lane31 - jaz skor vedno pustimčez dan prižgan rač, tako da sem tudi gor cel dan, včasih tud celo noč
brez plenic- mi bomo probali bit čez poletje brez. zanimivo, na sri lanki itak ne poznajo plenic in se hitro otročki odvadio lulat... se pa spomnim, ko sem enga mela v naročju in ga bici-bucala, pa me lepo polula, jaz pa "ojeeeej!" une mamice in vse tetke so se do solz smejale, pojma nima zakaj
. samo, tam njihovi jogiji, ki so sicer iz kokosovih listov, ful mrdijo po lulanju. ja, bok pomagi, njim se to nič takega ne zdi.
no čez noč mu bom vseeno dajala, čez dan pa ne. Tud, če bo lulal na laminat, a mene... bomo vidli.
hehehe, se mi zdi, da smo zadnje dni ful uvidevne in zeo dosledno odgovarjamo vsem
. Saj je lepo. Ker, včasih je res lepo prebrat ak lep komentar na toj post. Včasih te kaj spravi v dobro voljo li te potolaži. Jap, to pa ženske znamo
mehurčica - joj kok je david luškan!! sploh si ne prestavljam, da bo moj žabo enkrat tako velik! No saj si tudi za Živo nisem, pa je zdaj punca in pol! Sem vlčeraj rekla mojmu, da bo mel dolge laske, pa čeprav to ve, me je zezal, da ne, da bo ga z mašinco in čeprav itak da bomeldolge, sem se pustila sprovucirat,moj se pa je režal
. kako se lahko tko pustim... joj...
večerja za
: prosim, povejte mi, kaj date v mlečno kašico zvečer??? JAz samo riževe kosmiče, pa je žemalo solgocajtno...
o,zdaj pa ga moram res dat spačat, z enim učem pa gledam rebeko, meni se zdi ona res fejt, ker ma kaj pametnega za povedat
.
joj ga lipicanc zrnec serje