IZVIRNO SPOROČILO: baguSka
Natasi in flaska - hvala za lepe zelje!!
Flaska, bom upostevala tvoj nasvet in bom res cimmanj poskusla o tem govort... Kot da nic nebi blo. Se zna zgodit, da bo to kr precej tezko, ampak se bom res spomnila na tele tvoje besede in delala na tem.
tnx
Ne, sej kakor sama želiš... Jaz bom ful vesela,če bom vedla kateri mesec naj držim pesti

Sam zna bit to neka dodatna obremenitev, bi mogoče bilo bolje, da se takrat samo en drugemu posvečata... No, tko bi jaz naredila, kaj boš pa ti je pa čisto tvoja oz. vajina stvar. Joj, kako sem pa vesela za vaju
Glede dela je pa tako... Kot študentka sem našla službo, ki mi je fuuuuuuul všeč. In me mori že to, da moram tako hitro domov (po Jakca moram prit do 3h). Moj pač ne more tako hitro iz službe. Delat sem začela že pri Jakčevih 8h mesecih (ko so vse že jamrale, kako hitro bo konec porodniške)

Tko mi je pasalo it delat, da vam ne morem rečt, druge so me pa sam čukast gledale in hitele podaljševat porodniške

Sej zdaj bo tut prevelik premor, vmes bom ziher šla kak dan delat. Moj ima zdaj 14dni kolektivnih (itak da bom večinoma doma, ker je to njegov edini dopust), druga dva tedna pa varuške ni

Tako da bom doma samo zarad tega, ker ni varstva... Takrat bom pa umirala pomoje

Bomo že. Sej je fajn bit doma. Sam tolk pa tut ne