writing-img

RE: Zakaj ste nesramne do mene?

clock-img

25.04.2008, 14:05

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Zgleda, ja user posted image user posted image user posted image user posted image

Se zgodi, nimaš kaj user posted image

clock-img

25.04.2008, 14:07

clock-img

alička

pencil-img

2082

Sej bo že v pondelk boljš!

clock-img

25.04.2008, 14:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: alička

Ta pa je kruta user posted image

clock-img

25.04.2008, 14:09

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ah, kovač - jaz te tako rada beriem... Si tako QLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volga, a je s tabo vse OK?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2008, 14:11

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: alička

Ta pa je kruta user posted image

zakaj? Saj bo verjetno res bolje. No, upam vsaj.

clock-img

25.04.2008, 14:12

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Jaz nisem nesramna,samo so mi pa včasih tvoji posti malo mimo.

clock-img

25.04.2008, 14:16

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem spomnim prve teme, ki si jo odprla, takrat vem, da sem se zelo nasmejala, samo, o čem je tekla, pa ne vem. 

clock-img

25.04.2008, 14:20

clock-img

Anonimen

Morda zato, ker so tvoje teme bolj .. hmm.. ne najdem izraza user posted image Se mi zdi, da bi bile ti, lamama in deja27 kar uspesen klan .. ko vas pa cel svet (=RR) ne mara, al kako ze .. user posted image

clock-img

25.04.2008, 14:20

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srki

Jaz sem spomnim prve teme, ki si jo odprla, takrat vem, da sem se zelo nasmejala, samo, o čem je tekla, pa ne vem. 

A ni bilo nekaj v tem smislu, da bi ji partner kupil avto, oziroma zakaj mora imeti vsaka ženska avto?

Če me spomin ne vara user posted image

clock-img

25.04.2008, 14:22

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

IZVIRNO SPOROČILO: srki

A ni bilo nekaj v tem smislu, da bi ji partner kupil avto, oziroma zakaj mora imeti vsaka ženska avto?

Če me spomin ne vara user posted image

Nekaj takega bo,ja.user posted image

clock-img

25.04.2008, 14:24

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ja čist možno ja, moj spomin je kot sirove luknje, sploh za debate tle gor.

clock-img

25.04.2008, 14:33

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Prosim za pojasnila podkrepljena z dokazi.

user posted image  Prvi del stavka štekam, medtem ko drugi .... A pojasnilo je treba dokazovat user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

25.04.2008, 14:38

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

Čisto neumestno, Volga kaj je danes s tabo? Saj je polna luna mimouser posted image

clock-img

25.04.2008, 14:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Cuker je fasala, al pa kaj drugegauser posted image

clock-img

25.04.2008, 14:51

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kovač

Prosim za pojasnila podkrepljena z dokazi.

Hvala, pa karkoli že boste napisale!

Meni se zdiš dvorni norček RRja.
Utemeljila bom pa kasneje, ko bom premislila, kako naj ti napišem, da boš prav dojela.

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 25.4.2008 14:52:05 >

clock-img

25.04.2008, 15:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.04.2008, 15:30

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Čisto neumestno, Volga kaj je danes s tabo? Saj je polna luna mimouser posted image

Ne vem dobro. Ampak ljubim pa tudi tebe user posted image user posted image

U, danes bi še karnisi verjetno napisla, da jo ljubim user posted image

clock-img

25.04.2008, 16:32

clock-img

smrka

pencil-img

3582

user posted image

clock-img

25.04.2008, 17:07

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Volga a si na lotu zadela?user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

25.04.2008, 17:09

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Glede tebe Kovač pa kaj za boga se tolk obremenjuješ z drugimi,mene boli patka kakšni so ostali.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

25.04.2008, 17:28

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Kovač, le zakaj se sploh sekiraš zaradi teh punc, ki nimajo kaj početi v življenju?? Sploh niso vredne, da se sekiraš zaradi njih, jaz sem se nehala, ker niso del mojega življenja in me baš boli, kakšno življenje imajo oni. Se pa res najdejo ene in iste, in se spravljajo na nove članice.. Saj veš, popolne ženske user posted image user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

25.04.2008, 17:49

clock-img

pijja

pencil-img

356

Kovač ,pusti brigo na veselje ,pa bo .Za vsako stvar ,se pa res ne splača sekirat.
Ob    vsak em odgovoru  ,ki te prizadene,se nasmehni,tako si močnejša.
Pa lep dan še naprejuser posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

clock-img

25.04.2008, 18:03

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse

Kovač, le zakaj se sploh sekiraš zaradi teh punc, ki nimajo kaj početi v življenju?? Sploh niso vredne, da se sekiraš zaradi njih, jaz sem se nehala, ker niso del mojega življenja in me baš boli, kakšno življenje imajo oni. Se pa res najdejo ene in iste, in se spravljajo na nove članice.. Saj veš, popolne ženske user posted image user posted image user posted image

Ja pa res se ni vredno sekirati. user posted image Škoda da se ne da vseh nevšečnih postov kar lastnoročno pobrisati.user posted image

clock-img

25.04.2008, 18:32

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

Ja pa res se ni vredno sekirati. user posted image Škoda da se ne da vseh nevšečnih postov kar lastnoročno pobrisati.user posted image

JA, Silvija, maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
sam Kovačevi vsaka ji čast, da se po vseh temah še ni izbrisala. Eni to redno prakticirajo, kajne BlackyMouse user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2008, 18:35

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

JA, Silvija, maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
sam Kovačevi vsaka ji čast, da se po vseh temah še ni izbrisala. Eni to redno prakticirajo, kajne BlackyMouse user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, blaki mous je po moje prvakinja v spreminjanju nickov.  user posted image  Ampak volk samo dlako zamenja...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem