IZVIRNO SPOROČILO: kovač 

Ja in? Super, da lahko opravlja tako delo. Očitno se kljub visoki nosečnosti odlično počuti. 

Pa kaj, če je odšla v Afganistan, če ima razčiščeno pri sebi in s partnerjem. 
 Saj je nevarno povsod, ne samo v Afganistanu, če že tako gledamo. 

no no... ne moreš primerjati recimo Evropo z Afganistanom, žal. že odnos do žensk je tam čisto drugačen, kot marsikje drugje....   
 Moje osebno mnenje je:   
 Da bi bila že nekaj časa ministrica, pa potem zanosila - hej, hvala bogu! Da pa je prevzela mesto dva meseca pred porodom mi pa ni ok. Ne bo ne dobra ministrica, ne dobra mati, ker je nikjer ne bo toliko, kot bi jo ministrsko mesto in doma otrok potrebovala.    
 Da leti okoli (čeprav menda ni priporočeno v zadnjih mesecih leteti z avionom - sploh ne na daljše ture) v teh mesecih, kjer se ji že lahko sproži porod, da gre v državo, kjer je zdravstvo (v primeru, da gre kaj narobe) bolj bogo in kjer so trenutno malo čudne razmere - tega pa pač ne razumem, pika.    
 Je ne obsojam, zaradi mene lahko dela kar hoče (če ji paše, gre lahko tudi v Afriko nekam bogu za hrbtom v kako platno kolibo rodit), samo ta njena dejanja puščajo LAHKO posledice tudi na otroku. Tu bi pa od ženske malo več razumnosti pričakovala.    
 Ministrstko mesto pride in gre..... otrok pa ostane.......