writing-img

RE: Zakaj ste nesramne do mene?

clock-img

25.04.2008, 18:37

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: silvya

IZVIRNO SPOROČILO: BlackyMouse

Kovač, le zakaj se sploh sekiraš zaradi teh punc, ki nimajo kaj početi v življenju?? Sploh niso vredne, da se sekiraš zaradi njih, jaz sem se nehala, ker niso del mojega življenja in me baš boli, kakšno življenje imajo oni. Se pa res najdejo ene in iste, in se spravljajo na nove članice.. Saj veš, popolne ženske user posted image user posted image user posted image

Ja pa res se ni vredno sekirati. user posted image Škoda da se ne da vseh nevšečnih postov kar lastnoročno pobrisati.user posted image

JA, Silvija, maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
sam Kovačevi vsaka ji čast, da se po vseh temah še ni izbrisala. Eni to redno prakticirajo, kajne BlackyMouse user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, blaki mous je po moje prvakinja v spreminjanju nickov.  user posted image  Ampak volk samo dlako zamenja...user posted image

Ja volk že. Kaj pa črna miš?

clock-img

25.04.2008, 18:38

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Kovač, le zakaj se sploh sekiraš zaradi teh punc, ki nimajo kaj početi v življenju?? Sploh niso vredne, da se sekiraš zaradi njih, jaz sem se nehala, ker niso del mojega življenja in me baš boli, kakšno življenje imajo oni. Se pa res najdejo ene in iste, in se spravljajo na nove članice.. Saj veš, popolne ženske user posted image user posted image user posted image

Ja pa res se ni vredno sekirati. user posted image Škoda da se ne da vseh nevšečnih postov kar lastnoročno pobrisati.user posted image

JA, Silvija, maš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
sam Kovačevi vsaka ji čast, da se po vseh temah še ni izbrisala. Eni to redno prakticirajo, kajne BlackyMouse user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, blaki mous je po moje prvakinja v spreminjanju nickov.  user posted image  Ampak volk samo dlako zamenja...user posted image

Ja volk že. Kaj pa črna miš?

Po moje tudi kaj dlako menjajo pred zimo pa to. A misliš, da ne?

clock-img

25.04.2008, 18:39

clock-img

Anonimen

Ja, ja, po moje menjajo tisti puhek ja.

clock-img

25.04.2008, 18:41

clock-img

Anonimen

KOvač, jaz te prav ljubim, vedno mi polepšaš dan user posted image user posted image user posted image

Res je.
Poskrbis za smeh, zdravje,....da stranskih ucinkov ne omenjam user posted image

clock-img

25.04.2008, 18:41

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Samo, šit, ga morajo večkrat kot volk. On po moje sam dvakrat na leto, letno pa zimsko dlako, bleki mous pa to naredi 10 krat v enem letu. Mogoče po vsakem oplajanju?  

clock-img

25.04.2008, 18:43

clock-img

Anonimen

Samo, šit, ga morajo večkrat kot volk. On po moje sam dvakrat na leto, letno pa zimsko dlako, bleki mous pa to naredi 10 krat v enem letu. Mogoče po vsakem oplajanju?  

A si mislila mogoče oblajanju? Če veš kaj to sploh pomeni, nekoga oblajat.user posted image

clock-img

25.04.2008, 18:43

clock-img

Volga

pencil-img

9346

A si mislila mogoče oblajanju?

ne, ne, takrat ko se miši pač plodijo, no, ko seksajo, tako sem mislila. Saj sem prav napisala.

clock-img

25.04.2008, 18:45

clock-img

Anonimen

A si mislila mogoče oblajanju?

ne, ne, takrat ko se miši pač plodijo, no, ko seksajo, tako sem mislila. Saj sem prav napisala.

A ja, kaj pa vem, možno da seks tako vpliva nanjo(mnjava nickov). Pa boljše nehat o seksu, ker bodo mislili, da je promiskuitetna?user posted image

clock-img

25.04.2008, 18:45

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Ni mi jasno ali je kriv karakter ali kaj drugega? user posted image

clock-img

25.04.2008, 19:02

clock-img

Anonimen

Mogoce pa menjajo misi celo leto dlakouser posted image , moj pes jo namrec kar celo leto in to ogromne kolicine .. bo ze dovolj za kak plasc user posted image

clock-img

25.04.2008, 19:06

clock-img

Peteršilj

pencil-img

442

Kdo je nesramen? Oprosti, ne berem vsega, pa ne vem zakaj se gre.

poljubček, pozdravček po zraku leti, pa tam se ustavi, kjer moj dragi živi

clock-img

25.04.2008, 19:07

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Mogoce pa menjajo misi celo leto dlakouser posted image , moj pes jo namrec kar celo leto in to ogromne kolicine .. bo ze dovolj za kak plasc user posted image

Maš prav. Veš to je pa od predobre prehrane in bivanja v notranjih prostorih. To sem pa enkrat slišala, da je o tem en veterinar govoril. user posted image

clock-img

25.04.2008, 19:08

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: Peteršilj

Kdo je nesramen? Oprosti, ne berem vsega, pa ne vem zakaj se gre.

Vsak, ki ne ploska. Zato ploskaj, če nočeš biti nesramna. user posted image

clock-img

25.04.2008, 19:09

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.04.2008, 19:12

clock-img

BlackyMouse

pencil-img

268

Uff, toliko odgovorov in to nesmiselnih... Se vam da? user posted image user posted image

Biti ljubljen pomeni več, kot biti bogat, kar pomeni biti srečen..

clock-img

25.04.2008, 19:15

clock-img

Anonimen

Uff, toliko odgovorov in to nesmiselnih... Se vam da? user posted image user posted image

Veš kaj, če ti ne razumeš, ne pomeni, da je vse nesmiselno.user posted image

< Sporočilo je popravil nivess -- 25.4.2008 19:16:02 >

clock-img

25.04.2008, 19:16

clock-img

silvya

pencil-img

1770

Veš kaj, če ti ne razumeš, ne pomeni, da nima smisla.user posted image

Tu pa res moram ploskat! user posted image user posted image user posted image Saj ne bi no, pa nočem nesramno izpast. user posted image

clock-img

25.04.2008, 19:49

clock-img

Markova

pencil-img

138

Eh kovač, ti si prav fajn popestritev. Ne daj se motit, saj si zabavna. To pa res, skoraj brez konkurence. Skoraj.

clock-img

25.04.2008, 19:50

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Markova

Eh kovač, ti si prav fajn popestritev. Ne daj se motit, saj si zabavna. To pa res, skoraj brez konkurence. Skoraj.

user posted image user posted image user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

25.04.2008, 19:52

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Markova

Eeee, to sem iskala. To je prava utemeljitev.user posted image  Hvala, Markova.

clock-img

25.04.2008, 20:40

clock-img

deja27

pencil-img

494

lamama in deja27 kar uspesen klan

si pa direktna-no hvala,pa še kdaj mi kej povej,predn kej vprašam,da men ne bo treba.

clock-img

25.04.2008, 20:52

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Volga, kaj pa mene imaš kaj rada?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

25.04.2008, 21:02

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ribicaRR-zgleda da poznaš vsa naša mnenja,vseh uporabnikov RR-ja,da govoriš o naših mnenjih drugih uporabnic..men te ženske niso nič hudega naredile in ja deja27 je moja sestra,ampak ne pišem sedaj zarad tega da bi jo branila,ker ni ona edina na tvojem spisku..ampak ker so men te punce vse v redu,pa naj majo poste take al drugačne..samo ne govori več v imenu vseh nas uporabnic.Če jih ti ne maraš,pač ne beri njihovih debat in stvar je rešena,tko pa sama iščeš..P.s.-nimam nič proti tebi in nobeni drugi,tko da ne se kregat..

< Sporočilo je popravil Blejka26 -- 25.4.2008 21:05:44 >

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

25.04.2008, 21:07

clock-img

deja27

pencil-img

494

ah kaj se sekiraš,zej jih boš pa še ti dobilauser posted image user posted image user posted image user posted image kovač-nič bat si ok.

clock-img

25.04.2008, 21:09

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ah pa kaj pol.jaz se ne sekiram za mnenja,pa al me kdo ne mara al me ne..včasih itak kar mislim da me sploh ne poznajo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem