IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
ulla sicer je pri Diti to bolj trenutno stanje (vreme, pa še po obilici slinjenja bi rekla, da jo je spet en zob začel matrati) ampak se kar ne morem sprijazniti, da skoz nekaj tečnari in cvili in izsiljuje in za mano hodi, pa se mi po nogah vesi, pa hoče it v naročje 400x na dan itd..... pa bog ne daj, da ji ne daš nečesa, kar si je zamislila, ali da nečesa ne doseže, ali pa 2x bog ne daj, da ji kaj vzameš, ker začne tak protestirat, da ti ni nič jasno..... res je prava izsiljevalka ratala
Mi je pa reeeeesss hudo, da ne prideta na piknik. Sta še eni od redkih, ki ju ne poznam
A Dita in Ula sta se verjetno zmenile, da bosta skupi tako delale.
Sej Larisa je tudi taka, sam men se ti zdi še OK, glede na to kakšno smo prej imeli.
Danes naju je sestrična prišla obiskat, pa se je ves čas tako drla, da se je ni dal poslušat. Pa gor plazla, pa vse je hotla met, kričala.
Mislim, da imajo to obdobje, ko so se začeli zavedati sami sebe in zdaj so v centru universa, vse je zaradi njih, če me razumete. In če ni kaj tako kot so si predstavljali je pač hudi. Povedat pa še ne znajo.
Bo treba potrpet, da mine in pol bo še boljše.
http://tejci.blogspot.com/