmm pa če ti povem da sploh ni bila tema, ampak je sonce fuuuul sijalo .... ne morš verjet kaj lahko nardijo ....user posted image user posted image ja uno nisva pol izbrala, čeprav jo je fotograf priporočal, pravi moj da se preveč kislo držiuser posted image sva tisto drugo....
drugače so pa še ene fuuul hude tko iz trave slikane.... bom vidla če lahk kako najdem zdajle....

clock-img

23.07.2008, 15:02

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

Mene pa zanima, ce bi sla katera mica za en teden z mano na morje!? Moje frendice ne dobijo vec dopustov.. Jst bi pa fuuuull sla se nekam za en teden!! Pa iscem druzbo.. ker sama pa res nebi sla.. user posted image

Ce je katera ZA, bi bla fuuuuuull vesela!user posted image

jst bi šla, pa nimam dopusta več tolk na razpolago...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  klinc...... jst bi pa tooooooooooooooooooooooooook nekam sla!!!!

kaj pa vsaj za podaljsan vikend???user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:09

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

dobro sta se odlocla glede zahval maya.. men je tud una bl vsec.. user posted image

lepe slikce! user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:10

clock-img

fragola

pencil-img

3082

ma sej gre, sem kar optimistična in vem, da tudi zame bo posijalo sonce in vem, da se bo to zgodilo kmalu!user posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

23.07.2008, 15:10

clock-img

bt08

pencil-img

1793

Baguska jaz bi šla,sam kaj ko še viknd nisme frej,kaj šele med tednom!!!!

clock-img

23.07.2008, 15:11

clock-img

maya2

pencil-img

1957

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

dobro sta se odlocla glede zahval maya.. men je tud una bl vsec.. user posted image

lepe slikce! user posted image

tnxuser posted image
ja moj pravi da sva tako zazrta v daljavo k unadva na Titaniku ..... sam Titanik se je pol potopiluser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:11

clock-img

bt08

pencil-img

1793

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

ma sej gre, sem kar optimistična in vem, da tudi zame bo posijalo sonce in vem, da se bo to zgodilo kmalu!user posted image

No to je pa lepo slišat!!!!Kar tako naprej!!!!user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:12

clock-img

fragola

pencil-img

3082

baguska zakaj pa moža ne pelješ, kam, saj sta rekla, da bosta ponovila, ker sta vidla da vam gre na dopustu!!

Upanje zadnje umre!

clock-img

23.07.2008, 15:15

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

baguska zakaj pa moža ne pelješ, kam, saj sta rekla, da bosta ponovila, ker sta vidla da vam gre na dopustu!!

on gre v Grcijo.. jst bi pa tud nekam sla, da ne bom doma vegetirala.. user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Baguska jaz bi šla,sam kaj ko še viknd nisme frej,kaj šele med tednom!!!!

jah sej bi VSE sle... ampak nobena ne more... user posted image  jst iscem eno, ki bi lahko sla!!??

clock-img

23.07.2008, 15:16

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

sem kar optimistična in vem, da tudi zame bo posijalo sonce in vem, da se bo to zgodilo kmalu!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:18

clock-img

maya2

pencil-img

1957

sem dala še eno k so punce šopek lovile.... da vidite kako je bil zaželen user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:20

clock-img

fragola

pencil-img

3082

No to je pa lepo slišat!!!!Kar tako naprej!!!!user posted image

user posted image user posted image user posted image nevem ma hodim k bionergetiku in se res bolje počutim, res pride dan ko sem mal slabše volje, vendar v povprečju mi gre!!!

Upanje zadnje umre!

clock-img

23.07.2008, 15:23

clock-img

fragola

pencil-img

3082

maya2 mal je manjkalo bi naredila še špagouser posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

23.07.2008, 15:26

clock-img

maya2

pencil-img

1957

maya2 mal je manjkalo bi naredila še špagouser posted image

a ne da? in to v zrakuuser posted image user posted image user posted image ja si ga je res želelauser posted image user posted image user posted image smo se že toook presmejali na njen račun.... (z njo vred seveda)

clock-img

23.07.2008, 15:29

clock-img

fragola

pencil-img

3082

no vidiš če si ga je pa tolk želela, je že prav da ga je ona dubila, ket tista k je zdraven nje blon punca, tista pa je bla kot en kip tam, verjetno da ona si ga ni želelauser posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

23.07.2008, 15:38

clock-img

maya2

pencil-img

1957

no vidiš če si ga je pa tolk želela, je že prav da ga je ona dubila, ket tista k je zdraven nje blon punca, tista pa je bla kot en kip tam, verjetno da ona si ga ni želelauser posted image

una blond je od mojga brata puncauser posted image user posted image ja najbrž bo še kar nekaj časa čakalauser posted image user posted image user posted image ... on je podvezico z rokami v žepu lovil ... za vsak slučaj da mu ne bi na roke padlauser posted image user posted image user posted image
Lepo da si boljše user posted image

clock-img

23.07.2008, 15:47

clock-img

fragola

pencil-img

3082

Lepo da si boljše user posted image

hvala, boste vidle, da bom kmalu nosečka in da bo vse okuser posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

clock-img

23.07.2008, 21:22

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

... on je podvezico z rokami v žepu lovil ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  to pa poznam ja..

moj dragi obvezno ko je na vrsti podvezice, zgine na wc.. user posted image

sem pa vseeno jaz dobila sopek in sva se prej kot v enem letu porocila.. user posted image

ni nic pomagalo, da je on bezal hahaha... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem