cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Poroka 2008/II.

clock-img

03.06.2008, 13:43

clock-img

maya2

pencil-img

1957

evo čedalje lepše!!!
user posted image me je klicala iz Mod Arta da imam probo 1. julijauser posted image to je torek pred poroko, v četrtek pa prevzemuser posted image , sem se pritoževala, da je blo rečeno dve probi, pa ona men da sem narobe razumelauser posted image ... men se zdi to tko poznuser posted image user posted image user posted image kako mate druge to??? Grem brat pogodbo!!

clock-img

03.06.2008, 13:44

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠI

bubica meni je karavan mal prevelik user posted image

moj pa prav, da mora met karavana.....user posted image

men ga pa itak ni čez mojo bubo ....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

03.06.2008, 13:45

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

jaz mojga avtočka pa ne dam user posted image

jaz dam svojga TAKOJ!!!!!

clock-img

03.06.2008, 13:45

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

maya to je res pozno... no poglej, moja kolegica ki se poroči 14.06. (naslednjo soboto) je imela včeraj probo da so ji pobrali mere s šiviljo.... potem v četrtek pred poroko pa pride in proba ter prevzame... tako da tole je res pozno

clock-img

03.06.2008, 13:46

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: maya2

evo čedalje lepše!!!
user posted image me je klicala iz Mod Arta da imam probo 1. julijauser posted image to je torek pred poroko, v četrtek pa prevzemuser posted image , sem se pritoževala, da je blo rečeno dve probi, pa ona men da sem narobe razumelauser posted image ... men se zdi to tko poznuser posted image user posted image user posted image kako mate druge to??? Grem brat pogodbo!!

pogodbo si preber....!!!!!! user posted image   banda

jaz sem imela 3 probe....user posted image

clock-img

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa

bubica meni je karavan mal prevelik user posted image

moj pa prav, da mora met karavana.....user posted image

no saj to je pa tako kot pri mojmu, sem mu rekla itak ga boš ti vozil tako da je to to... ko bom jaz menjala bo pa čist po mojem okusu user posted image

clock-img

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

kaj že prodajaš??? pa kaj kupuješ??? user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:47

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Kolk bo lep tvoj

Ja on ce nebi mene mel, bi sam v gatah okol hodu.. al pa se to ne!user posted image  Ne cist zares.. sovrazi stacune.. in pol grem jst kupit in ce mu ni prav, moram se nazaj zamenjat.. user posted image  On me pa po rokah nosi pol doma... user posted image  Se splaca!! Raj tko, kot da rinem z njim v stacuno in sva pol oba slabe volje se 10 dni... user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:48

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

user posted image   user posted image   user posted image  saj bo za tebe tud prišel ta pravi avtoček .... a nebi imela ti takega kot ga imajo pri bubici doma

clock-img

03.06.2008, 13:49

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

midva imava pa kar tko da jo on meni

aja? a samo financno al tud tko? user posted image

sej men da moj potem finance nazaj.. jaz samo namest njega po stacunah laufam.. ampak je fino, ker je potem vsaj oblecen po mojem okusu!!user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:49

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

baguska dobr imata to zmenjeno z nakupovanjem, ampak mal je problem ko moraš potem menjat in nazaj hodit pa se gužvat .. ampak ok, če se splača je itak potem vseeno ali greš nazaj user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:52

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

ne baguska veš kako je to ... gremo v autleta pa jaz majčke gledam jih naberem in grem probat .. on mi spotoma še kakšno v košaro vrže, gremo na blagajno in pravi "pa daj saj bom dal jaz"  ... pa lepo pusti tam 70 eur... Pol smo bili pa v nedeljo na Bledu in gremo okrog jezera pa se meni natikači odprejo spredaj user posted image  in kaj čmo, gremo v trgovino, mi kupi japanke od HH in spet "saj bom jaz" pa lepo gre 55 eur.. .. In to je to ... Pa saj veš kako je, jaz pa kakšne druge stvari kot so vrtec, pa ko kupujem za timoteja če grem sama med službo pa jaz kupim .. . itak imava nekako skupaj denar in zaenkrat lepo funkcionira user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:53

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

ampak je fino, ker je potem vsaj oblecen po mojem okusu!!user posted image

user posted image user posted image user posted image  user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:54

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

kaj že prodajaš??? pa kaj kupuješ???

Prodajam fiat punto user posted image  in kupujem karkoli.. samo da se pele.. user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:58

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ampak mal je problem ko moraš potem menjat in nazaj hodit pa se gužvat ..

sej to se zlo redko zgodi... user posted image  skor nikol no.. prejsnji teden slucajno.. ker sem mu mal premajhne srajcke kupila, pa ene hlace mu niso ble vsec... pa mi cist na zacetku ni hotu povedat, da kao jst nebi bla uzaljena... user posted image  pa mi je povedu sele cez 3 dni... ko sem sla srajce zamenjat... user posted image

clock-img

03.06.2008, 13:59

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

no vidiš kako je uvideven user posted image  user posted image  user posted image , lepo vama to laufa.. .prav zanimivo user posted image

clock-img

03.06.2008, 14:00

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

imava nekako skupaj denar in zaenkrat lepo funkcionira

ja sej super dokler funkcionira.. user posted image

pr nama pa funkcionira loceno.. user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 14:01

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

ja te zgodbe tud sama poznam.....

kot je baguska rekla..če mu ne bi jaz kupovala cunj bi dobesedbo nag hodu al pa raztrgan...user posted image

pa sej saj ima cunje na rit, ki so meni všeč....

sem mu prejšnji teden kupla nove čevlje in sončna očala.....user posted image

clock-img

03.06.2008, 14:02

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

imava nekako skupaj denar in zaenkrat lepo funkcionira

ja sej super dokler funkcionira.. user posted image

pr nama pa funkcionira loceno.. user posted image user posted image

glede tega pa tko;

najprej njegovo, pol pa vsak svojee.....user posted image user posted image user posted image user posted image

sej nee...midva kr mava tko; da kdo ima plača...user posted image

clock-img

03.06.2008, 14:03

clock-img

maya2

pencil-img

1957

na pogodbi piše: 'za natančnejše termine pomerjanj (običajno dve pomerjanji) se dogovorimo okvirno 4-6 tednov pred datumom poroke.' ne vem mogoče res nisem čist prav razumela, ampak po telem imam najmanj dve pomerjanjiuser posted image
Je začela bluzit kao da za mojo obleko ne gre drugač
user posted image user posted image user posted image punce jest mam že skoz tko slab feeling tle, ko da bom tle pršla pa bo en zmazek od obleke... ker očitno je skoz zuni... jo imajo skoz v obtoku in ne gre drug terminuser posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj zdaj najrajš bi jih poklicala, sklela in odpovedala vso zadevo

clock-img

03.06.2008, 14:05

clock-img

fragola

pencil-img

3082

evo čedalje lepše!!!

verjetno jo ma ena pred tabo lih v soboto, ma lej v torek boš pomerila in si bojo označile kaj morajo popravit, v četretk boš še enkrat pomerila in boš vidla da bo vsse ok!
Jaz sem bla tam 22.05, si je označla kaj mora popravit in v četrek pa jo grem iskat kot veš pa se v soboto poročim

Upanje zadnje umre!

clock-img

03.06.2008, 14:06

clock-img

fragola

pencil-img

3082

na pogodbi piše: 'za natančnejše termine pomerjanj (običajno dve pomerjanji) se dogovorimo okvirno 4-6 tednov pred datumom poroke.' ne vem mogoče res nisem čist prav razumela, ampak po telem imam najmanj dve pomerjanjiuser posted image
Je začela bluzit kao da za mojo obleko ne gre drugač
user posted image user posted image user posted image punce jest mam že skoz tko slab feeling tle, ko da bom tle pršla pa bo en zmazek od obleke... ker očitno je skoz zuni... jo imajo skoz v obtoku in ne gre drug terminuser posted image user posted image user posted image ne vem kaj naj zdaj najrajš bi jih poklicala, sklela in odpovedala vso zadevo

nehi, nehi, mojo jo tud majo skozi zunej ma se ne sikiram, ker vem , da bojo zrihtale da bo vse ok!!!!!!!!!!

Upanje zadnje umre!

clock-img

03.06.2008, 14:08

clock-img

fragola

pencil-img

3082

ena kolegica k se je lani poročila je lih tako imela provo pred poroko titi teden in je blo vse v redi, boš vidla da bo vse ok!!!

Upanje zadnje umre!

clock-img

03.06.2008, 14:09

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

maya izbrala si si tako obleko ki je full in.. ampak oni so pa smotani do konca in bi morali obleko imeti 14 rezervirano le za tebe ne pa da jo vsak teden lifrajo ven ... ne vem jaz sem bila pri njih na probi pa mi niso bil všeč

saj se ti bo vse lepo izšlo kar verjemi v to user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.06.2008, 14:17

clock-img

maya2

pencil-img

1957

ampak oni so pa smotani do konca in bi morali obleko imeti 14 rezervirano le za tebe ne pa da jo vsak teden lifrajo ven ...

sej ravno te me razkuri... rezervirala sem jo 12. januarja, imeli so dve rezervaciji na obleko za maja to je blo pa to!!! tko da bi moral uredit razpored... sam itak sam da kar največ zaslužjo!

Pa itak da ni ok, če se nekaj dogovoriš, potem pa začnejo spreminjat zadeve, trenutno res nimam več dobrega občutka glede obleke.... Si ne morem niti predstavljat kaj bom če pridem tja in se izkaže da je obleka čist uničenauser posted image user posted image in to tri dni prej...
Pa še nekaj me je zmotilo.... samo dopoldan lahko pridem... zdaj pa nimam nikogar za s sabouser posted image , pa še jaz ne vem če bom lahko prostauser posted image

Ma se je že začelo...

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem