writing-img

RE: Julijke 2007 - 6.del

clock-img

10.06.2008, 09:43

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Žana pa mi je začela spati na trebuhu.Oziroma leži na trebuhu rit pa drži v zrak.Prav smešna jeuser posted image !Jo moram slikati!

clock-img

10.06.2008, 09:45

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Bačko ti kr slikajuser posted image user posted image
Naš mali je pa zdaj zmetal vse igrače iz stajice in sedi not pa si trebi nohteuser posted image user posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

10.06.2008, 09:50

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Jaz moram tudi neki na hitro skuhat za Julijo, pol pa šibava ven na sonček.
Julija bo pa cvetličarka. Samo rože jo zadnje cajte zanimajo.user posted image user posted image

bačko, mi nismo za bazene, ker se Hana ne sme kopati v bazenu. Samo v morju je lahko.

clock-img

10.06.2008, 09:56

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

dita pa sedi na balkonu na sončku in "uničuje" vse, kar ji pride pod roke, mamica na netu visi, atko pa pančka še user posted image user posted image user posted image  one big happy familiyuser posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 10:05

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Včeraj sem šla v optiko Clarus in smo Žani kupili sončna očala.So mehka in so super za majhne otroke.Za njih smo dali 29 eurov.
Rumba imam pa eno vprašanje zate:Vi ste si sposodili avto dom.Kje in koliko ste dali?

clock-img

10.06.2008, 10:19

clock-img

rumba

pencil-img

3745

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Rumba imam pa eno vprašanje zate:Vi ste si sposodili avto dom.Kje in koliko ste dali?

Nismo. Nam je predrago.
Mi bomo kar lepo v šotoru.user posted image

clock-img

10.06.2008, 10:20

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Hvala!Sem se malo zmotila!user posted image

clock-img

10.06.2008, 10:32

clock-img

rumba

pencil-img

3745

Evo, takole izgleda naš kamperuser posted image :
user posted image

clock-img

10.06.2008, 10:36

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

sem se ravno prejšnji teden pogovarjala z mojim najdržajim, da bi šla pa mogoče naslednje leto kar lepo v kamp.... meni tak način življenja na morju še vedno daleč najbolj odgovarja......
Rumba fajn zgleda user posted image  kje ste ga pa kupili? je za 6. oseb?

clock-img

10.06.2008, 10:43

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Joj, ko se tak pogovarjate o morju, jaz bi tudi kr sla. Danes zjutraj ko sva sla ven, se mi je zdelo da ze voham kako po morju disi. Soncno, brez oblacka, pticke civkajo, joj, res je bil fajn obcutekuser posted image .

Jaz sem pa mal telovadila, kak je fajn pasalo, mogoce mi kaj pomaga za kriz.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

10.06.2008, 10:46

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Sončeeeeeeek jeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutro.. Al dan? user posted image Midva sva se ob 10h zbudila, zdaj sem se pa odločila, da si bom budilko vsako jutro naštimala, da vstanem prej, ker mi ne prija kaj tako dolgo spati... Potem je premalo časa, da vse pospravim user posted image Pa ko cunja sem, od dolgega spanca user posted image user posted image

Bačkoooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo, da vam selitev dobro poteka user posted image user posted image No, čeprav je bilo na morju slabo vreme, glavno, da ste lahko vsaj šetali, tudi to je nekaj user posted image user posted image

Bravo Diti za samostojno stajanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Madejka, a ni fajn takole dolgo spati  user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 10:48

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Ups...user posted image

clock-img

10.06.2008, 12:58

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Dober dan...mal nas dvigam...napisat nimam pa kaj user posted image

Uživaj življenje...

clock-img

10.06.2008, 13:48

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Ampak res babike, kak ste dolgocajtne postale user posted image  user posted image .

C c c c c c c c c c .......

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

10.06.2008, 13:49

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

Thja, poletje je, sonce je... Seveda bo RR trpel malo user posted image

clock-img

10.06.2008, 14:17

clock-img

madejka

pencil-img

3926

Kapica vi mate dež?
Pri nas je taaaak vroče, da se kar not malo skrivamouser posted image

soooonček je, soooonček

clock-img

10.06.2008, 14:35

clock-img

bačko

pencil-img

4030

Midve sva tudi že iz sprehoda.Žana riše risbice jaz pa iščem po internetu vodovodarja.Ok lepo se imejte!user posted image

clock-img

10.06.2008, 15:09

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Evo, midva sva šla danes h kolegici gledat male kužke. Potem pa sva šla v europark, se namalicala, vplačala dopust, kupila v H&M-u 2 klobučka. Zdaj pa Izak spi, jaz pa pospravljam. Zunaj pa je vrooočeee....

clock-img

10.06.2008, 15:48

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

Zvesta..kar se mene tiče, sploh ni za bit zunajuser posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

10.06.2008, 16:00

clock-img

angel_rebelde

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zvesta..kar se mene tiče, sploh ni za bit zunajuser posted image user posted image

Enako. Švicam ko nora user posted image user posted image user posted image Raje se notri hladim user posted image

clock-img

10.06.2008, 16:59

clock-img

Ronči

pencil-img

1314

Ajej, naše dete neče več jest iz žlice. Hoče jest sama.

Po vsej kuhinji so špageti user posted image ,

Kaj jim vi pustite packat?

clock-img

10.06.2008, 17:01

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Hej, hej!

Nimam nič časa, niti da bi vas preletela... user posted image  Še vedno prevajam - no, to se ne mudi tolk kot tisto učer (še sreča!), moja dva fanta sta pa na sprehodu. Pa ob 18h mam inštrukcije... Glava me boli...

Tko, mal sm pojamrala in je takoj bolš! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

10.06.2008, 18:01

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

Evo, mi smo bili pa v Kravji deželi (Qulandija), ker sva šla kupit par stvari za na morje, pa še nov telefon sem si kupila user posted image user posted image user posted image user posted image  prejšnjega mi je Dita tak zažulila, da se ni dal več polniti. Očitno so tisti konektorji pocrkaliuser posted image user posted image user posted image

sem pa noro vesela, ker sem se uspela danes zmeniti, da pridem jutri v LJ v službo podpisati novo pogodbo, kar pomeni, da ne bom ostala brez službe, kakor sem se malo bala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy ste jutri doma? bi vzela s sabo tisto igračko in grabljico, pa bi ti spotoma prinesla še to, da se mi ne valja domauser posted image

brojimo sitno do morja: gremo še 4x spat user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.06.2008, 19:59

clock-img

poldy

pencil-img

649

freycha, čestitam za pogodbo!user posted image
Jaz sem tudi mislila, da se mi bo lani septembra iztekla pogodba, ker sem bila zaposlena za določen čas, pa od četrtega delovnega dne sem bila na bolniški, pa sem dobila za nedoločen časuser posted image .

clock-img

10.06.2008, 20:00

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

FReycha...čestitke za službouser posted image user posted image user posted image
JA, jutri smo doma, kdaj pa maš namen pridit, vsaj približno....

Češnca..ti kar pojamraj....zato smo tukajuser posted image

Ronči...naša še blizu tega ni, da bi prijela za žlicouser posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem