cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

03.06.2008, 13:04

clock-img

fragola

pencil-img

3082

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

Jaz sem pa tooook jezna nase
user posted image user posted image user posted image sem šla v službi po stopnicah, naložena k ena mula, sem se nekak spotaknila in poletela čez ene 20 stopnic, zdaj me pa vse boli še najbolj pa koleno.... ma ne vem bom najbrž še počakala, preden se grem pokazatuser posted image ... so mi zmeri k  sem bla majhna govoril: 'do poroke bo že dober' pa zgleda da bo zdaj še najhuj... zadnje čase sem pa tko nerodna da je groza... user posted image

ojoj maya, zdaj pa obkladke dejsi na buške in bo boljše boš vidla!

Upanje zadnje umre!

clock-img

03.06.2008, 13:05

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

maya user posted image  saj bo dobro do poroke user posted image .... ampak daj no mal pazi na sebe in mogoče nebi bilo slabo če se greš pokazat

clock-img

03.06.2008, 13:05

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image user posted image user posted image sem šla v službi po stopnicah, naložena k ena mula, sem se nekak spotaknila in poletela čez ene 20 stopnic, zdaj me pa vse boli še najbolj pa koleno.... ma ne vem bom najbrž še počakala, preden se grem pokazatuser posted image ... so mi zmeri k  sem bla majhna govoril: 'do poroke bo že dober' pa zgleda da bo zdaj še najhuj... zadnje čase sem pa tko nerodna da je groza... user posted image

Boščica.Te bo pa tvoj po rokah nosiluser posted image

clock-img

03.06.2008, 13:06

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

o ti lumpa buba ... user posted image  user posted image  to boli

A ne,da boli.Jaz sem tud zadnjič dobila en rob torbice v uč.Še zdej sem plavauser posted image user posted image user posted image

ja boli ... user posted image  user posted image  

Ne  vem a ne more ta buba nič šparat to gučijevo torbico a misle da ji bo njen Sašo kar novo kupil al kaj user posted image

hi hi hi

clock-img

03.06.2008, 13:07

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

sej je Gucci.....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

03.06.2008, 13:07

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ojoj boga revca...user posted image  

sej boš vidla, da bo boljš.....user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:08

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

user posted image user posted image user posted image  se nikoli ne uniči.Pa še rima seuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

03.06.2008, 13:09

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

A ne,da boli.Jaz sem tud zadnjič dobila en rob torbice v uč.Še zdej sem plavauser posted image user posted image user posted image

ja boli ... user posted image  user posted image  

Ne  vem a ne more ta buba nič šparat to gučijevo torbico a misle da ji bo njen Sašo kar novo kupil al kaj user posted image

hi hi hi

Sašo mora da kup novo, če Buba hoče!!!!user posted image  user posted image user posted image user posted image

moj mož ima poporočno mrzlico.....user posted image user posted image user posted image ...se je odloču, da bo kr avto zamenju.... ga boli, da ima gospa Buba boljšega...user posted image user posted image user posted image ( se ne... sam je res ga kr neki prijel)

clock-img

03.06.2008, 13:09

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

user posted image user posted image user posted image  se nikoli ne uniči.Pa še rima seuser posted image user posted image user posted image  

to mi deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.........

moj Gucci se nikol ne uniči....user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:10

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image

Buba drugič me dej vsaj z tako,da ne bo preveč bolelouser posted image

clock-img

03.06.2008, 13:13

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

user posted image

Kako se vam pa ta dopade?

clock-img

03.06.2008, 13:15

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

evo me je buba tok s torbico da me je odneslo in vse zbrisal user posted image  ... oh  user posted image  ja

no buba to glede avtov je pa moj user posted image  strokovnjak, on se kar naveliča in zamena tako da sva pred enim mesecem šla v salon in pustila najin avto tam in se odpeljala z novim (so imeli mal akcije in sva kar zamenjala)

clock-img

03.06.2008, 13:15

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

oblekca je full sexsi ... jaz imam kakšen bojlerček preveč user posted image  user posted image  user posted image . Imam take probleme kaj obleči zdaj čez 14 dni za na poroko

clock-img

03.06.2008, 13:16

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

evo me je buba tok s torbico da me je odneslo in vse zbrisal user posted image  ... oh  user posted image  ja

no buba to glede avtov je pa moj user posted image  strokovnjak, on se kar naveliča in zamena tako da sva pred enim mesecem šla v salon in pustila najin avto tam in se odpeljala z novim (so imeli mal akcije in sva kar zamenjala)

kaj bo šele po poroki???

in kaj sta kupla????user posted image

oblekica je pa zakon......user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:17

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

zdej sem pa našla ful hudo torbico

user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:22

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

pikovit pa kaj nam delaš - skomine al kaj user posted image  user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:24

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

takalo črno

user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:25

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

jaz mojga avtočka pa ne dam user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:28

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

v četrtek punce računajteeeeeeeeeeee........

iiiiiiitak!!! samo ne me spustit pol se v stacune, ker bom se bl spraznla denarnico kot sem jo zadnjic... user posted image

ja itak, da gremo pol še v spodnji štuk...user posted image user posted image user posted image

a je pogoj, da lohk pridem samo z debelo denarnico!?user posted image

sem bla pa jst skor vsak dan prejsnji teden.. ampak v zgornjem stuku.. sem mal omaro od mojga lubcka nafilala.. user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:31

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

jaz pa svojega neuser posted image

user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:32

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

joj.. jst sm tud dons full nerodna.. skoz neki polivam, pa razbijam, pa skoz mi neki pada po tleh.. groza! samo se takle se mi manjka, kot teb user posted image user posted image user posted image  drzim pesti, da te cimprej neha bolet!!

clock-img

clock-img

pikovit

pencil-img

6385

v četrtek punce računajteeeeeeeeeeee........

iiiiiiitak!!! samo ne me spustit pol se v stacune, ker bom se bl spraznla denarnico kot sem jo zadnjic... user posted image

ja itak, da gremo pol še v spodnji štuk...user posted image user posted image user posted image

a je pogoj, da lohk pridem samo z debelo denarnico!?user posted image

sem bla pa jst skor vsak dan prejsnji teden.. ampak v zgornjem stuku.. sem mal omaro od mojga lubcka nafilala.. user posted image user posted image

Si pa pridna zapravljivkauser posted image Kolk bo lep tvojuser posted image

clock-img

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

piki nice bag....user posted image

NATAŠI moj hoče karavana...user posted image

baguska ja tošl s sabo vzem.....user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:39

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska lepo da še tvojmu mal omaro filaš ne le sebi user posted image  user posted image  user posted image , midva imava pa kar tko da jo on meni user posted image , tako hoče potem pa naj .. a ne

clock-img

03.06.2008, 13:40

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

bubica meni je karavan mal prevelik user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem